Şimdi Ara

Kipa Daşpınar sucuk 2 TL(Video ve AÇIKLAMA GELDİ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
1
Favori
15.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam çok tutuldu galiba ondan fiyat arttırıyorlar.yakında 5 lira olur
  • Bu kadar sagliksizsa bu urunler nasil satiliyor hayret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    yeterli olmuş.
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında %100 sağlıklı yada sağlıksız diyemeyiz. Ne yazık ki ülkemizde denetleme birimleri çok düzensiz ve sağlıksız çalışıyor, ben yıllarca gıda sektöründe çalıştım ve şunu söyleyebilirim, devlet (iso vs dahil) yahut fason mal ürettirmek isteyenler üretim - paketleme sahasını denetliyor ama bu denetlemelerden patronlarımızın 20 gün önceden haberi oluyordu, haliyle hijyen - üretim alanının düzeni - personelin kişisel hijyeni - baret ve kıyafet düzeni buna göre hazırlanıyordu. Yıllarca edindiğim tecrübede öyle şeylere denk geldim ki inanın ağzınıza ne rafine yağı nede zeytin yağı koyarsınız, şükür benim çalıştığım yerde hile hurda yoktu.

Demem o ki, denetlemeler ani ve hazırlıksız yapılsa çok daha iyi ve düzgün olacak ama bu düzen oturmadı ne yazık ki.

Düzenleme : Şöyle bir eklemede yapmak istiyorum, maddi durumunuz el verdiğince PINAR markasının ürünlerini kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Emin olun mal aldığı yerleri öylesine denetliyorlarki, gönderdiğiniz üründe atıyorum ürünün değeri 1 yerine 1.2 olsun kesinlikle kabul etmiyor ! Ayrıca mal gönderdiğiniz araçta en ufak leke yada kusur bulsunlar hiç düşünmeden ham maddeyi geri gönderiyorlar. Ayrıca denetlemelerinde bu kadar titiz firmaya hiç denk gelmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 10 Haziran 2016; 23:03:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hakmardan 300gr ını 10,95 liraya aldığım (halen devam ediyor) cumhuriyet evlik ile devam ediyorum
  • sucuk fiyatına göre süper.

• bu kadar muhabbeti dönünce ben de dayanamayıp aldım. tadı iyi.
  • İnceledim: Piliç eti,dana yağı..
  • Bimdeki tombik mombik hikaye.Bu forumdan dayanamayip gidip aldim 3.99 felan idi. Sahurda tost makinasinda ilk cozurttum sonra kaşar ve tost ekmeği ile buluştu.Ucuz sucuklar midemi rahatsız ederdi her zaman soda icerdim arkasindan. ama bunda herhangi bir rahatsizlik duymadim.sasirdim. Daşpinar favorimsin

• Bugün 2 liradan 5 adet daha aldım buzluga attım.yazlıkta anlaşılan hergun sucuk ekmek yicez :D
  • tombik,mombik hikaye afyonlu sucukçular öyle bir karışım yapmışlar ki tavuk sucuk diyemezsin adamlar işi biliyor helal olsun etiketin üstünü okumazsan bildiğin dana sucuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 13 Haziran 2016; 21:27:25 >
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Pınar da sucukta kanatlı etiyle tağşiş yaptığı için bakanlıkça ifşa edildi. O dediğiniz hangi tarihin bilgisi ama ben şu an sucuk işini bitirdim dışardan hazır olarak satılanlar anlamında. Şahin demiş yukarda bir arkadaş. Geçmişte at-eşek eti skandalı yaşadı oda. Nasıl olduysa sanırım tayyib veya aileden birileriyle ortaklıkları söz konusu olmuştu o ara bu eski haberleri internetten kazıdılar nerdeyse. Tamda şu youtube, facebook yasaklarının olduğu hatta google a gözdağı verdikleri dönem çoğu haber kayboldu piyasadan. Demem o ki; alın bildiğiniz yerden kıymanızı, baharatı katın sarın streç filme. Buzdolapta iki gün dursun sivri uçlu birşeyle üstüne biraz delik açıp birkaç gün daha dolapta tutup sonrasında buzluğa veya deepfreez kısmına atabilirsiniz. Uygun maliyetli olarak yine piliçten de yapılabilir. Ben bu şekilde yapıyorum ve epeydir yok koruyucu madde yok son kullanma tarihi yok domuzdu attı eşekti korkularından uzağım. Kafam rahat. Herkese tavsiye ederim. Ayrıca ev halkının gözünde bir anda kahraman olmakta cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White-Night -- 14 Haziran 2016; 5:13:34 >

• Ankara Armada'dan 5 tane aldım Son kullanma tarihi 08.06.2016 ve 30.07.2016 olanlar vardı. Bayağı da vardı sucuk.
  • Bu kadar çok övülünce denemek için ben de aldım.
    Bu sucuğu bu fiyata satılsa bile beğenenler ya hayatta hiç sucuk yememişler yada Kipa stok eritmek için forumlarda adam çalıştırıyor.
  • TeoZor T kullanıcısına yanıt
    2 liraya fermente sucuk diye konu açmadık zaten. anasayfada ki açıklamayı okusaydın şühelerinin cevabını alırdın.
  • TeoZor T kullanıcısına yanıt
    Sen git kesene göre sucuk al. Bulaşma bizim gibi fukaraların 2 tl'ye satın aldığı sucuklara.itibarın zedelenmesin

• At etinden olabilir dikkat ediniz.
  • Kutahya kipada 3.25di. 2 adet aldim. 2 lira olsaydi 10 tane alma planim vardi. Daha tadina bakmadim ama dediginiz gibi dana sucuk tadi alinabiliyosa 3.25dende 10 tane alirim

• fiyatına göre iyi sucuk evdeki bitince kipaya tekrar almaya gideceğim bulursam alırım
  • izmir ksk lunapark kipa

daş sucuk 2lira devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.