Şimdi Ara

Kipa Daşpınar sucuk 2 TL(Video ve AÇIKLAMA GELDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
15.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın 18.büyük ekonomisinde bulunan ülkede insanlar et yiyemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün başlığı görünce kipaya gittim öncelikle fiyatı 2 tl değil 2.79 ve görüntüsü inanılmaz kötüydü. telefonu yanıma almadığım için fotoğraf çekemedim sizlerede göstermez isterdim sucuğun üzerinde böyle beyaz beyaz sıvı vardı kangal olanına baktım oda 5 küsür tl idi. onda ise kırmızı su vardı midem bulandı dahada dokunmadım. son olarak diceğim şudur yirthan adlı kullanıcınında dediği gibi 2 tl yi yemek daha sağlıklı. böyle eski ceo veya müdürlerin laflarıyla olmuyo bu işler göz gördüğünü söyler
  • evet 2008'de kayıt oldum 2016da daşpınar sucukları için ajanlık yapıyorum.Arada bilgisayar teknik destek bölümünde de destek veriyorum.ajanlığım anlaşılmasın aman allah :D Bu arkadaşında beynini banlayalım.
  • Az önce kipa yenigirne karşıyaka şubesinden 5 adet daha aldım. yeni tarihli gelmişti 10.ay olunca aldım çünkü zamlanıyor bazen. Yalnız hala sucuğu kasap sucuklarıyla kıyaslayanlar var. Arkadaşlar biz bu sucugu bimdeki dandik sucukla kıyaslıyoruz.
  • bir kaç hafta önce almştım tadı iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Dünyanın 18.büyük ekonomisinde bulunan ülkede insanlar et yiyemiyor.

aynen ya
  • ben denemek için 1 kere aldım, yoğun tarçın kokusu aldım. hiç hoşuma gitmedi. kimsede söylememiş
  • Sucuk mu ? Hangi sucuk ?
  • bu sucuğu bim'deki tombik ve benzeri sucuklarla karşılaştırmak gerekir,onlara göre tadı güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

evet 2008'de kayıt oldum 2016da daşpınar sucukları için ajanlık yapıyorum.Arada bilgisayar teknik destek bölümünde de destek veriyorum.ajanlığım anlaşılmasın aman allah :D Bu arkadaşında beynini banlayalım.

foruma ne zaman kayit oldugun daspinar militani olmadigini ispatlamaz.
    gundemden dusen konuyu yok bugun 10 tane aldim yok su gun 20 tane aldim diyerek yukariya tasiyorsun..birak bu ayaklari.sirf denemek icin alsa millet satislara guzel yansir degil mi? umarim ileriki gunlerde gundemden asagilara dusen konuyu 50 tane daha aldim diyerek yukariya tasimazsin.bu da senin samimiyet testin olacak.
    tuh bak cvp yazarak yine yukari tasidim konuyu

• peki ben sana aldıklarımın fişlerini gösterirsem utancakmısın bu sözlerinden. resmen boş yapıyosun. O beynin bu yazdıklarımı algılasın anladın mı.İnsanlar bimdeki sucuga 3.50 tl verirken
    bu sucuk 2 tl ve daha lezzetli. Durduk yere şu kadar aldımda yazmadım hiçbir zaman.yazanlara cevap olarak yazdım.bana msj atıp 20 tane almaya giden adamlar var.stok varmı diye soran. senin tuzun kurudur devamlı cumhuriyet yiyosundur sana basit gelebilir konu ama bu bölüm sıcak fırsatlar ve biz eski bakkal sucuğu tadını 2 tl ile tadıyoruz. sana dahada cevap vermem hadi git şikayet et.
  • Video yok

• Bulursam alayım yazlıkta mangala atınca kimse anlamaz ne sucuğu olduğunu:)

Kilosu 45-50 lirada 4-5 kişiye sucuk dayanmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

https://www.youtube.com/watch?v=ySgpFfbQYWw

kardeş linke tıkladım tıklamaz olaydım. şu an arkasından açılan 7. videoyu izliyorum. afyon'da at çiftliğinde atlara "insan gibin günde 3 öğün yemek veriyoh" diyen amcayı izliyorum.

"bir atta tımar olmazsa olmaz"

"evet evet tertemiz olmazsa olmaz"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu sürekli up lıyor adam, ne olduğu belli

• Daha bu konu yokken kipadan almistim, anca bimdeki ucuz sucuklar ile kiyaslanir, daspinar bana cok baharatli geldi, bide sucuga ait olmamasi gereken baharatlar var sanki, zevk meselesi tabi bu, bence bimdeki daha iyi...

• bence yenmemesi gerekir bundan hasta olup hastane masraflarına da bayılmak var riske girmez. Pınar gurme sucuk var siyah etiketli onu öneriyorum
  • cumhuriyet sucuğu vs şeriat sucuğu out 2 tl'lik sucuk in

bu forumun sucukla alıp veremediği nedir
  • Bugün Antalya Kipa da 1,49du bugün aldım elime alsammı almasammı diye düşünürken 1,5 lirayı yemenin daha sağlıklı olacağına karar verdim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.