Şimdi Ara

kiralar yüzünden atanmanın sevinci ölüme dönüştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşyasız evler 3.5-4k eşyalılar 5-6kdan başlıyor ankarada. artık o kadar çaresiz durumda hissediyorum ki sinir yok 1 saatir ağlıyorum geçmiyor.

• Welcome to jamrock.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun hocam. Daha bunun peşinatı ve depozitosu vs de var. Alabiliyorsanız bir miktar kredi ve +1 ev arkadaşı ile ancak geçilebilir eve.

• eşyasızlar dert. eşyalı koyanlar ev arkadası istemiyor veya ona göre fiyatı artırıyor. düşünüp düşünüp işin içinden çıkamıyorum

• İstanbul'a geleydin köprüden atlar Sarıyer'den alırdık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kamerluna kullanıcısına yanıt

durum onu gösteriyor

• Jameica jameica :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azimlibirisii kullanıcısına yanıt

Vay arkadaş ya valla nereden tutsan elinde kalıyor. Hayırlısı olsun hocam, bir ümittir yaşamak diyip araştırmaya devam edin isterseniz. İlla 1 tane de olsa insan evladına denk gelirsiniz herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evi paylaşacaksın artık. 5500 e kirada yaşamayı da düşünebilirdin. hiç olmazsa en düşük öğretmen maaşı 8600 de o da ne kadar yetecekse işte...

• Hiç bir öğretmen 8600 almıyor büyük ihtimal onları ek ücretleri yok mu? Araştırmaya devam edin illaki uygun bir ev bulursunuz

• 3 çocuk.yapmazsaniz böyle olur işte. Yapacan hepsini ise sokup kira parasını denkleştirecen. Tek maaşla olmaz bu isler

• Yanına bir arkadaş bul yada öğretmen evinde kalmaya bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atanma o zaman

• En iyisi küçük ilçelerde olmak şu durumda. 1k kira eşyalı eve veriyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rabbim tüm ev kiracılara yardım etsin.

Bu zamanda fırsatçılık yapmayıp ama güncel enflasyon %170 dayanmışken %25 sınırının üstüne mecbur çıkmak zorunda kalan ev sahiplerine de yardım etsin.

• bişey sorcam ya. eşyalı evde başkasının eşyasıyla nasıl rahat edebiliyorsunuz ya. ben mi cok titizim. hiçbir yere oturamam kalkamam.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Otel mantığı gibi düşünmen lazım.

Konu sahibi allah kolaylık versin. Ben de evleniyorum, bulunduğum semtte boş 2+1 evler 8-10 bin arası. Yandık…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 17 Aralık 2022; 13:58:48 >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt

ben turizmciyim hocam. hiç alakası yok dediğiniz şeyle. otelde müşteri odayı terk ettiği zaman yatak yorgan çarsaf her bişey değişiyor. eşyalı evde neler temizleniyor?

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Eşyalı evi ben de tercih etmem ama mecbur kalsam otel gibi düşünürüm.

• bence hemen evi tut, ocaktan sonra maaşına zam gelecek zaten

• köyde yaşa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.