Şimdi Ara

Kısa Boy Ve Kız arkadaş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen bilirsin kardeş pollyannacılık oynayacak değiliz neyse o

• Türkiyedeki kızların boy ortalaması 1.60 mıydı neydi, bulursun birini hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trection -- 8 Ağustos 2020; 22:30:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kısa boylu kız bulacaksın, kendin ile aynı boyda ve uzun kızlarla işin çok çok zor

• 1.55 likler var, 1.50 likler var, kısaca herkese göre var.

böyle kısa zayıf ama aşırı tatlı olan kızlar var, kapar 1 tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper_35

Bende sizin gibiyim. Ayni boydayız. Kızlara çok canayakın davranırım ben arkadaşca ama. Bu sayede kızlarla iletişimim iyi seviyede. Genellikle kızlarla iletişim kuruyorum daha kolay geliyor bana bu durum değişse de. Erkekler biraz daha tersler asabi konuşur ya ondan dolayıdır belki.Erkek gibi olan kızlardan bahsetmiyorum onlarla birçok erkek ben dahil iletisim kurmakta vs zorlanır zaten. Hafif bi tanışıklığım olması yeterli bi kızla( kendimden yaşca 3 4 büyük olması dısında) girişken davranırım kızlara karsı. Muhabbeti sürdürürüm. Özgüvenli olmak yeterli. Ben de kücük yaslardayken kafaya takardim örn:naber nasi gidiyo iste su gün naptın ya Zeynep derken 2 kere düşünürdüm aa yanlış mı anlıyacak diye strese girerdim. Ama bunların gereksiz olduğunu anladım. Bunu da lafa korkmadan cesaretini toplayarak 5 6 kere girdiğimde aştım.Lisede sınıftaki kız arkadaşlarla sohbet ederek.Çok düşünme ne der ne yapar ne der diye(bazı özel durumlar hariç)ortam uygunsa direk lafa gir ilk başlarda bikaç kere heyecanın varsa da ilk 1 2 dkdan sonra azalıyor. Kendini kasmamak önemli

Psikolojik birsey buda yoksa 1 kere aştinmi gelirde benim aklima birsey gelmiyor konusacak kiz olunca, sıkinti o, gelse konusurum o eşigi aştim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyum 117, bir engelliyim sizin tabirinizle, 3 yıla yakın oluyor boşanalı ve bekarım şu an. Bir oğlum var ve bende kalıyor.

Bu halimle bir çok kızla çıktım, çoğuda benden uzunlardı, bu işin boyla ilgisi yok, daha çok özgüvenle ilgili. şu an kimseye takılmak istemiyorum, boş kafayla gezmek, oğlumla vakit geçirmek en güzeli.

düşünün ben bu boyla bile bir çok işi yapabiliyorsam siz daha fazlasını yapmanız gerek ama işte öz güven önemli.

• yine başlamışlar bomboş özgüven önemli muhabbetlerine. ya arkadaşlar 1.50 olan kız bile 1.65-1.70'e kısa diyip erkek dediğin en az 1.80-1.90 olmalı diyor neyi tartışıyosunuz? ağzının laf yapması özgüvenin olması bunlar ilişkide artı sağlamaz. kız o raf kadar boyuyla uzun erkek isteyince kimse tepki göstermiyor ama kısa bir erkek ya da ortalama bir erkek güzel bi kız istesin "sen önce aynaya bak" diye çıkışırlar. size tavsiyem yabancı birini bulun yoksa ömür boyu yalnızlık

• Boyum 168 di sevgilim de 168 de hatta benden daha büyük gösteriyordu ben 50 kg ken o 56 kiloydu, önemli olan ağzının laf yapması sadakat,güven,huzur vermek . Boyuna takılma hocam marjinal ol yeter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 185 Boy 3/10 Yakışıklılık > 175 Boy 6/10 Yakışıklılık > 165 Boy 9/10 Yakışıklılık

Hele 185 üzeri iseniz nefes alsanız yeterli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefrak -- 11 Ağustos 2020; 2:45:4 >
  • Kendisinden daha kısa bir kız bulması gerekiyor ki Ülkemizde Çokça var bu konuda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

• Bizim burda 1.60 lım cüce var biz buna bıdık deriz
    Herif her aksam farkli cevizler kiriyor
    Adamda acayip bi öz güven var abi
    Sonra kahvede bulusuyoruz buda bize kirdigi cevizleri anlatiyor
    Bizde mal gibi dinliyoruz iste hayat boyle birsey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefrak

185 Boy 3/10 Yakışıklılık > 175 Boy 6/10 Yakışıklılık > 165 Boy 9/10 Yakışıklılık

Hele 185 üzeri iseniz nefes alsanız yeterli olabilir.

3/10 , 185 biri tarafından yazılmış yorum ahahaha

• Öyle değil aslında, kızların bakış açısını yazdım. Hormon bağlı bir durum kızlar önce boya posa bakar sonra tipe bakar doğanın kanunu bu şekilde yapabileceğimiz bir şey yok. 150 cm boyundaki bir kız bu nedenle 170 cm boyundaki erkeğe değil 180 cm boyundaki erkeğe bakar nasılsa bir sürü bekar var bulur illa birini.

• kısa boylu erkeklerden hoşlanan baya kadın var dostum tutulma sen bu konulara

• Mefrak kullanıcısına yanıt

bizim erkekler affedersin a.salak olmasa o 1.50 kızlar hiç bir şekilde bulamaz. ayriyeten kızlara istediğini tercih edebilir algısı aşılandığından dolayı ve bizim erkeklerimizde başta belirttiğim gibi yokluk içinde olması yüzünden her kız dengi olmayanı istiyor yani iyisini ki uzun boylu olmak en iyi olmak demek değil aslında. kız milleti işlerine gelmediğinde g.tüme göğsüme değil beynime bakın derler işlerine geldiğinde de erkeğin uzununu ve yakışıklısını isterler fakat karakter olarak en öküzünü bulurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 11 Ağustos 2020; 13:54:9 >
  • -dead kullanıcısına yanıt

varsa göster bir tane gidip bende ondan hoşlanacam söz

• Temel sorun kadının boya önem vermesi fakat erkeğin o kadar önem vermemesi. Eğer erkekler de önem vermiş olsaydı zaten herkes kendine denk boyutlarda insanlar ile birlikte olurdu. Dediğin de çok doğru kadınlar her zaman işine geldiği gibi algılar bu durumları, erkekler en azından evlenirken daha çok karaktere bakıyor kadınlar için çoğu zaman dış görünüş daha önemli.

o zaman kısa erkeklerin sevgili bulması ve evlenmesi tamamiyle imkansız. ztn evlenen kısa erkeklerin eşleri önceden uzunlara veren tiplerden oluşuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 11 Ağustos 2020; 15:16:1 >
  • Yani imkansız değil, genç yaşta kısa bir erkeğin tip olarak kendisinden 2 veya 3 puan altta birini bulma ihtimali var, orta yaşlarda da maddi durum olarak kendisinden altta birini bulma ihtimali artıyor ya da hor kullanılmış birini de bulabilir zira orta yaşa gelen kadın artık evlenmesi gerektiğini düşünüp eski fiziksel kriterlerinin çoğunu terk eder.

valla geçmişinde o kadar kişiyle yatıp kalkmış birini önceden hiç sevgilisi olmamış bir erkek asla istemez bu ildiğin enayiliktir yani. bu neye benziyo biliyo musun? lisede üniversitede hor gördüğü erkekleri evlilik yaşına gelince onları kandırmaya çalışması ki aynı şey aslında

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.