Şimdi Ara

Kitap okumaya başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kitap okuma alışkanlığım pek yok. Ancak kendimi dahada iyi ifade edebilmek için kitap okumak istiyorum. Forumdaki konulara göre bazı kullanıcılar çoğunlukla aşağıdaki kitapları önermiş ve bunlarla başlamak istiyorum. Sizin bir kitap öneriniz var mı? Genelde benimle konuşan kitapları seviyorum mesela şu gibi:

http://www.dr.com.tr/kitap/sahane-hatalar-3-bira-ve-kadin/shawn-harris/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000414996

Mesela bu kitaba başladım ama o sayfadan o sayfaya sürüklediği için sıktı. Kitap bitmiyor. Böyle ne biliyim how i met your mother dizisini izledikten sonraki duyguyu yaşatacak bir kitap arıyorum açıkçası.

Stefan Zweig - Satranç
    Harlen Coben - Orman

Bunlar forumdan bulduklarım.

• Orman güzeldir ama okumaya başlanılacak kitap değil. Şahane hatalar falanda yle dğeil bence. Bu tarz okuyacaksan Cahillikler Kitabı nı çok daha fazla tavsiye ederim. Benim hiç kitap okumayan oda arkadaşımın bile dikkatini çekmişti ve okuduğu ilk kitaptı :D ama HIMYM tadında bir kitap bulabileceğini sanmam :s en fazla karikatür kitapları ya da çizgi romanlarda bulabilirsin.
    Sistemim:
    Ekran Kartı: Palit RTX4080 Gamerock Oc 16GB 256BIT GDDR6X
    İşlemci: Amd Ryzen 5 7600x
    Anakart: MSI PRO B650-P WIFI AMD AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2
    Ram: GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO Siyah DDR5 6000MHz CL32 1.35V
    SSD: SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB
    İşlemci Sıvı Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240 mm
  • Mario Puzo - Baba

Marlon Brando'nun oynadığı Godfather filminin kitabıdır. Sıkılmadan okuyacağın bir kitap
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaxx

Açlık Oyunları'nı oku. Son derece sürükleyicidir. Satranç senin aradığın kitap değil.

+1 tam okumaya başlama kitabı

Hocam zaman çarkına ne dersiniz

Kitap önerisi olarak eskiden okuyup beğendiğim kitaplardan Şeker Portakalı ve Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk deneyebilirsiniz. Şeker portakalı ince ve akıcı bir kitap sıkılacağınızı sanmıyorum. Diğer kitap tarihi bir kitap olduğundan ben sıkılmamıştım ama saçma bulanlar da yok değil.

Ya da dizi tadında bir kitap istiyorsanız Taht Oyunları'nı okuyup ardından diziyi izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: d4rkness

Kitap okumaya başlamak istiyorum

Hocam zaman çarkına ne dersiniz

Kitap önerisi olarak eskiden okuyup beğendiğim kitaplardan Şeker Portakalı ve Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk deneyebilirsiniz. Şeker portakalı ince ve akıcı bir kitap sıkılacağınızı sanmıyorum. Diğer kitap tarihi bir kitap olduğundan ben sıkılmamıştım ama saçma bulanlar da yok değil.

Ya da dizi tadında bir kitap istiyorsanız Taht Oyunları'nı okuyup ardından diziyi izleyebilirsiniz.

Adam alışkanlığım yok demiş hocam yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

Arkadaş belki Zaman Çarkını gördükten sonra okuma alışkanlığı kazanır diye koydum hocam. Tam tersi de olabilir.

Hocam siz başladınız mı seriye? Başladıysanız ilk kitaplar sizce nasıl

• quote:

quote:

Arkadaş belki Zaman Çarkını gördükten sonra okuma alışkanlığı kazanır diye koydum hocam. Tam tersi de olabilir.

Mükemmel hocam gerçekten adam yazmış ya. Taht oyunları okuyasım kalmadı hiç

• quote:

quote:

quote:

Mükemmel hocam gerçekten adam yazmış ya. Taht oyunları okuyasım kalmadı hiç

Keyifli okumalar hocam.
    Keşke diğer kitapları okuduktan sonra okusaydınız hocam, zaman çarkı bittikten sonra diğer kitaplar sade gelmeye başlar okuyamazsınız belki.
    Fikrimi değiştirmezsem en erken 1 2 yıl sonra okuyacağım

• arkadaşlar burası yeri diil ama başka çarem kalmadı. ian mcewan ın kefaret adlı kitabını almak istiyorum. türkiyenin hiçbir yerinde bulamıyorum. 2. elde olsa satın almak istiyorum.

Orijinalden alıntı: eraysenol

arkadaşlar burası yeri diil ama başka çarem kalmadı. ian mcewan ın kefaret adlı kitabını almak istiyorum. türkiyenin hiçbir yerinde bulamıyorum. 2. elde olsa satın almak istiyorum.

İnternetten alabilirsin.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=77624&sa=157776542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemistik -- 7 Ocak 2014; 19:43:44 >
    Anakart: MSI PRO B650-P WIFI AMD AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2
    Ram: GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO Siyah DDR5 6000MHz CL32 1.35V
    SSD: SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB
    İşlemci Sıvı Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240 mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaxx

quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

arkadaşlar burası yeri diil ama başka çarem kalmadı. ian mcewan ın kefaret adlı kitabını almak istiyorum. türkiyenin hiçbir yerinde bulamıyorum. 2. elde olsa satın almak istiyorum.

İnternetten alabilirsin.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=77624&sa=157776542

hocam yok. 4 aydır bu kitap yok. bu hafta orayada telefon actım yok dediler.

• Zaman Çarkını okumadan bir yorum yapmak istemem ama, kitaplığıma yakışır gibi gözüküyor sanki bir süs gibi.
    Açlık oyunları, taht oyunları; Bu kitaplar ilgimi çekti Büyük ihtimal haftasonu gidip alıcam. Kafaya koydum. Birde aklımda şu kitap var; Bob'un Dünyası, buda çok ilgimi çekti, artık kitapçıda karar vericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alésta -- 8 Ocak 2014; 0:16:49 >
  • Benim önerim daha az sayfalı kitaplarla başlaman(100-150) gibi 2 günde bitirirsin zevkine vardıkça okuma hevesi gelir

Orijinalden alıntı: Alésta

Zaman Çarkını okumadan bir yorum yapmak istemem ama, kitaplığıma yakışır gibi gözüküyor sanki bir süs gibi.
    Açlık oyunları, taht oyunları; Bu kitaplar ilgimi çekti Büyük ihtimal haftasonu gidip alıcam. Kafaya koydum. Birde aklımda şu kitap var; Bob'un Dünyası, buda çok ilgimi çekti, artık kitapçıda karar vericem.

Aynen hocam ciltli zaman çarkı kitaplıkta güzel duruyor, okuduktan sonra kitapları rafta görünce duygulanırsınız belki
    Taht oyunları 9 kitap galiba hocam bence açlık oyunlarını ilk okuyun, hemen sonra taht oyunları yerine 2 3 tane akıcı kitap okuyun derim.

• Biraz hort olucak ama
    Açlık Oyunlarını yeni bitirdim, gerçekten çok güzel kitaptı. Şimdi birde filmini izliyim diyorum kitaba bağlı kalmışlar sanırsam, trailer'dan izlediğim kadarıyla çok iyi gözüküyor. Yavaştan başlıyorum artık bende yeni arayışlar içine girdim bile "sokak kedisi bob" okuyacağım. Hepinize teşekkür ederim tekrar. iyi bir kitapla başlangıç yaptım. Paylaşayım dedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.