Şimdi Ara

KISA SÜREDE ZENGİN OLACAKMIŞIM. BU NE İŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversiteye 2. kez hazırlanıyorum. ama dayım kafamı karıştırdı. network marketing diye anılan bir iş teklfi yaptı.dediğine göre kısa sürede bu işte 10 binlerce dolar para kazanan insanlar varmış

SAKAT BİR İŞ Mİ PARLAK BİR İŞ Mİ ANLAYAMDIM. NE DİYORSUNUZ YORUMLARINIZ HATTA VARSA BU KONUDA YAZILMIŞ MAKALE HABER FALAN BEKLİYORUM.

ÖSSYE ÇALIŞMAK ZOR İŞ HEM DENEMELER DE KÖTÜ GEÇİYOR.. SAĞLAM BİR ŞSE GELECEĞİ VARSA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ÇEVREM GENİŞ BU İŞİ YAPABİLİRİM GİBİ GELİYOR.

AMA SAKAT İŞSE OLMAZ TABİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BROTHER55 -- 10 Şubat 2008; 3:52:36 >

• Saadet zinciri halkası olmakmı istiyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Saadet zinciri halkası olmakmı istiyosun

BENİM DE İLK AKLIMA GEŞEN BU OLDU. AMA EKONOMİK TERİMLERLE ANLATIYOR DAYIM DÜNYA BU İŞİ YAPIYOR FALAN DİYOR.HEM ŞİRKETLER FALAN YASALMIŞ.İLLEGAL BİR DURUM YOK DİYOR.
  • ya herşeyi geçtimde 500 600 dolara elmas nerdeymiş ya?? daha doğrusu ne kadarmış
  • Sakat bir iş olduğu belli...
  • arkadaşım bu bildiğin pazarlamacılık. benim bir tanıdığım vardı. AVON ürünlerini satıyordu evlere, işyerlerine gidiyordu.
  • annemin arkadaşı o işe girmişti, ama aynı değil o temizlik ürünü pazarlıyodu , anneme dedi sende yap annem kabul etmedi 3 ay geçti annem kadına 1 müşteri buldu(eski arkadaşlar) aradı kadını bende bıraktım battı o iş dedi, parasının da bir kısmını vermemişler kadının...
  • Dayın girsin bu işe gözle görülür bi zenginlik gösterince sana sende başlarsın .. <-- İhtimal bile vermiyorum, sanırım dayın seni tokatlayacak
  • saadet zinciri :D

Titanlar da yaptı bi ara bunu.

Eline kalem kağıt al hesapla işte, Sen de kazanırsın ama kasa hep kazanır ;)
  • Arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın..
    Network Marketing yüzyılın iş fırsatıdır.. Ben 7 yıldır böyle bir şirkette çalışıyorum ve çok ciddi rakamlar kazandım..

Olayın püf noktası Network Marketing sistemini uygulayan şirketin ve ürünlerin kalitesinde..
    Ayrıca hiçbir network firması getirdiğin adam başına para kazanacaksın şeklinde olmaz.. (Adam getirerek para kazanacağın sistem Saadet zinciridir) Özel ürünlerinin satışıyla olur.. Ama bahsettiğim satış bildiğin pazarlama değil.. Network marketing sistemi işet burada devreye giriyor.. Bu sistemin detaylarını öğrenmek için düzgün bie eğt. programına katılmalısın.. Öyle ayaküstü anlatmakla olmaz..

Network Marketing'in en eski ve en baba şirketi "AmWay"dir.. (orjinal ismi American Way - Network21'dir..) AmWay ürünleri piyasada bulunmaz, piaysadaki muadillerine göre daha kalitelidir.. Piyasadakiler gibi reklam, taşıma, aracı kurumlar, ithalat-ihracat vs yoktur Dolaysıyla daha kaliteli ürünü daha ucuza satabilirsin.. vs..vs..

Ve bir NetWork Marketing şirketinin sağlam olup olmadığını anlamanın bazı kriterleri vardır..

1-En az 5 yıllık deneyim
    2-En az 100 milyon dolarlık sermaye
    3-Uluslararası geçerlilik
    4-Onaylı ürünler
    5-Ürünlerin tüketim ürünü olması (Bir adam ömrü boyunca kaç tane elmas yada iran halısı alır, kaç tane şampuan alır..?)
    vs.vs.

Nette "Network Marketing" veya "Multi Level Marketing" yazarsanız bir sürü bilgi bulursunuz..

• hele ikinci defa gir bakalım öss ye ondan sonra düşünürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

hele ikinci defa gir bakalım öss ye ondan sonra düşünürsün

iyi bir işse girmeye gerek kalmaz belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BROTHER55

iyi bir işse girmeye gerek kalmaz belki.

umarım bu forumda network marketing in ne olduğunu bilen arkadaşlar vardır ve sana detaylı açıklarlar. Ama herşeyden önce şunu düşün, üniversite sadece ders çalışmak değildir. Aynı zamanda yeni bir hayattır. Yeni ortamlar yeni arkadaşlar vs.
  • imza diye araba vardı hat'ta
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

Arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın..
    Network Marketing yüzyılın iş fırsatıdır.. Ben 7 yıldır böyle bir şirkette çalışıyorum ve çok ciddi rakamlar kazandım..

