eşyasız evler 3.5-4k eşyalılar 5-6kdan başlıyor ankarada. artık o kadar çaresiz durumda hissediyorum ki sinir yok 1 saatir ağlıyorum geçmiyor. |
kiralar yüzünden atanmanın sevinci ölüme dönüştü

-
-
Welcome to jamrock.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun hocam. Daha bunun peşinatı ve depozitosu vs de var. Alabiliyorsanız bir miktar kredi ve +1 ev arkadaşı ile ancak geçilebilir eve.
-
eşyasızlar dert. eşyalı koyanlar ev arkadası istemiyor veya ona göre fiyatı artırıyor. düşünüp düşünüp işin içinden çıkamıyorum
-
İstanbul'a geleydin köprüden atlar Sarıyer'den alırdık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
durum onu gösteriyor
-
Jameica jameica :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay arkadaş ya valla nereden tutsan elinde kalıyor. Hayırlısı olsun hocam, bir ümittir yaşamak diyip araştırmaya devam edin isterseniz. İlla 1 tane de olsa insan evladına denk gelirsiniz herhalde.
-
evi paylaşacaksın artık. 5500 e kirada yaşamayı da düşünebilirdin. hiç olmazsa en düşük öğretmen maaşı 8600 de o da ne kadar yetecekse işte...
-
Hiç bir öğretmen 8600 almıyor büyük ihtimal onları ek ücretleri yok mu? Araştırmaya devam edin illaki uygun bir ev bulursunuz
3 çocuk.yapmazsaniz böyle olur işte. Yapacan hepsini ise sokup kira parasını denkleştirecen. Tek maaşla olmaz bu isler
Yanına bir arkadaş bul yada öğretmen evinde kalmaya bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atanma o zaman
En iyisi küçük ilçelerde olmak şu durumda. 1k kira eşyalı eve veriyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rabbim tüm ev kiracılara yardım etsin.
Bu zamanda fırsatçılık yapmayıp ama güncel enflasyon %170 dayanmışken %25 sınırının üstüne mecbur çıkmak zorunda kalan ev sahiplerine de yardım etsin.
-
bişey sorcam ya. eşyalı evde başkasının eşyasıyla nasıl rahat edebiliyorsunuz ya. ben mi cok titizim. hiçbir yere oturamam kalkamam.
-
Otel mantığı gibi düşünmen lazım.
Konu sahibi allah kolaylık versin. Ben de evleniyorum, bulunduğum semtte boş 2+1 evler 8-10 bin arası. Yandık…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 17 Aralık 2022; 13:58:48 >
ben turizmciyim hocam. hiç alakası yok dediğiniz şeyle. otelde müşteri odayı terk ettiği zaman yatak yorgan çarsaf her bişey değişiyor. eşyalı evde neler temizleniyor?
-
Eşyalı evi ben de tercih etmem ama mecbur kalsam otel gibi düşünürüm.
bence hemen evi tut, ocaktan sonra maaşına zam gelecek zaten
-
köyde yaşa
Benzer içerikler
- yanlışlıkla 2 tane tansiyon ilacı içmek
- büyüme plağı kapandiktan sonra boyu uzadı
- bir kadına söylenecek en güzel şiir
- böbrek taşı düşürmek için okunacak dua
- halı sahada krampon giyilir mi
- telegram indirim
- en ilginç rekorlar
- çay bardağı emojisi
- 5g nedir zararları
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X