Şimdi Ara

Kısa Boy Ve Kız arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa boylu bir erkeğin sevgilisi olması için ne yapması gerekir?

• Hocam Tr de aşk kızlara çalışır

Uzun erkek kısa kız = Seviyorsa engel değildir
    Kısa erkek uzun kız = Olamaz topuklu giyince bile uzun olmalı
    Zengin erkek fakir kız = Seviyorsa engel değildir
    Fakir erkek zengin kız = Olamaz erkek dediğin kızın elini cebine attırmamalı
    Yaşça büyük erkek genç kız = Seviyorsa engel değildir
    Genç erkek yaşça büyük kız = Olamaz kendime kardeş aramıyorum

Vs... Yani kızlar, aleyhinde bir duruma sahip olunca aşk sevgi varsa sorun değil , lehinde bir duruma sahip olunca aşk sevgi sorun.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kısa Boylu Erkekler ve Kız Arkadaşları

Kısa boylu erkekler, potansiyel kız arkadaşlarının boyuna ilişkin çeşitli görüşlere sahiptir. Bazıları daha uzun kadınları tercih ederken, bazıları da boy farkı olmayan kadınlarla daha rahat eder.

Boy farkı, bir ilişkide sorunlara yol açabilecek bir faktör olabilir. Kısa boylu erkekler, daha uzun kız arkadaşları yüzünden kendilerini aşağılık hissedebilir veya kız arkadaşları boy farkından dolayı rahatsızlık duyabilir. Ancak bu sorunlar, karşılıklı anlayış ve iletişimle aşılabilir.

Daha uzun kadınlar, kısa boylu erkeklerle çıkmanın kendilerini daha güvende hissettirebileceğini söyleyebilir. Ayrıca, kısa boylu erkeklerin daha tutkulu ve ilgili olma eğiliminde olduğunu da belirtebilirler.

Öte yandan, bazı insanlar boy farkının bir ilişki için önemli bir faktör olmadığına inanır. Onlara göre, kişilik uyumu ve karşılıklı çekim boy farkından daha önemlidir.

Sonuç olarak, kısa boylu erkeklerin kız arkadaşları için ideal boy yoktur. Boy farkı, bir ilişki için bir sorun oluşturabileceği gibi, bir sorun teşkil etmeyebilir de. En önemlisi, her iki kişinin de birbirini olduğu gibi kabul etmesi ve birbirlerine olan sevgilerinin boy farkından daha güçlü olmasıdır.

Anahtar Kelime Örnekleri:

• Kısa boylu erkekler, kız arkadaşlarının boyuna ilişkin çeşitli görüşlere sahiptir.
    • Boy farkı, bir ilişkide sorunlara yol açabilecek bir faktör olabilir.
    • Bazı insanlar boy farkının bir ilişki için önemli bir faktör olmadığına inanır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kaç boy

• tipi varsa bu açığı kapatır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

kaç boy

Çok kısa ortlama altı yazmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Machoo_

Bu mesaj silindi.

Haklısın aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

tipi varsa bu açığı kapatır

Paranın önemi var sanki?

• yapılır hocam. ben bir sürü kısa adam görüyorum yanında sevgilileri ile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tip veya para olmalı yoksa zor kız yanında çocuk gezdirmek istemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

tip veya para olmalı yoksa zor kız yanında çocuk gezdirmek istemez

Sadece biri yeterli midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

yapılır hocam. ben bir sürü kısa adam görüyorum yanında sevgilileri ile.

İlla ki ekstra bir özellikleri vardır ama

• evet yeterli para olursa daha garanti çünkü bazen tip bile kurtarmıo bazı kızların boy takıntısı yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

İlla ki ekstra bir özellikleri vardır ama

Alıntıları Göster

Senin de vardır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sen tip , kas öenmli değil vs diyordun ne oldu  

• Oğlum türk kızları kendini ingiliz tayı zannediyor ama %90 ı midilli zaten. Kendinden kısasını bulmak ne kadar zor olabilir ki. Cüce falan mısın.

• Hocam Tr de aşk kızlara çalışır

Uzun erkek kısa kız = Seviyorsa engel değildir
    Kısa erkek uzun kız = Olamaz topuklu giyince bile uzun olmalı
    Zengin erkek fakir kız = Seviyorsa engel değildir
    Fakir erkek zengin kız = Olamaz erkek dediğin kızın elini cebine attırmamalı
    Yaşça büyük erkek genç kız = Seviyorsa engel değildir
    Genç erkek yaşça büyük kız = Olamaz kendime kardeş aramıyorum

Vs... Yani kızlar, aleyhinde bir duruma sahip olunca aşk sevgi varsa sorun değil , lehinde bir duruma sahip olunca aşk sevgi sorun.

• Ağzin cok iyi laf yapması lazim öyle bulursun ortalama insansan zor yani populer olucaksin kendini gostereceksin degerini arttiracaksin onlarin gözünde bu zamanda boyle ben 1.70im kizlara gore kisayim yapacak birsey yok genetik elimde değil ki zamaninda basketbolda oynadim benim kadar süt icen kimse yoktur zamaninda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 8 Ağustos 2020; 19:31:39 >
  • Bende sizin gibiyim. Ayni boydayız. Kızlara çok canayakın davranırım ben arkadaşca ama. Bu sayede kızlarla iletişimim iyi seviyede. Genellikle kızlarla iletişim kuruyorum daha kolay geliyor bana bu durum değişse de. Erkekler biraz daha tersler asabi konuşur ya ondan dolayıdır belki.Erkek gibi olan kızlardan bahsetmiyorum onlarla birçok erkek ben dahil iletisim kurmakta vs zorlanır zaten. Hafif bi tanışıklığım olması yeterli bi kızla( kendimden yaşca 3 4 büyük olması dısında) girişken davranırım kızlara karsı. Muhabbeti sürdürürüm. Özgüvenli olmak yeterli. Ben de kücük yaslardayken kafaya takardim örn:naber nasi gidiyo iste su gün naptın ya Zeynep derken 2 kere düşünürdüm aa yanlış mı anlıyacak diye strese girerdim. Ama bunların gereksiz olduğunu anladım. Bunu da lafa korkmadan cesaretini toplayarak 5 6 kere girdiğimde aştım.Lisede sınıftaki kız arkadaşlarla sohbet ederek.Çok düşünme ne der ne yapar ne der diye(bazı özel durumlar hariç)ortam uygunsa direk lafa gir ilk başlarda bikaç kere heyecanın varsa da ilk 1 2 dkdan sonra azalıyor. Kendini kasmamak önemli

• Sıkıntı kısa boylu olmak değil, 1.50 lik kızların 1.70 lik erkekleri beğenmeyip inatla 1.90 lık erkek istemeleri :d Yoksa 1.70 lik erkek çok rahat kendisinden kısa bir sürü kız bulabiliyor.

• Boyum 182 ve 1.60 dan uzun sadece 2 tane kız arkadaşım oldu 10 tane içinden Türkiye'de ki 167 kızlara uzun gözüyle bakılıyor zaten geneli midilli

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.