Şimdi Ara

Kısa Sürede Kas Yapmak Yada Olan Kası Şişirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler soru basit. Zaten kasım var fakat öyle belli olmuyor. Ya belli olacak kadar kas yapmak istiyorum yada olan kasları şişirerek olduğumdan daha kaslı görünmek. Yani hava civa olsun diye değil. Kalıbım yerinde ancak fazla kasım olmadığı için bi darbe yesem direk kemiğe oturuyor. Yani kalıbım kemikten ibaret. Whey protein kullanarak 3-4 ayda kas yapabileceğimi biliyorum. Ama mesela günlük 20 dakika idmanla kasları şişirip kaslı görünenlerde var. Sorun şu ki, 150-200 lira aralığında olan protein tozlarından alabilecek kadar fazla param yok. Evde iki adet 3 kilogramlık dambılım var, birde kapıya takılan barfiks barım var. Ekipmanım bunlar. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtubeden izle hareketleri yap 1 senede falan gözle görulur değişme olur
    Edit:kisa surede demişsin o konuda bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLocke. -- 30 Mart 2015; 0:08:56 >
  • 3 ŞINAV 5 MEKİK BU SETİ 20 SEFER UYGULA, DAMBILLARI 10 KERE İNDİR KALDIR.

• Kisa surede kas yapmak istiyorsan kiz gibi 3 kglik dambilla hicbirsey yapamazsin hemde hicbirsey.

Eğer kisa surede kas kazanmak istiyorsan agir kilolarin altina gireceksin kendini asiri derecede zorlayacaksin beslenmene uykuna dikkat edeceksin ve takviye kullanacaksin. En az 10 kg dambil alman lazim ve setleride 4×10 yapacaksın.

• max 14 diyorum var mı düşüren?

• Takviye besin şart 3 aydır evde 2 gün arayla 20-30 dk lık spor yapıyorum sadece şekillenme var şişme falan olmadı öyle. Vücut yapmanın %60 ı iyi beslenmekten geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

Kisa surede kas yapmak istiyorsan kiz gibi 3 kglik dambilla hicbirsey yapamazsin hemde hicbirsey.

Eğer kisa surede kas kazanmak istiyorsan agir kilolarin altina gireceksin kendini asiri derecede zorlayacaksin beslenmene uykuna dikkat edeceksin ve takviye kullanacaksin. En az 10 kg dambil alman lazim ve setleride 4×10 yapacaksın.

Unuttugun birsey var amac agirlik degil duzenli seriyi bozmamak kardesim amac agirkik degil evet etkisi var ama zorlarsin kendini sıkıntı kasvar diyosun ozaman agirliga gerek yok kendine program çıkar setler olustur bunu internetten sayfalarsan bulabilirisn.3kgda yeter. Sınav mekik barfiks cek yeter tabi dedigin gibi kasin varsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölmüş bir bodybuildinger dan kol nakli gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

Youtubeden izle hareketleri yap 1 senede falan gözle görulur değişme olur

Youtube videolarına baktım da, iç karartıcı gözüküyor bence. Çünkü her videoda adam bunu her gün tekrarlarsanız 9 ay-1 sene aralığında kaslanırsınız diyor. Bende demiyorum ki John Cena gibi olup 400 kiloluk halter kaldırcam. Sadece şu kemikten yapıdan kurtulayım yeter diyorum. Ha, birde okulda 40 kilo ağırlık 6.5 kilo bar halter var onuda haftaiçileri öğle aralarında 55 dakika vaktim oluyor o zaman kaldırma şansım oluyor. Aslında 55 dakika iyi bir zaman. Ucuz ama bilindik bir protein tozu ve amino takviye haplarından kullanarak okuldaki setle 55 dakika çalışsam, ne kadar zamanda istediğim kas düzeyine ulaşırım? Not: Boy 1.86 Kilo 73 (kilo kemik, çok ama çok hafif göbek ve belli olmayacak sert doğal kastan ibaret.)

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

max 14 diyorum var mı düşüren?

Yanlış dostum, zaten saklayan yok. 17yi doldurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

Youtubeden izle hareketleri yap 1 senede falan gözle görulur değişme olur

Youtube videolarına baktım da, iç karartıcı gözüküyor bence. Çünkü her videoda adam bunu her gün tekrarlarsanız 9 ay-1 sene aralığında kaslanırsınız diyor. Bende demiyorum ki John Cena gibi olup 400 kiloluk halter kaldırcam. Sadece şu kemikten yapıdan kurtulayım yeter diyorum. Ha, birde okulda 40 kilo ağırlık 6.5 kilo bar halter var onuda haftaiçileri öğle aralarında 55 dakika vaktim oluyor o zaman kaldırma şansım oluyor. Aslında 55 dakika iyi bir zaman. Ucuz ama bilindik bir protein tozu ve amino takviye haplarından kullanarak okuldaki setle 55 dakika çalışsam, ne kadar zamanda istediğim kas düzeyine ulaşırım? Not: Boy 1.86 Kilo 73 (kilo kemik, çok ama çok hafif göbek ve belli olmayacak sert doğal kastan ibaret.)

