Şimdi Ara

KISA SÜREDE VÜCUT YAPMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TATİLE ÇIKMADAN ÖNCE YAKLAŞIK Bİ 35 GÜNÜM VAR.HERKES GİBİ SAHİLDE BOŞ BİR VÜCUTLA GEZMEK İSTEMİYORUM.
    KISA SÜRE İÇİNDE ÖNCEDEN ŞEKİLLENMİŞ VÜCUDUMU NASIL GELİŞTİREBİLİRİM ?
    HAP MI YOKSA PROTEİN TOZU MU KULLANMALIYIM ? (HANGI MARKA)
    DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATIRSANIZ ÇOK SEVINIRIM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Bi bitmediniz :)
  • Kanki 35 gün fazla 5-10 güne yaparsın protein tozunu burundan bcaayı da damardan alırsın bi gecede şişersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leblebi tozuyla sirke suyunu karistir, antremandan sonra gelismesini istedigin yerlere hizli hizli sur ama cabuk sur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 gün fazla 6 gün yeterli ;)

• oo naptın hocam 35 gün çok bile 15 20 günde yeter zaten dışarda gördüğün vücut yapmış insanların hepsi en fazla 1 ayda yapıyor senin istediğin vücut 20 gün yeter :D
  • Şu an ki durum nedir o önemli ama 35 günde pek bir kas kütlesi artışı beklemeyin. Millet tüm kışı salonda geçiriyor.

Protein tozu da bildiğimiz proteinin toz haline getirilmesi, avantajı pratik olması ve kolay tüketilmesi. Öyle mucizeler yaratan bi şey değil milletin kafasında niye böyle bi algı var bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz insanlar nedeniyle mesajımı sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 10 Haziran 2016; 3:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladesTR

1.Gainer
    2.BCAA
    3.Pump

6 ay düzenli beslenme ve hardcore(sparta) programı yeterlidir.(Haftanın 5 günü spora gitme zorunlu, 6.gün ise extradan gidilmelidir.)

Hardcore yapıyorsanız, 10 kilo altıyla çalışmamalısınız..Sınırları zorlamalısınız..NO PAIN NO GAIN diye boşuna demiyorlar.Ağlayana kadar çalışcaksınız ki çıksın o kaslar..Lazarov gibi olmak istiyorsanız tabii..
    Mümkünse partnerle çalışın, partnerle çalışırsanız daha iyi verim alırsınız.Aşırı ağırlıkta dengenizi korur.

Kısaca sporu sadece hobi olarak değil, hayatınızın bir parçası haline getirmelisiniz.

Umarım ironidir :d haftanın 168 saati çalış natty olarak lazar olamazsın

1.sıraya gainer yazmanda ayrı bi komedi

• Olursun olursun, lazarda insan sende insansın.Gainer kullanımı önce bi araştır..Diyet yapıp kilo ve hacim kaybettim.70 den 65 e düştüm..ardından gainer alıp 70 e yükseldim, karın kasları stabil ve hacim artışı sağlanıyor.
  • Lazara giden yolda nice steroidler nice genetikler harcandı bu dünyada ama yeni bir lazar ortaya çıkmadı. : )
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Lazara giden yolda çekilen çile kutsaldır Steroid vurmuş veya vurmamış net bir bilgim yok fakat vücuduna baktığınızda b-kunu çıkarmamış.
  • quote:

Olursun olursun, lazarda insan sende insansın.Gainer kullanımı önce bi araştır..Diyet yapıp kilo ve hacim kaybettim.70 den 65 e düştüm..ardından gainer alıp 70 e yükseldim, karın kasları stabil ve hacim artışı sağlanıyor.

Natty olarak lazarın yanına yaklaşman İMKANSIZ güzel kardeşim.He öyle bi genetik varda yılllardır saklanıyor mu

• Anatomiyle alakalı, zyzz de öyle farklıydı.Herkes olacak diye birsey yok, imkansiz diyede birsey yok.Benim karnimin sol ve sağ tarafi boşluk..normalde herkesde olmaz.

• zyzz de steroidliydi ama
  • quote:

Anatomiyle alakalı, zyzz de öyle farklıydı.Herkes olacak diye birsey yok, imkansiz diyede birsey yok.Benim karnimin sol ve sağ tarafi boşluk..normalde herkesde olmaz.

Kardeş 70 kilo adamsın burda millete ders veriyosun lazarın yüzde5 yağ oranı ile 82 kilo nasıl olduğunu bile düşünemeden ahkam kesme bari millete sen istiyosan 30 sene yap o lazarın vücudunu yapamazsın

• Bu konulara bayılıyorum ya. Yorumları okuması çok zevkli, keyfim yerine geliyor valla :D

• Siz hala takmışsınız kafaya lazarın vücudu olmazmış, adamın zamanı ve parası var.Yediği yemekler ve idmandaki çalışma zamanı bunu gösteriyor.Yanlış verdiğin bilgiyide düzeltelim, boyu 1.83, 88.4 kg. ve yağ oranı %7 (esansiyel'i%1 dir, yukarıdada dediğim gibi) Genetiği gereği hatları farklı olabilir fakat ona benzerleri cikartilabilinir.Bırakın şu lazarov fanlığını artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 9 Haziran 2016; 0:39:09 >
  • quote:

Siz hala takmışsınız kafaya lazarın vücudu olmazmış, adamın zamanı ve parası var.Yediği yemekler ve idmandaki çalışma zamanı bunu gösteriyor.Yanlış verdiğin bilgiyide düzeltelim, boyu 1.83, 88.4 kg. ve yağ oranı %7 (esansiyel'i%1 dir, yukarıdada dediğim gibi) Genetiği gereği hatları farklı olabilir fakat ona benzerleri cikartilabilinir.Bırakın şu lazarov fanlığını artık...

Kardeşşş istersen onun yediği herşeyi birebir ye yaptığı antrenmanı birebir yap roid kullanmadıkça o seviyeye ulaşamazsın.2-3 yıl sonra anlarsın zaten ne desek boş kendi gözünle görüceksin :)

• Konuyu açan ayrı güldürdü, konu içerisinde tartışanlar ayrı güldürdü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.