Yüzbaşı
24 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 134 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hem içine birkaç günlük kıyafet koyabileceğim hem de okula giderken kullanabileceğim bir sırt çantası tavsiyesi olan var mıdır?

Hp nin bir çantasını gördüm ama iç hacmi yeterli mi emin olamadım
Babama bu fiyatlarda bir suv araç bakıyoruz ben de pek anlamam araçlardan. Şimdilik şunlara baktık ve hepsinin fiyatı yaklaşık 190.000tl
Ford Kuga(titanium paket)
Kia sportage (elegance)
Seat Ateca (Xcellence)

Aralarında en çok hoşuma giden ateca oldu. Siz ne tavsiye edersiniz? Araçlar dizel otomatik ve biz de dizel otomatik almayı düşünüyoruz

Edit Ateca aldık pazartesi teslim edilecek

Düzeltme:sıfır araç bakıyoruz
Arkadaşlar küçüklüğümden hatırladığım bişr dizi ya da film var. Yerli mi yabancı mı hatırlamıyorum.

Bir adam vardı ve evinde her çeşit ateri , oyuncak vardı. Eğlence parkı tarzı bir şey işleten bir adam olabilir. Hatırlayan var mıdır acaba?
Del
Silinsin
Soru başlıkta beyler

Edit:mf4
https://www.amazon.de/gp/product/B01JA3FUKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Linkteki ürünün kronik bir sıkıntısı vs var mıdır? İndirimle 5000tl ye geliyor şu an. Sizce değer mi?
Merhabalar. Bu iki bilgisayar arasında kaldım. İkisi de 4bin liraya geliyor şu an. Lenovonun tasarımı ve ekranı daha güzel. Ama dell de 1050ti var bu da büyük fark yaratıyor. Arada kaldım ne dersiniz?

Dengeden. B diyor
Biyoloji kitabını iki kere okusam sizce 20 net yapabilir miyim. Sistemler kısmı sıfır. Hedef netlerim şöyle

Mat 75
Fizik 25
Kimya 25
Biyoloji 20

Diğerleri kısmen tamam ama biyolojiye hiç başlamadım. Bu vakitten sonra ne yapmalı sizce.
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.416
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 19.094 (Bu ay: 562)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 649 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.