Şimdi Ara

Çabuk yoruluyorum,antrenman süresini nasıl uzatabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metabolik olarak böyleyim sanırım.bir işi yaparkende çabuk yoruluyorum.fiziksel olarak güçlüyüm,yapılıyım.ama bu yorgunluk olayı çok canımı sıkıyor.kesinlikle ağırlık kaldırmaktan terlemekten kaçmıyorum.zaten çalıştığım itibariylede ağır yükler kaldırıyorum.özellikle antrenman salonunda daha fazla çalışma süresi ve dayanıklılığı artırmak için hangi destekleri kullanabilirim?örneğin creatine işimi görür mü?bazen kafein alıyorum,işe yarıyor biraz.ama alışkanlık yapar diye fazla kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 10 Şubat 2015; 12:00:14 >

• Bir kupaya 1-2 tatlı kaşığı türk kahvesi, üstüne de 3ü1 arada atıyorsun (acı falan demem içerim diyorsan kahveyi 2 tatlı kaşığı at 3ü1 aradayı katma) 30-40 dk sonra idmana gidiyorsun ve antrenmanda canavarsın.

Yalnız..!!!
    Kalp rahatsızlığın varsa uzak dur, ilk kez kafein yüklemesi deneyeceksen yarım doz dene. Çarpıntı yapabilir, bugün bende yaptı. Bu yüzden orta tempo olarak çıkardım antrenmanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bir kupaya 1-2 tatlı kaşığı türk kahvesi, üstüne de 3ü1 arada atıyorsun (acı falan demem içerim diyorsan kahveyi 2 tatlı kaşığı at 3ü1 aradayı katma) 30-40 dk sonra idmana gidiyorsun ve antrenmanda canavarsın.

Yalnız..!!!
    Kalp rahatsızlığın varsa uzak dur, ilk kez kafein yüklemesi deneyeceksen yarım doz dene. Çarpıntı yapabilir, bugün bende yaptı. Bu yüzden orta tempo olarak çıkardım antrenmanı.

Kaynar su ekliyoruz uzerine dimi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blendinho kullanıcısına yanıt
    evet
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Antreman süren ne kadar?
  • quote:

evet

Forumdas tadi nasil oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Antreman süren ne kadar?

Set aralarında olması gerekenden fazla dinlenme ihtiyacı hissediyorum.1 dakika dinlenmem gereken yerde ben 10 dakika dinleniyorum.hedefim 2 saat düzenli antrenman.ama çabuk yorulduğum için toplamda 1 saati bile bulmuyor.

quote:

Bir kupaya 1-2 tatlı kaşığı türk kahvesi, üstüne de 3ü1 arada atıyorsun (acı falan demem içerim diyorsan kahveyi 2 tatlı kaşığı at 3ü1 aradayı katma) 30-40 dk sonra idmana gidiyorsun ve antrenmanda canavarsın.

Yalnız..!!!

Peki bunu her antrenman öncesinde yaparsak zamanla etkisini kaybeder mi?yoksa belirli aralar mı vermemiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 11 Şubat 2015; 10:36:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun süre çalışamıyorum.
    geçen yıl açıldı
    Spor yaparken çabuk yoruluyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafein toleransı yüzünden bi süre sonra etkisi azalır, ne kadar ara yeterli olur çok araştırmadım ama 2 ay on, 2 hafta off yapabilirsin.

@blendinho 3ü1 aradanın şeker miktarına göre tadı değişir ama bi yerden sonra 1 kupa içinde yoğunluk çok olduğu için şeker falan da kurtarmıyor. Dikip geçeceksin yapacak bir şey yok, kafein tablet alabilirsen o ayrı :)
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Peki enerji içeceklerinde durum nedir?antrenmanda hiç denemedim ama bazen çalışırken gün içince burn içiyorum,bir süre kendimi oldukça iyi hissediyorum.ama etkisi çabuk geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Peki enerji içeceklerinde durum nedir?antrenmanda hiç denemedim ama bazen çalışırken gün içince burn içiyorum,bir süre kendimi oldukça iyi hissediyorum.ama etkisi çabuk geçiyor.

Wikipedi'den alıntı "Burn, yüksek miktarda şeker ve kafein içeren narenciye aromalı enerji içeceğidir"

enerji içecekleri de hep kafein yoluyla çalışıyor, legal olan en kuvvetli uyarıcılardan biri sonuçta
  • Vitamin mineral takviyesi almanı tavsiye ederim.
  • Enerji içecekleri ile ilgili tavsiye görüyordum nereye gitsem.Bir ara çok denedim ama enerji açısından pek bir faydası olduğunu düşünmüyorum.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı antreman sürende olabilir, 2 saat çok uzun bir süre.
  • Kafeini de 3 5antrenman kullanırsınız ama sonrasında aynı etki için kafein miktarını artırmanız gerekir.sonu yok yani. Benim önerim bu işe forumda değil de bir doktora danışarak çözüm bulmanız. Belki bir kan Sayımı falan yapılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi eğer vücut unda ilaç yoksa 2 saat antreman çok uzun süre. Doğal biri için 1 saat antreman yeterlidir. Ağır kilolarla çalışacaksınız hareketleri doğru yaparak 1-2dk dinlenebilirsiniz set aralarında.
    Kafein olayı; kafein yasal bir doping tir. Antremandan 30-45dk önce 2 kaşık alırsanız antreman sırasında farkı hissedersiniz. Bu kadar net söylenme nedeni de yıllardır koşucular halterciler hep kullanmaktadır. Bilimsel kanıtlanmış örneği vardır. Ben yazmicam internetten okuyabilirsiniz.
    Kafein günde 300-600miligram ile sınırlı kalmalıdır. 1 bardak çay 100, 1 fincan kahve 50miligram kafein içerir. Buna göre hesap yapabilirsin.

Bu kadar çok yoruluyorsanız BCAA bi araştırmanızı öneririm. Bakın bakalım size faydası olur mu
  • zero coca cola ve kahveyi alıyorsun 1-2 kaşık kahve at bardağa üstüne doldur colayı dik kafaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.