Şimdi Ara

kiracı ile tartışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün babamın canını çok sıkan benimde sinirlerimi hortlatan bir olaydan(ayrıntılarıyla)size bahsedeceğim. lütfen bu csb dir diye okumamazlık etmeyin,akıl verin.gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.(bana kalsa ilkel cezalandırma yöntemini kullancam da neyse)

bizim 80 m^2 alanında bir evimiz var ve biz bu evi kiraya vermek istedik.aynı binanın kapıcı dairesinde kalan bir kişi bizim bu evimizi tutmak istedi.nedeni ise kapıcı dairesinde doğal gaz bulunmamasıydı.biz de bina sakinlerinin de onayını alarak daireyi aylık 550tl karşılığında,girişte 1 depozite vermek kaydıyla anlaştık.o anda da babama 1100 tl vermiş.

1)akabinde adam elektriği ve suyu üstüne alamayacağını söyledi,üstünde 2 abonelik olduğunu bu evin elektrik-suyunu üstüne alamayacağını söyledi.(akrabaları için 2 aboneliği varmış sözde!)----babam elektrik ve suyu üstüne almak için gittiğinde görevlilere soruyor ve abonelik sınırının olmadığını öğreniyor,bu adamın borcu olduğu bu sebepten de bize yalan söylediği ortaya çıkıyor.

2)kendisinin eski komşusuyla konuştuğumuzda da karısıyla geçinemediğini ,kısa süre önce de ayrıldığını söyledi.adamın kendisi de bize karısının hasta olduğunu,annesinin yanında kaldığını söyledi.

biz de yalanlarına sinirlenerek evi size veremeyeceğimizi söyledik.(hem de adam maddi olarak sıkıntılı,kirayı ödeyemez vb..)adam da kendisinde 1 yıllık kira sözleşmesi olduğunu bize verdiği 1100 tl haricinde kendisine 150 tl para istedi.babam da o sırada çıksın bu psikopat diye verdi.sonrasında o sözleşmeyi yırttılar.adam, ahhh keşke şu eşyaları taşısaydım da beni çıkaramasanız diye serzenişte bulundu.bu eve gelen yeni kiracıyı barındırmayacağını,onu çıkartmak için de elinden geleni yapacağını ima ediyor.(adam bizim apartmanda oturuyor ya)

ayrıldıktan birkaç saat sonra adam tekrar arıyor,babamı tehdit ediyor ''yeni geleni rahat ettirmeyeceğim''gibisinden. ve 4-5 saat sonra yine arıyor. babamın morali sıfır.normalde 10da yatan babam 2 ye kadar yatamamış ve bana akıl danışıyor.ne yapıyım diye.adam bizimle biraz uğraşacak gibi gözüküyor.

ne yapsam bilemiyorum tehditleri ses kaydı alıp savcılığa mı versem yoksa bizim apartmandan mı attırmaya çalışsam bilemiyorum.ses kaydını almak yasal mı onu da bilmiyorum.bilmiyorum nabıyım sizce?

haa bi de kiracı işinde hassas davranın,ülkede psikopat çok sonra başınız ağrımasın.

• Adama evi vermediğiniz için zoruna gitmiş, onun için babana sıkıntı verip rahatlamaya çalışıyor.
    Hem Gereksiz yere panik yapmışsınız
    Adam arıyosa baban niye cevap vermiş? Cevap vermesin baban.Adam arasın dursun, cvp vermezseniz kahrından çatlar o.
    Siz yeni kiracı bulun, eğer yine sizi veya kiracınızı rahatsız ederse bizzat sen muhatap ol, sert konuş, en ufak bir sıkıntı verirsen savcılığa şikayet edecez de
    Korkar o
  • Daireye geleni barındırıp barındırmamak önemli değil.

Eğer kapıcı ise zaten apartman yönetimi gerekli uyarıyı yapar, gerekli halde iş akdini fesheder.

