kiracı, mal sahibi ; kontrat işlemi, neden e-devlet üzerinden yapılamıyor !!! e-devlet'te sadece mal sahibi olanlar için ; kira mı alıyorsun ? e ne kadar ! e o zaman maliyeye bildir sayfası var. yani burada olası mağduriyeti yaşayabilecek olan kiracı kesimi açısından ciddi bir takip eksikliği var. yani hani nerede her şey e-devlete düşecekti e-nerede !? bu konudaki sıkıntı toplumun en çok yaşadığı sıkıntılardan biri ! bu konu sadece bir kişinin T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER); bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasını kullanmasıyla olsaydı çoktan yapılan başvurular neticesinde e-devlet sayfasında bu konuda bir gelişme olurdu. kiracıyım diyen ileride daha büyük mağduriyetler oluşmaması için her kesin bu konuda bir başvuru yapması lazım başvuru sayısı oluşan talep yapılacak işlerin önceliğini belirlemekte olduğunu düşünüyorum. ama armut piş azıma düş derseniz o armut belki hiç bir zaman düşmez ! herkes üzerine düşeni yapmazsa karşı tarafta üzerine düşeni zamanında yapar veya yapmaz aslında tüm olay sizde biter. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Temmuz 2023; 8:2:54 > |
kiracı, mal sahibi ; kontrat işlemi, neden e-devlet üzerinden yapılamıyor !!!

-
-
bu konuyu sonuna kadar destekliyorum +1 tuşuna bastım konuyu ön plana çıkardım.
-
hollanda buna benzer birsey yapiyor diye biliyorum hatta kiraya verende devlet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
millet vekillerinin çoğu mütahit kökenli olunca
haliyle mal varlıklarıda o biçim olduğu için
bu tarz süreçlere sıcak bakmazlar
-
Devlet bunu zorunluluk olarak dayatacak ve bunu uygulamayana elektrik su gaz falan bağlanmayacak. Bu sistemi uygularlarsa her şey çok güzel olacak.
Daha yeni oturduğum ev satıldı, kiraya zam yaptım yüzde 73!! ev 10 gün sonra satıldı yeni ev sahibi eve girmemiz lazım diyor aracılık yapan emlakçı da
köz getir seri giyinmli bir kürt, kendi kendine bi haller olmuş adama diyorum sözleşmem devam ediyor malik el değiştirse de ihtardan sonra 6 ay
durma hakkım var hala gelmiş mkdumun yeni maliğini eve sokmaya çalışıyor.
Ben de maliyeye şikayet edip düşük gösterdikleri bedeli hepsine tersten sokturucam..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X