Şimdi Ara

Kışa Doğru 2. El Piyasası Düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bir araç alasım var ama kime sorsam şu an alma çok yüksek, en ederi olmayan arabaya bile 3-5 fazla yazıyorlar falan diyorlar.
    O yüzden tecrübeli arkadaşlara sormak istedim.

Kışa doğru satışlar azaldığı için fiyatlar normal seviyesine iner mi, yoksa bu şekilde mi devam eder?

Aracı almak için acelem yok, fiyatlar düşecekse 4-5 ay bekleme taraftarıyım.

• kasım-aralık gibi sıfır fiyatları düşer. sıfır araba almak istediği için aracını acil olarak satmak isteyenler olabileceği için 2. elde fırsat araçlar yakalanabilir. filolar ellerindeki araçları elden çıkarıp yenileme yapabilirler.

ama öyle müthiş bir düşme olmaz.

he bir de vw'de düşmez.

diğer yandan sıfır araç satışları bu hızla devam ederse yukarıdakilerin hiçbiri olmayabilir.
  • Fiyat düşüşü bir tek ötv indiriminde olmuştu. Boşa beklemeyin fiyatların düşmesini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç senedir bakarım, hep aynısı söyleniyor şuana kadar hiçte öyle bir düşüş görmedim sürekli artıyor. pazara gidersen fiyat düşüyor gerçekten ama nette durum aynı , sonuçta ocaktan beri ilanı duran adamlar var onların fiyatıda ortada.
  • Düşmez.
  • Eskiden insanlar kışın araba pazarlarına gidemiyordu bu yüzden elde müşteri olmayınca indirimler oluyordu .

Şimdi adam oturduğu yerden ilan koyuyor rahat rahat satıyor .

Bence bu yüzden artık bu işin yazı kışı kalmadı zaten 4-5 senedir görüyoruz piyasa hep yükselişte düşmüyor düşmeyecek 0 fiyatları artıyor 2.el de uyanıklar arttırıyor.
  • Devir şu, ne kadar erken alırsan o kadar kardasın. Çünkü piyasa sürekli yükseliyor.
    Son 10 yıldır hangi arabanın fiyatı düşmüş veya durağan gitmiş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.C.Y -- 10 Temmuz 2015; 0:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit paran varsa ve acelen yoksa (zeka geriliğinde yoksa) bekle. Devülasyon olabilir diye düşünüyorsan paranı koy $ a bekle. Şimdi alacağın Aracın çok daha iyisini alabilirsin. Goygoycularada kulak asma, sen onların potansiyel müşterilerisin😄 sopayla araç aldırabilrler sana 😄

• Eli yüzü düzgün ev alabilecek paraları sıfır C-D sınıfı araçlara verenler oldukça düşmez.
  • Fiyatları görünce dibin düşer sadece,

• İyi araştırıp kesin ne alacağınıza karar verin...Otomobil satın alma zamanı KASIM ARALIK ayları...Bu iki ayı kaçırmayın...Temiz kaliteli araç satan çok az...Buldunuzmu 3 - 5 bin fazla verip işi bitirin.......Yağını, tuzunu, hesap ederseniz , esirgerseniz çorbayı içemiyorsunuz...Bulanık sıcak su oluyor..Pazarda at satın alırken bile Hem yarış atı olsun hemde eşşek fiyatına satın alayım....Olmuyor....Şu an 0 km fiyatlar arttıkça insanlar 2. ele koşuyorlar...Devamlı fiyatlar artıyor....Kasım aralıkta düşermi ???? Bilmiyorum.....Düşüncemi yazdım...Karar vermek size ait....Ben hariçten gazel okuyorum.....Kolay gelsin...
  • Online pazar girdi gireli yada son 4 5 yıldır pazardan çok online sayış olduğu içim dolar uçtuğu için hükümet kurulamadığı için düşmez alırsan kar edersin.

• hamsi kavağa çıkarsa, ikinci el fiyatları da o zaman düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

İyi araştırıp kesin ne alacağınıza karar verin...Otomobil satın alma zamanı KASIM ARALIK ayları...Bu iki ayı kaçırmayın...Temiz kaliteli araç satan çok az...Buldunuzmu 3 - 5 bin fazla verip işi bitirin.......Yağını, tuzunu, hesap ederseniz , esirgerseniz çorbayı içemiyorsunuz...Bulanık sıcak su oluyor..Pazarda at satın alırken bile Hem yarış atı olsun hemde eşşek fiyatına satın alayım....Olmuyor....Şu an 0 km fiyatlar arttıkça insanlar 2. ele koşuyorlar...Devamlı fiyatlar artıyor....Kasım aralıkta düşermi ???? Bilmiyorum.....Düşüncemi yazdım...Karar vermek size ait....Ben hariçten gazel okuyorum.....Kolay gelsin...

O km alacak olan, 3-5 bin pahalandı diye 2. Ele yönelmez. Nakit parası olan hiç yönelmez, çünkü almayı düşündüğü Aracın 0 i ile 1-2 yıllıkları arasında 3-5 bin fark oynuyor. Kredi faizleri de yükseldi 2. Eller için. Bütün bu sebeplerden dolayı 2. Ellerin sonbahar da pahalanma ihtimali çok zayıf. Eğer ki kallavi bir Devülasyon olmaz ise. Devalüasyon olursa da ucuza aracını ellinden çıkartmak zorunda kakan çok insan bulunur.
    Şimdi - leri bekliyorum.😄

• Bu saatten sonra düşme felan olmaz..unut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mümkün değil
  • fiyatlar düşmez başlıklı bir konu sabit olmalı bu forumda.

bir de

yurt dışından araç getirmek başlıklı bir konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 10 Temmuz 2015; 18:24:41 >
  • Bende bekliyorum düşmesini ama çok zor.

• Fiyat cok degismese bile secenek artar, pazarlikta eliniz guclenir. Simdi yedirme zamani...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.