Normal bir kiracı ise yeni gelene hiçbirşey yapamaz merak etme. Ne yapabilir ? Kem etse karşılığını alır küm etse karşılığını alır. Elinizdeki sözlü-yazılı kayıt ve şahitlerde delil olur.
  • Xreleave kullanıcısına yanıt
    kendimizi kötü senaryoya hazırlamak ne derecede mantıklı? telefon konuşmalarında ses kaydı toplamalı mmıyız? şu an tehditler hep havada kalıyor.elimizde kanıt oluşmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyongun

kendimizi kötü senaryoya hazırlamak ne derecede mantıklı? telefon konuşmalarında ses kaydı toplamalı mmıyız? şu an tehditler hep havada kalıyor.elimizde kanıt oluşmuyor.
    Alın siz kaydınızı dursun köşenizde.

Birşey yapabilemez korkmayın.
  • Adama evi vermediğiniz için zoruna gitmiş, onun için babana sıkıntı verip rahatlamaya çalışıyor.
    Hem Gereksiz yere panik yapmışsınız
    Adam arıyosa baban niye cevap vermiş? Cevap vermesin baban.Adam arasın dursun, cvp vermezseniz kahrından çatlar o.
    Siz yeni kiracı bulun, eğer yine sizi veya kiracınızı rahatsız ederse bizzat sen muhatap ol, sert konuş, en ufak bir sıkıntı verirsen savcılığa şikayet edecez de
    Korkar o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hicbir sey olmaz merak etme siz kiraya verin. bosuna dert yapmaya gerek yok. en kotu 3-5 kisi toplanip doversiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Gibi İnsanların Laftan Anlamadığını Göre Göre Aynı Yöntemle Boğuşuyorsunuz Anladığı Dilden Konuşmak Lazım Artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

150 tl para istedi.

Onu vermeyecektiniz hocam, arkadaş devamını istiyor aslında. Takmayın kafanıza gerçekten rahatsız ederse polise gidersiniz. Bir daha aramazsa sıkıntı yapmayın. Gelen kiracıya da gerçekleri anlatın komşuları sorunca. Bodrum katında bir gargamel var onun haricinde apartman iyi diyin(gerçekten iyi ise apartman)
  • Hocam izmirdeysen adres ver gidip çayını içelim arkadaşın

• Alacagin ses kayitlari hukuka aykiri elde edilmis delil olabilir. Sosyal medya, sms vs yazi varsa isine yarar. Tabi yine de bir avukata danisin hocam. Kolay gelsin.

• Dalin kafa goz ne ugrasiyosunuz

• prenssabahattin kullanıcısına yanıt
    Adalete pek güvenmem, savcılığa vereceğime dövmek isterim. Dövünce de başım daha çok beleya girer

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Sağolun, uygulayacağım.

• xentios kullanıcısına yanıt
    Babamın paniklemesi işte, vermiş gitmiş. Vermeseydik iyiydi.

• Bi gitsin. Korkmayın bişey olmaz. İki adam tek kişiden mi korkuyonuz. Baban da onu arasın "gelir seni evde asarız, karısından ayrılıp bunalıma girmişti intihar etti deriz" diye tehdit etsin. Ya da aramasın sesi kayededer lavuk direk yüzüne söylesin. Herşeyi ben mi söylicem arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 15 Kasım 2019; 12:8:26 >
  • 15 kasımda (bugün) açılan hesap csb olmayacak da ne olacak

Okumayın csb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz fevri olacak ama hep fazladan 150 lira isteyecek hem de rahatsız edecek öyle mi.... onu o kapıcı dairesinden de aşağıya rögara geçirirm.

• ev sabiplerine tavsiyemdir kiraciniza tarihsiz tahliye tahaddutnamesi imzalatin. yasada ev sahibinin tek guvencesi tahliye tahaddutnamesidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı dikkate almayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.