KİRACILARIN SORUNLARI ARAŞTIRILSIN ÖNERGESİ AKP MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ

-
-
Her mantıklı önergeyi reddeden akp ve mhp ye koca bir alkış.
_____________________________ -
Allah 1dir onergesi verilse yine reddedecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzam kural dışıdır! || Uymam gereken imza kurallarını okumak için tıkladım ama sonra üşendim ve bu mesajı değiştirdim. -
Bazıları inatla anlamıyor. Aynı başlıkları açıp duruyor.
Muhalefetin getirdiği hiç bir önerisi kabul etmez iktidar. İyi güzel bir şey ise tekrar kendisi revize edip önerir ve kendi önergeisin kabur eder edecek olsa. ( Sonuçta çoğunluk onlarda. Neden siyaseten koz versin muhalefetin eline. )
adamlar oy aldiklari kesim icin yapilan iyi olan ne varsa red veriyorlar ama hala israrla oy almaya devam ediyorlar
size mustehak
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. -
Stockholm sendromunun yandan yemişi gibi bir şey bunların seçmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ozkanin savunmasini goruyorsun. Oy icin ozellikle engelliyorlar diyor. Ama ayni kafa muhalefet is yapmiyor, projesi yok diye de laf atip duruyor. Keske ozkan bu celiskinin sebebini de soylese.
_____________________________ Yok imza mimza -
kiracıların sorunu için "arabulucu" yöntemine geçildi zaten bu muhlafet yine leyla..
muhalefet önerge verecek, iktidar da önergeyi kabul edecek işe koyulacak yani bak muhalefet zorluyor iktidar yapıyor algısı yayılacak
muhalefet yine aynı kafada gidiyor malesef hala akıllanmadı bugün seçim olsa iktidar % 60 la kazanır
Kira sorununu kiracılar ve ev sahiplerinin üstüne atalı baya oldu.Bunlar hiçbir şeyin sorumluluğunu üstlenmez.Tüm sorumluluklarını başkalarının üstüne atarlar.%25 kira şartı getirerek kiracılar ve ev sahiplerini birbirlerine düşürdüler ve bunda da başarılı oldular.Bundan sonrada aynı taktiği sürdürürler.Niye üstlerinden attıkları bir sorumluluğu araştırıp deşsinler?
Zaten kanunlar kiracılardan yana... Şu anda dürüst ev sahipleri mağdur durumda...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Konut sorununun araştırılması diye önerge verse daha mantıklı olurdu. Kiracıların sorunu diye girerek iktidar gibi sorunu çözmek degil buradan ne oy devşiririm niyetiyle verilmiş önerge.
Bir kiracı uygun bir ev bulduysa sorunu yaklaşık 12 seneliğine çözülmüş demektir. Her sene enflasyonun altında kira artırılarak kiranın bütçe içinde yükü azalacaktır. 12 sene sonunda evi enkaza çevirip, aidat vs borç takıp çıkabilir. Tahliye masraflarını bile ev sahibine yıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şuan kiracı olup kirasını ödememeye başlarsa bile 1 sene sorunsuz şekilde oturabiliyor yasalar kiracıyı tutuyor bir ara nasıl kadın hakları parladıysa yüceltildiyse aynı şekilde şuanda olay kiracılara güç vermekte çok yanlış.
_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Oy veren kiracılar düşünsün banane 😀😀👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
48'in bir farkı var mı? Kaybedenin peşinden gitmekten başka bildiği ne var? Liderleri kola mı Recep mi diye sorduk kola dediler diyen zavallı 48 :)
Galiba Ay sonunu getirmeye çalışmaktan düşünmeye fırsatları olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bende meclise önerge verecem. şöförünü ile halvete girip memleket meselelerine zaman ayıramayan siyasi şahıs araştırılıp daha fazla sevişemesin diye kısırlaştırılsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam tipik Akp zihniyeti işte.
Ben boşuna demiyorum akpli eş dost arkadaşla sohbeti keseceksin diye. Ben bu ülkede bunlar kadar yalancı, çıkarcı iki yüzlü bir güruh daha görmedim.
Bir esnafın akpli olduğunu öğrenirsem yarı fiyatına da bir şeyler satsa almam
Ozkanin savunmasini goruyorsun. Oy icin ozellikle engelliyorlar diyor. Ama ayni kafa muhalefet is yapmiyor, projesi yok diye de laf atip duruyor. Keske ozkan bu celiskinin sebebini de soylese. |
adamlar oy aldiklari kesim icin yapilan iyi olan ne varsa red veriyorlar ama hala israrla oy almaya devam ediyorlar size mustehak |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X