Şimdi Ara

Kipa Daşpınar sucuk 2 TL(Video ve AÇIKLAMA GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
1
Favori
15.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit 01.08.2016.. Arkadaşlar Daşpınar sucuk Üretim müdürü mühendis arkadaş konuyu görüp üye olup yorum yazmak istemiştir,ama yeni üyeler yazamadığından bana mesaj gönderdi.Mesajı aynen kopyalıyorum.Ayrıca üretim yeri hakkında video'da geldi aynen paylaşıyorum.

Merhaba,
    daşpınar sucukla ilgili bir konu açtığınızı tesadüfen gördüm. Konuda sucukla ilgili güzel geri dönüşler olunca insan seviniyor tabi ama ucuz olduğu için yanlış düşünenler de var. Herkes kendine göre haklı ben ufak bir bilgilendirme için üye oldum ancak konuya cevap yazamıyorum. Konu sahibi olarak size mesaj atmak istedim. Bahsettiğiniz firmanın eski üretim müdürüyüm. Kısa bir süre önce il değişikliği nedeni ile ayrıldım. Kuruluş aşamasından itibaren çalıştım ve hiçbir zaman bahsedildiği gibi hileli/taklit ürüne yeltenmediler. Böyle bir durum olsa bizzat ilk başta ben üretimi durdurarak şikayette bulunurdum çünkü ben gıda mühendisiyim ve sizlerin sağlığı bize emanet. Çalışanlardan patronlarına dürüst bir şirkettir, yediğinizin tavuk eti olduğuna emin olabilirsiniz. Şuan orada çalışmasam da kurduğum düzenin aynı şekilde ilerlediğini düşünüyorum. Nasıl bu kadar dana etine benziyor sorusuna cevap veremem, şirket sırrı sonuçta ama hileyle hurdayla değil, emin olabilirsiniz. Kar marjı neredeyse sıfıra indirilerek maliyet hesapları tekrar tekrar yapılarak bir fiyat çıkartılıyor ortaya, yani ucuzsa kesin sakatattır demek basit ama ucuz ve kaliteli üretim yapmak zordur. Elinize geçen sucukların planlamasından üretimine kaliteden ödün verilmeden büyük emek harcanıyor. Her ne kadar ayrılmış olsam da işini doğru yapan dürüst bir firma olduğunu belirtmek isterim.Biraz uzun oldu kusura bakmayın. İyi günler.

EDİT: SUCUĞUN TADI DANA SUCUĞUNA BENZEDİĞİ İÇİN KONU AÇILDI.UCUZ OLDUĞU İÇİN DEĞİL.BU ÜRÜN DAHA ÖNCE 5TL ÜSTÜNE SATILIYORDU,ŞUANDA HALA BAZI ŞUBELERDE 5.45, BAZI ŞUBELERDE 2 TL VE SON KULLANIMI 3 AY DAHA VAR.

*FERMENTE SUCUKLARIYLA FALAN KIYASLAMAYINIZ.ÜRÜN ESKİDEN BAKKALLARDA OLAN DANA TAVUK KARIŞIMI OLAN SUCUK TADINDA.

200gr 2 TL arkadaşlar deneyin pişman olmazsınız.
    benim aldığım şube İzmir,yenigirne kipa express şubesi, lunapark şubesinde de vardı.

Kipa Daşpınar sucuk 2 TL(Video ve AÇIKLAMA GELDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskysk -- 1 Ağustos 2016; 22:55:35 >

• tadını tutturdularsa tavuk sucukda gayet tercih edilebilir
    deneyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • McOrco kullanıcısına yanıt
    Çocuklugumdaki tadı aldım resmen,içinde ne oldugu çok önemli değil,dışarıda yediğimiz karışık sandeviçler kadar temizdir en azından.
  • Tavuğun kilosu bile 10 lira iken sucuğun 200 gr ı 2 lira ise o tavuk eti değildir. Eminönünde bu aralar pek martı gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne 10 tl sı 4.75 den alıyorum tavugu
  • şubeye özel değilse 30 km yol gitme pahasına alırım

• Bimde 3 liraya satılanın içindeki neyse buda odur ama lezzet olarak farklı garantisini veriyorum. içinde ne var hesabına bakarsak bimde satılan gofretin nasıl 1.5 tlye satıldığını anlamak elde değil. şekeri hamuru işcisi elektriği pazarlaması derken o fiyata kocaman bi gofret mantıksız geliyo. Herşeyin pahalısı her zaman sağlıklı bu konuda hemfikiriz.Bazen şartlar başka gerektirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçinde ne var kim bilir. Tavuk etinin kilosu 11 Tlden başlıyor kemiksiz derisiz göğüs eti.

