Bildirim
KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ SAÇLARI (5. sayfa)
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@Tim Robbins
Olgunluk göstergesi herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
@Tim Robbins
Olgunluk göstergesi herhalde.
Benim de tahminim o yönde zaten. İstese yine genç kızların sevgilisi breeeeeetttt olur ama olgun ağır abi takılıyor artık. Gerçi filmlerinde yine breeeeeeettt olur o -
Bret kim yahu? Corc abi varken..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
kısa saç daha iyi olmuş. Uzun saç hiç sevmiyorum kendi saçlarımda böyle kısadır
bencede... adama benzemiş.. yüzü gözü açılmış.. -
İkinci koyduğum Kıvaç resmi eski bi resim 2 sene öncesi felan menekşe ile halil dizisi zamanındayken. -
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
popüler kültürün piyonları olmayın.
herkesin bir popisi var
herkesin o popiden...kendinin memnun olması lazım senin veya benim değil tabiki.herkesin değişimdikleri farklıdır.
bu arada on numara olmuş saç, daha maskulin durmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: NovariX
Bret kim yahu? Corc abi varken..
Corc abidir. Karizmadır. Ama farklıdır. Pittle Beckhamı kıyaslarsın ama Clooney ayrı klasmandadır. -
quote:
Orijinalden alıntı: M.K.A
quote:
Orijinalden alıntı: zerzavatçı
bu saç stilinin bir adı var mı acaba ?
bobstil -
Adam karizmatik be abi , saçlarıda benim gibi kestirmiş.Yanlar 3 numara üstler 4 numara sanırım...
Yalnız eski bir resmini paylaşmış arkadaşlar üstte çok hoşuma gitti saç stili biraz daha uzun olan... -
emsii yakışıklı çok çok çok çok çook yakışıklıııııı -
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
quote:
Orijinalden alıntı: -Tesla-
daha iyisini bulun modluğu bırakıyım
Bulun bende dhdaki hissemi birine verecem
Sedat Abiye 10 Bihter feda,Sedat Abi dizide oynasa dizideki karıların hepsine toplu adisyon geçerdi,bu yetmez bir de kdv . -
ahh batı aahhh
Yaa allah aşkına bu batının her yaptıgı dogru olarakmı kabul ediliyo bizim ülkede hiçmi hatası yok bu adamların
Birebir rol model olmamız iyiden iyiye bizi kaybettiriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
popüler kültürün piyonları olmayın.
tipe bak ya.
uyuz oluyorum sana. -
Kısa saç yakışıyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Liq
quote:
Orijinalden alıntı: xHannibalx
İş kirli sakalda yoksa kısa saç bi b*ka benzemez bu adamda. Zaten bu haliyle Beckham'ın çakması gibi olmuş
bunu yazcaktım
quote:
Orijinalden alıntı: -Vendetta-
Justin Timberlake Çakması...
quote:
Orijinalden alıntı: chuck billy
su adamı nasıl yakışıklı diye izliyorlar anlamıyorum türkiyede bundan yakışıklı bir düzine adam var herifi gazlıyorlar bu da havalanıyor oyunculuk desen en ufak icraat yok hep aynı saçma mimikler hep aynı komik hareketler bu iş artık vasatın altındaki adamların işi olmuş ... bu arada saçları da güzel olmamış bence
Sizlerin tipini gerçekten merak ediyorum..Sırf egolarınızı tatmin etmek için herşeye bok atıyorsunuz.Artık çiğercinin önünde takılmaktan vazgeçinde,önce kendinize bakın..Bide bazı yorumlarda adama dönmüş ibaresi var..Saçın uzun olunca adam olmuyor musun..Delikanlı rollerinde Kenan İmirzalıoğlu nu gördüğünüz için ona kimse toz kondurmuyor.Kenan İmirzalıoğlu ona bakılırsa eskisi kadar yakışıklı değil..Ama karizması 10 numaradır o başka..Yani ego tatmini yapıcağınıza,önce kendinize bakın ve bi baltaya sap olmak için uğraşın..Yoksa daha çok züğürt tesellisi yaparsınız.. -
neden sarışın değilim yaa -
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
quote:
Orijinalden alıntı: `SnowStorm
Konu kapanabilir.
Harbiden ne Kıvanç, ne Kenan, ne de Beckham. Brad Pitt'in üzerine tanımıyorum bu alemde.
aynen katılıyorum.Hem adamda oyunculuk da var işini biliyor. -
Hepiniz MetinT olmuşsunuz -
İlginç erkekler oturmuş yakışıklı tip tartışıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X