Durumumuz aynı,ben de 193 78 kiloyum.

• 3-4 ayda kalıplı veya kaslı olamazsın.Protein tozu sihirli birşey değil.3 4 ayda olsa herkes yazılırdı kimse yıllarca emek vermezdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J R R kullanıcısına yanıt
    Yav nereyr yeter kardeşim millet salonlarda kuyle kazanmak icin bosunami biyerlerini yirtiyo. Barfiks sirt karin omuz kanat bölgesini gelistirir on kol yan omuz on omuz barfiksle gelismez.

Agirlik kaldirirken kaslarin icindeki lifler yirtilir. Ve vucut proteinlerle aminoasitlerle bu lifleri daha guclu olacak sekilde onarir dinlenme gününde. 3 kg yuk bu lifleri yirtamaz dogal olarak kas gelişimide olmaz.

• 3kg dambilla egzersiz yaparsin kiz gibi baska birsey yapilmaz. Uc ay 5kg damil kullanmistim sonra 8-10kg gectim iki ayda 5kg ile aslinda hicbirsey olmayacagini gormus oldum o zaman. Tavuk gogsu ye șinav cek mekik cek faydasini gorursun.

• quote:

Kisa surede kas yapmak istiyorsan kiz gibi 3 kglik dambilla hicbirsey yapamazsin hemde hicbirsey.

Ağır kiloların altı diyorsun da, zaten bulunduğum bölgede aile yaşamlar dışında bir bodybuilding alanı yada spor salonu yok. Aile yaşamlarda bodybuilding açısından en donanımlı olanı 18 yaşını doldurmayanları almıyor. Bense 17yi yeni doldurdum. Diğerlerinden birinde body salonu yok, öteki ise semtimin dışında. Bölge dışına okul dışında çıkmıyorum. Çünkü yolculuk etmeyi sevmiyorum, sinir bozucu geliyor. Her neyse. 10 kiloluk dambıllar alıp, ağır kilolara yatmak güzel fikir ancak dediğim gibi fazla bir maddiyatım yok. Orta halli bir aileyiz. Ağır kilolar derken demek istediğin 40-50 değil onu anladım. O yüzden de, bu ağırlıkların masraflarını karşılayamayız. Setlere gelince zaten günde 50 şınav 50 mekik 30 barfiks × 5 yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

3kg dambilla egzersiz yaparsin kiz gibi baska birsey yapilmaz. Uc ay 5kg damil kullanmistim sonra 8-10kg gectim iki ayda 5kg ile aslinda hicbirsey olmayacagini gormus oldum o zaman. Tavuk gogsu ye șinav cek mekik cek faydasini gorursun.

Dostum 3 kilo dambılı 350 defa kaldır indir yapıp okula gittikten sonra kendimin tam olarak iki katı ağırlığındaki çocuğu omuzlayıp yere vurabilecek bünyeye sahibim

• 10 kg la bitarafindan terler akacak antrenman bitince bardagi bile kaldirmaya gucun kalmayacak ozaman 1 ayda bile degisikligi hissedersin. Kollarin settlesir gucun kuvvetin artar.

Ve hareketleri yavas yavas hissederek yapacaksin. Kilonun iki kati kadar protein alacaksin 60 kiloysan 120 gr protein alman gerekiyor. En gec 11 de yat cunku vucut buyume horgonu salgiliyor. Sonuctan memnun kalacagina eminim.

3 kiloyla calisirsan kendini kandirirsin.

• Balgambaz B kullanıcısına yanıt
    Gercekten istiyorsan yaparsin kardes 1 2 hafta harcligini biriktir. Al dambillari fedakarlik yapmazsan duzenini degistermezsen bu is olmayacak.

Ayarlanabilen dambillardan al 8 le basla 2. Haftada 10 a cikart.

• quote:

Gercekten istiyorsan yaparsin kardes 1 2 hafta harcligini biriktir. Al dambillari fedakarlik yapmazsan duzenini degistermezsen bu is olmayacak.

Ayarlanabilen dambillardan al 8 le basla 2. Haftada 10 a cikart.

Demir döküm set alsam 5ten 12ye kadar, birde dediğim gibi protein ve amino takviyeleri kullansam nasıl olur? Hem 10a çıkıp 2 hafta sonra 12ye yada 14ede çıkabilmiş olurum böylece?

• baş parmağını ağzına götür üfle kaslarının şiştiğini hissediceksin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.