Bildirim
Kipada PS2'ü 300 tl ye satıyorlar.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Müdür ya bu gece biraz fazla kaçırdın yada başlık yanlış oldu. -
Biraz fazlaymış gerçekten. -
illa alan vardır. Millet ne paralara neler alıyor -
araldan oyun alan var bunun da alıcısı vardır illa ki.. -
Sıfır 150'ye bulunur mu acep ? -
quote:
Orijinalden alıntı: joe-black
araldan oyun alan var bunun da alıcısı vardır illa ki..
Ben aral'dan oyun alıyorum ama bu kadar kazığada gelemem...Hele aral son zamanlarda kampanyalarla tat kattı piyasaya (RED DEAD REDEMPTİON : 60 LİRA) Böyle kampanyaları almayanlar daha ne bekler ki -
İllaki alan vardir,teknolijiden uzak insanlar cocuguna veya yigenlerine felan hic arastirmadan satin aliyorlardir.daha gecen halamin esi almis 250tl+100 tl cip parasi 350 tl gecirmisler.tabi benim haberim yokdu -
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
Evet bildiğiniz ince kasa sarı kutu ps2 yi adamlar 300 den koymuş, alan varmı merak ediyorum, ne diyosunuz. 250 ye jasper xbox 300 e fat kasa ps3 bulunabiliyor.
edit başlığı ps3 yazmışım :)
çipsiz ps2 için 300 tl fahiş fiyat tamamda, sende kalkıp ps2 ile ps3 ve xbox ı kıyaslayarak elmayla armudu karşılaştırma. 700-800 tl verip ps3 veya xbox360 almak yerine 200-250 tl verip ps2 alınabilir. 250 tl ye SIFIR xbox yada ps3 ü nerden bulacan? ps2 nin fiyatı sıfırının fiyatı. yoksa 100 tl ye bile ps2 alırsın 2. el.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james cameron -- 16 Temmuz 2011; 11:16:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Müdür ya bu gece biraz fazla kaçırdın yada başlık yanlış oldu.
-
Konuyu SOĞUK FIRSATLAR bölümüne açacaktın yanlış oldu -
Konuyla ilgisi yok ama Kipa acayip bir market yahu. Geçen bende Isparta Kipa'da 40" LED TV'ye bağlanmış bir ataride (bildiğimiz çakma NES) Mario oynadım. Şaka değil bildiğin atari bağlamışlar LED TV'ye -
yok artıl L-J -
Alan tabiki var.300 diye ucuz sananlar bile var.2 sene önce teyzem oğluna Ps2+2 kol bir de çipsiz falan 400 lira civarına almıştı -
Xbox arcade alınır o fiyata :) -
Bazen böle fiyatlar her mağazada olabiliyor
Bi ara z-5500 heryerde 700 lira iken teknosa 1.200 tl'ye satıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: joe-black
araldan oyun alan var bunun da alıcısı vardır illa ki..
Oyunları istediğiniz yerden alabilirsiniz öncelikle bunu belirtmek istiyorum, fakat oyunları Aral'dan almadığınızda Sony, oyunlara yönelik toplam satış çizelgelerini çıkardığı zaman sizin spotçulardan aldığınız oyunları Türkiye'de satılmış oyunlar olarak görmüyor, bunu biliyorsunuz değil mi? Bu neden önemli derseniz de son zamanlarda oyunlar ile birlikte gelen Türkçe desteğinin ve Türkiye menşeli PSN servisinin altını çizmek isterim. Bazı oyunların fiyatının çok yüksek olduğunu ben de kabul ediyorum ama bekleyebiliyorsanız çok uygun fiyata bandrollü oyunlar da alabilirsiniz. Son birkaç aydır 49TL'ye kaliteli oyunlar satılıyor, Darksiders, Vanquish, Yakuza 3 bunlardan sadece bazıları.
Daha önce belirttiğim gibi oyunu nereden alacağınız tabii ki size kalmış, bilgilendirmek istedim sadece ben.
Edit: Sony ile anlaşmalı olarak ülkemize gelen oyunları da lansman gününde spotçulardan aldığınız fiyatta (belki de daha ucuza) mağazalardan edinebilirsiniz, GT5 ve KZ3 yakın tarihten örnek verilebilir. GT5'i 90TL'ye almıştım mesela ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser da Firenze -- 16 Temmuz 2011; 14:47:03 >
-
quote:
Evet bildiğiniz ince kasa sarı kutu ps2 yi adamlar 300 den koymuş, alan varmı merak ediyorum, ne diyosunuz. 250 ye jasper xbox 300 e fat kasa ps3 bulunabiliyor.
Kuşadasındaki mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: muhammedDURGUN
quote:
Kuşadasındaki mi?
Evet -
O da birşey mi? Ben bugün Bimeks'in açılışı dolayısıyla 200 TL ye Wii aldım. Yanında da PS2 vardı, onun fiyatı 320 TL idi.
PS2 ye kampanya yapacaklarına Wii'ye yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 16 Temmuz 2011; 17:41:44 >
Benzer içerikler
- azerbaycan ps5 fiyat
- ps5 bein connect var mı
- ps5 ısınma sorunu
- ps4 güvenli moddan nasıl çıkılır
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- en iyi ps5 oyunları
- hikayeli oyunlar
- playstation 5 yurtdışı fiyatı
- ghost of tsushima 2
- direksiyon seti önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X