Olayın püf noktası Network Marketing sistemini uygulayan şirketin ve ürünlerin kalitesinde..
    Ayrıca hiçbir network firması getirdiğin adam başına para kazanacaksın şeklinde olmaz.. (Adam getirerek para kazanacağın sistem Saadet zinciridir) Özel ürünlerinin satışıyla olur.. Ama bahsettiğim satış bildiğin pazarlama değil.. Network marketing sistemi işet burada devreye giriyor.. Bu sistemin detaylarını öğrenmek için düzgün bie eğt. programına katılmalısın.. Öyle ayaküstü anlatmakla olmaz..

Network Marketing'in en eski ve en baba şirketi "AmWay"dir.. (orjinal ismi American Way - Network21'dir..) AmWay ürünleri piyasada bulunmaz, piaysadaki muadillerine göre daha kalitelidir.. Piyasadakiler gibi reklam, taşıma, aracı kurumlar, ithalat-ihracat vs yoktur Dolaysıyla daha kaliteli ürünü daha ucuza satabilirsin.. vs..vs..

Ve bir NetWork Marketing şirketinin sağlam olup olmadığını anlamanın bazı kriterleri vardır..

1-En az 5 yıllık deneyim
    2-En az 100 milyon dolarlık sermaye
    3-Uluslararası geçerlilik
    4-Onaylı ürünler
    5-Ürünlerin tüketim ürünü olması (Bir adam ömrü boyunca kaç tane elmas yada iran halısı alır, kaç tane şampuan alır..?)
    vs.vs.

Nette "Network Marketing" veya "Multi Level Marketing" yazarsanız bir sürü bilgi bulursunuz..

sende elemanın dayısısın herhalde

• dostum sana bir abi tavsityesi SAKIN BÖYLE Bİ HATA YAPMA BU İŞİN NETWORK MARKETINGLE ALAKASI BİLE YOK! sen okumana bak, hem kaldıki bu işten para kazanman imkansız insanları kandırıyolar ayrıca trilyoner olsan bile diplomasız bir trilyoner olarak anılırsın!
  • Yaa illegal bi durum yok demişsin ama hayatın boyunca bu yöntemlemi karnını doyurmaıy düşünüyorsun? Saçmalama bu geçici bir heves ve bu işe para kaptırıp batan hayatı kayan çok insan var kolay yoldan para kazanmak o kadar kolay olsaydı şu anda hiç kimse zor meslek yapmaz herkes borç harç bulur elmas alır senin dediğin gibi onbinlerce dolar kazanıp seyrine dalardı..
    E hadi sen diyelimki elmas aldın kimi getircen nasıl getircen nasıl ikna edicen tamamiyle saçmalık amcan napmaya çalışmış anlamıyorum ama senin iyiliğin için olmadığı kesin..
    Sen sınavlarına çalış elinden geleni yap sınavdan en iyi puanı almaya bak kendin için o zaman bir iyilik yapmış olursun dostum
  • Kardeşim çok kolpa bir iş ne yazıkki.

Bir keresinde bir iş ilanı gördüm. Part time. Dedim boş durmayım da bir işe gireyim. Neyse ilandaki telefonu aradım. Nerdeyse hiçbir koşul aramadan kabul etti. Randevu verdi. Taksim' deki Elit hotele çağırmışlar bütün iş arayanları. Neyse konferans salonuna aldılar bizi. "Bizi" derken bir 100 kişi vardık. Birden müzik başladı. Sonra sahneye takım elbiseli birkaç kişi çıktı. Şebeklik yapmaya başladılar. İnanın gülecektim; kendimi çok zor tuttum. İnanılmaz komikti. Bir tane laz kadın konuşmaya başladı. "Ben bu işten ayda 20 Milyar" kazanıyorum dedi, ballandıra ballandıra anlattı. "Okuyorsunuz da ne oluyor?" gibi laflar ederekten (benim de sinirimi bozdu) işi yüceltti de yüceltti. İşin pazarlama olmadığından bahsedip durdu ama işin nasıl yapıldığını hiç anlatmadı. Randevuya gelen 100 kişi de kabul edilmiştir dedi. Hiçbir sorgu sual yok. Ancak ilk önce eğitim almalısınız dendi. Ancak eğitim parayla "50 YTL". İşarayan parasız insanlar para için resmen dolandırılıyor. Beni randevuya çağıran yalvardı önce biraz. Ben de "Bütün Türkiye keriz, siz akıllısınız" dedim çıktım.

Bu "Network Marketing" eğitimi üründen çok insanları nasıl kandıracağınızı öğretiyor herhalde. Hani şu internetteki "Tıkladığın reklam başına para kazan; başkalarını üye yap onlardan da para kazan" mantığı ile işleyen web sitelerine benziyor.

İnsan sömürme sanatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 6 Şubat 2008; 1:17:23 >

• QuanoM 100 kişiden 50 kağıt alsa 5 milyar yapar valla iyiymiş
  • kolay para kolay harcanır sen bence zor kazan az harca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.