• 2tl yi ye daha sağlıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 25 Mayıs 2016; 2:49:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli mis gibi sıpa eti
  • En az %20 dana yağı vardır zaten. Baharatlarla içerideki et miktarı %70'i anca görür. Tavuklarında tarihi yaklaşan, reyondan toplanan (2 günden az tarihi kalmamış olma şartı vardı sanırım) tavuklarla pekala yapılabilir. Ha kar marjından feragat edersin o ayrı. Bunlar gidip 10-11 TL'ye kasaptan almıyor sonuçta.

Diğer nokta merdiven altı olayına giriyor mu? Zira bu tip ürünlerin yapılması yasaklandı. Anca yerel marketlerde karşıma çıkıyordu. Kipa buna dahil olması tezat geldi. Sadece eti değil dana yağı da karıştırılamazdı diye hatırlıyorum. Yani kırmızı et hayvanı ile beyaz et hayvanı içeriği tamamen karışamıyordu sanırım.

Edit: Biraz araştırdım ve kanatlı eti ile kırmızı etin yağı karışımına izin varmış. Sadece doğrudan et karışımına izin yokmuş. Yani o açıdan sorun yok.
    Bu arada dana yağı soktuktan sonra işin içine asıl tadı veren baharatlarla adam gibi sucuk hissiyatı yaratması çok normal. Bazı tavuk sucuklar var yediğine pişman ediyor insanı. Kokusu bi ayrı, tadı bi ayrı. Eskiden 7tepe, beşler, marketlerin kendi sucukları, körpe ürünlerini yediğimi hatırlıyorum büfe tipi; sucuk yememe sebebi olabilir. (Tavuk karışımları için konuşuyorum)

Ayrıca protein değeri olarak hoşunuza gidebilir. Tiksinmiyorsanız yenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 24 Mayıs 2016; 22:35:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

Tavuğun kilosu bile 10 lira iken sucuğun 200 gr ı 2 lira ise o tavuk eti değildir. Eminönünde bu aralar pek martı gözükmüyor.

Eger martiysa alirim bi dal.sonucta marti gezen ucan hayvan.tavuk gibi gdolu yemle beslenmiyor.

• Lan olum manyakmısınız 2 tl ye sucukmu olur,tavuk bile olsa olmaz.İçine tavuğun taşlığı,böbreği,gagası,boynu,boku vs ne varsa koyup makinede çekiyorlardır,sonra bas sucukluk baharatı olsun sana 2 tl ye sucuk.Mideniz kaldırıyorsa alın...
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Dana sucuk ve tavuk sucuğu arasında fark olur mu bilmem ama sucuklarda %40 yağ var yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Dana sucuk ve tavuk sucuğu arasında fark olur mu bilmem ama sucuklarda %40 yağ var yanlış hatırlamıyorsam.

o yağ olmazsa sucuk olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Biliyorum fakat tavuk sucuk tebliğini bilmediğim için en az %20 şeklinde söyledim.
  • Bu eşek eti bile değildir anca eşşeğin işe yaramayan organlarından yapmışlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

Bu eşek eti bile değildir anca eşşeğin işe yaramayan organlarından yapmışlardır.

eşşeğin işe yaramayan organları nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

şubeye özel değilse 30 km yol gitme pahasına alırım

2. mesajda seni görmeyince dedim yine mı ban yedi tuvnera

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Lan olum manyakmısınız 2 tl ye sucukmu olur,tavuk bile olsa olmaz.İçine tavuğun taşlığı,böbreği,gagası,boynu,boku vs ne varsa koyup makinede çekiyorlardır,sonra bas sucukluk baharatı olsun sana 2 tl ye sucuk.Mideniz kaldırıyorsa alın...

arkdaşım okuma yazman mı yok, 200 gr 2 tl, kilosu 10 lira yani, tavuğun kilosu 4-5 lira olduğu düşünülürse, gayet makul fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Mayıs 2016; 13:16:18 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.