su adamı nasıl yakışıklı diye izliyorlar anlamıyorum türkiyede bundan yakışıklı bir düzine adam var herifi gazlıyorlar bu da havalanıyor oyunculuk desen en ufak icraat yok hep aynı saçma mimikler hep aynı komik hareketler bu iş artık vasatın altındaki adamların işi olmuş ... bu arada saçları da güzel olmamış bence
Yaradanın boş zamanına denk gelmiş bu lavuk :)
Özene bezene yaratılmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: zerzavatçı
bu saç stilinin bir adı var mı acaba ?
adam yakışıklı yapıcak bişey yok
şimdi erkeğe benzemiş.. çok yakışıklı eleman gerçekten!
ama Kenan'ı tek geçerim.
Sakalla karışık kısa saç stili.
quote:
Orijinalden alıntı: Smee
3'e vurdurma furyası başlayacak insanlarımız arasında, bakın görün.
Yeditepe Üni.deki bütün tipler hep 3-5 numara. Göz alışkanlığı var artık, ben de farklı olsun diye kuyruk bırakıp apaçi modeli yapıyorum hep
yağuşuklu adam gerçekten benim sarışın halim bu
siz yanındaki afete bakın
Bulunduğu yeri kesinlikle hakeden bi adam bence. 3-4 tv programında konuşmasını dinledim; gayet akıllı-efendi konuşuyor. Düzgün biri, parayı bulunca dönenlerden değil. Zaten bu adamı bar çıkışı yerlerde gören veya adi mankenlerle takıldığını duyan hiçbir haber okumadık... Bnmde saçlar uzadı, bu haftasonu 2 numara yaptıracaktım adam kestirdi saçları, zaten ben sarışın o sarışın hatta benziyoruz. Millet özenti demez inş.
3 e 5 e vurdurma işinin bana da yakışacağını bilsem hiç durmam. ne kadar rahattır kim bilir...
beckham
Muhteşem olmuş . :D
madem kız resimleri konunca ban geliyor buna da ban istiyoruz Cinsiyet ayrımcılığı var bu forumda
Biz yapsak bunu cami berberinde eşek traşı mı oldun derler. Bu yapınca moda olur kesin. Spor arabamız yok ya altımızda