Şimdi Ara

Kipa Daşpınar sucuk 2 TL(Video ve AÇIKLAMA GELDİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
15.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daş sucuk (yeni ambalajında) 3lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi yemedi
  • biz yiyoruz memnunuz çok şükür

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    enişteme afyondan geldi dedim, kalite bu işte dedi afiyetle yedi, hiç çaktırmadm :D
  • Eşek eti demiş bazıları yine kurtarmaz zarar ederler 30 tl altı sucuk sağlıklı değildir şahsen yemem ama yinede almam ucuz sucuk aldımi adam gibi alcaksin ayda yılda bir alsanda sağlığını dusunucen

• daş sucuk izmir forum bornova kipa

2lira

• Burda olumsuz yorum yapanlar biliyorlarmi normalde bu sucugun satis fiyatinin 5-6 lira bandinda olup Kipanin indirim yaptigini;
    -Ya bunu bilmiyorlar
    -Ya da sirf yorum yazmak için yaziyorlar...

• Reobig kullanıcısına yanıt
    Pınarı tavsiye etmeniz ironik yoğurtları özellikle ne işse bozulmuyor hiç e621 mgs ne halt buluyorlarsa atıyorlar içine sanırım

• 24 Mayıs 2016; 21:48:35 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM

Edit 01.08.2016.. Arkadaşlar Daşpınar sucuk üretiminde çalışan mühendis arkadaş konuyu görüp üye olup yorum yazmak istemiştir,ama yeni üyeler yazamadığından bana mesaj gönderdi.Mesajı aynen kopyalıyorum.Ayrıca üretim yeri hakkında video'da geldi aynen paylaşıyorum.
    Üretimde görevli mühendis arkadaş bana msj attı aynen paylaşıyorum

Merhaba,
    daşpınar sucukla ilgili bir konu açtığınızı tesadüfen gördüm. Konuda sucukla ilgili güzel geri dönüşler olunca insan seviniyor tabi ama ucuz olduğu için yanlış düşünenler de var. Herkes kendine göre haklı ben ufak bir bilgilendirme için üye oldum ancak konuya cevap yazamıyorum. Konu sahibi olarak size mesaj atmak istedim. Bahsettiğiniz firmanın eski üretim müdürüyüm. Kısa bir süre önce il değişikliği nedeni ile ayrıldım. Kuruluş aşamasından itibaren çalıştım ve hiçbir zaman bahsedildiği gibi hileli/taklit ürüne yeltenmediler. Böyle bir durum olsa bizzat ilk başta ben üretimi durdurarak şikayette bulunurdum çünkü ben gıda mühendisiyim ve sizlerin sağlığı bize emanet. Çalışanlardan patronlarına dürüst bir şirkettir, yediğinizin tavuk eti olduğuna emin olabilirsiniz. Şuan orada çalışmasam da kurduğum düzenin aynı şekilde ilerlediğini düşünüyorum. Nasıl bu kadar dana etine benziyor sorusuna cevap veremem, şirket sırrı sonuçta ama hileyle hurdayla değil, emin olabilirsiniz. Kar marjı neredeyse sıfıra indirilerek maliyet hesapları tekrar tekrar yapılarak bir fiyat çıkartılıyor ortaya, yani ucuzsa kesin sakatattır demek basit ama ucuz ve kaliteli üretim yapmak zordur. Elinize geçen sucukların planlamasından üretimine kaliteden ödün verilmeden büyük emek harcanıyor. Her ne kadar ayrılmış olsam da işini doğru yapan dürüst bir firma olduğunu belirtmek isterim. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskysk -- 1 Ağustos 2016; 22:52:18 >

• Öldürmez süründürür.

• video gösteriş tabi kamera ordan çıktımı her halt döner
    Piliç sucuk her yerde 10 lira kilosu en iyisi kasap sucuğudur
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    Ankarada ki yerler hep bana uzak.
    Yoksa stoklardım.
  • 1 ay önce sıcakfırsatlar gazına gelip 8 tane aldım. İlk 2 tanesi basta güzel bi gelsede sonradan o koku acayip şekilde tiksindirdi beni. Lanet bi kokusu var. Şuan 5 tanesi buzdolabında duruyo pikniğe falan gittiğimde doğaya bırakacam kedi köpek yesin(tabi yerlerse) Bir daha da tavuk sucugu almam veririm 40 lira alırım 1 kilo kangal. Fakirliğin lüzumu yok

• gskysk kullanıcısına yanıt
    Dana eti tadı sırsa sucuğun içindekiler kısmında eksiklikler mi var ? Yani orada yazmayan içeriklermi var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    dün 10 tane daha aldım yazlıga gidicez tost yaparız diye. sizinkilerde sorun olmuş olabilir. sabah daha yeni sucuklu yumurta yaptım gömdüm :D
  • dana yağıdır o sır olan zaten.
  • Ankara da uzakta kipa aslinda gitmek lazim

• sıcakfırsatladan görüp aldım. hala alıyorum kipalarda fiyat 3lira ile 2lira arasında gidip geliyor
    ben memnunum adamlar nasıl becermişlerse aynen dana sucuğu gibi formüle edip yapmışlar. birkaç gün sonra yine kipadan alacağım

• İyi sucuk pahalı maalesef. türkiyede 2 sucuk markası var kızılcahamam aluçdağı ve kayseri karamavuşlar. Geriye kalan tüm markalar şahin başyazıcıdan tutunda cumhuriyet ahmet ipek ine kadar sucuk benzeri ürün gerçekten içinde 40 çeşit kimyasal ve su tutucular var. Market markalarında ise en iyisi apikoğlu.

Tüm bunların haricinde sucuk yapımı çok kolay olan bir ürün ucuz olsun derseniz gidin kelle eti alın herhangi bir baharatçıdan hazır sucuk baharatı alınıp yada damak zevkine göre baharat hazırlanıp 3 gün içinde yoğrularak bağırsağa kolayca el ile çevirmeli bir makina ile doldurulabilir. Sonrasında afiyet ile içinize sine sine yersiniz.

Lütfen sağlığınız için şu saçma sapan ürünleri yemeyin çoluğunuza çocuğunuza yedirmeyin. Bu saçma sapan kimyasallı katkılı ürünler yüzünden gelişim bozy-ukluğu hastalıkları maalesef patlama gösterdi özel eğitim merkezleri normal okulların mevcuduna ulaştı nerdeyse kendinizi geçtim geleceğimiz olan çocuklara yazık etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

1 ay önce sıcakfırsatlar gazına gelip 8 tane aldım. İlk 2 tanesi basta güzel bi gelsede sonradan o koku acayip şekilde tiksindirdi beni. Lanet bi kokusu var. Şuan 5 tanesi buzdolabında duruyo pikniğe falan gittiğimde doğaya bırakacam kedi köpek yesin(tabi yerlerse) Bir daha da tavuk sucugu almam veririm 40 lira alırım 1 kilo kangal. Fakirliğin lüzumu yok

aynen.ben de gecen hafta soke novada kipadan 250 gr. 3 liradan 2 kangal aldim. kahvaltida tavada yaptik.pisince kucuk gozenekli sungerimsi bi hal aldi.tadi ve kokusu hic hosuma gitmedi.hanimda pek damak tadi yok.o yer diger kangalida
    daha da almam.
    konu sahibi arkadasin da daspinar sucuk ajani oldugunu dusunuyorum.feto kapsaminda banlanmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 1 Ağustos 2016; 23:39:46 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.