Şimdi Ara

Kipa Daşpınar sucuk 2 TL(Video ve AÇIKLAMA GELDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
15.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldım 10 tane 2 kılo sucuk 20 tl ıyı ıs
  • Kisa vadede yenir de uzun süreli tuketilirse, Durusela dan SARS a kadar bilimum hertürlü hastalığı yaşatır bu ürün kullanıcılarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Bilgi amaçlı yazdım :) yemeksepeti yorumlarındaki etten anlamayan "et çok yağlıydı yaa" cı tiplerden değilim, o yağ olmazsa tadı olmaz zaten.

kuzu tandır sırasında önümdekinin itina ile sıyırıp kenara biriktirdiği yağları tabağıma alan biriyim

Otelin diskosu nasıl? Tüyo ver biraz da işe yararsa gideriz...

sap doli
    sap gören 1-2 çirkin kadın geldiği gibi kaçıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Bilgi amaçlı yazdım :) yemeksepeti yorumlarındaki etten anlamayan "et çok yağlıydı yaa" cı tiplerden değilim, o yağ olmazsa tadı olmaz zaten.

kuzu tandır sırasında önümdekinin itina ile sıyırıp kenara biriktirdiği yağları tabağıma alan biriyim

Otelin diskosu nasıl? Tüyo ver biraz da işe yararsa gideriz...

sap doli
    sap gören 1-2 çirkin kadın geldiği gibi kaçıyor

Eyvallah...Anlaşıldı...

• aydin kipada 250 gr 3.99
    kokusu pek hosuma gitmedi. biraktim ve uzaklastim ordan.zaten kipadan ne zaman et ve et ürünü alsam pişman olmuşumdur..helva.cipura aldim ciktim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 25 Mayıs 2016; 18:30:19 >
  • Bugün kalan paketleride aldım hızla bitmişti. 5,45 ten düştü fiyat, 5,45e yiyince sağlıklı oluyor ama 2 tl olunca saglıksız dimi arkadaşlar :D
  • eve bile sokmayın hatta el bile sürmeyin 2 tl ne lan ambalajı bile daha pahalı tutar kim bilir içinde ne var böhüüüü
  • qesH Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar cahil olmayalım lütfen. o izlediğiniz video büyük ihtimal hayvan yemi yapılan video.yıllarca bu millet kuranı yırtan kız videosuna inanıp durdu siz yapmayın.
  • Yarim kilo sucuk 3.95
    İzmir tespo
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kipa Daşpınar sucuk 2 TL(Video ve AÇIKLAMA GELDİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

Hocam bu kadar cahil olmayalım lütfen. o izlediğiniz video büyük ihtimal hayvan yemi yapılan video.yıllarca bu millet kuranı yırtan kız videosuna inanıp durdu siz yapmayın.

Kendinizde diyorsunuz büyük ihtimal yem, peki ya o küçük ihtimali göz önüne almazmısınız? Ben ucuz ürünleri kötülemiyorum ama satılan ürün sucuk olunca içine aklınıza gelen gelmeyen herşeyi karıştırıp baharat ile örtebiliyorlar.Kayserili olduğumuzdan bu sucuk daki 3 kağıtı iyi anlar olduk hocam.
  • evet gdolu yemle değil gdolu çöple besleniyor
  • tuilde kullanıcısına yanıt
    hocam bunun tadı başka,konu açma sebebimde bu, tadı dana sucuk tadında,yoksa bir lirayada sucuk bulunur.
  • qesH Q kullanıcısına yanıt
    ben büyük ihtimal derken aynı videodanmı söz ediyoruz konusnda ihtimal verdim,yoksa o videonun yem tesisine ait olduguna eminim.
  • 2 tl ye yok 3.99 her yerde
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    az önce dayım 5er tane daha tanıdıklarım aldı.bizim burdaki şubede devam ediyor. 4 5 adet kaldı.
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    antalyanın en büyük kipasındaydım az önce hatta yeni geldi bunlar dedi adam 2 tl ye almışlar başka yerden dedim yok bizde dedi
  • aklıma geldi de. bayila bayila yediğiniz pizzalara hep bunlardan koyuyorlar haberiniz olsun.

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    şansınıza hocam bir kaç gün takip etmek gerek orada da. ben 4 liraya aldıgımdada tadını begenıp 5 tane almıştım. şimdi 2 tl olması daha cazip etti. yani 4 lirayada alsan inan pişman etmiyor.
  • 2.99 a aldım bir tane bugün beğenirsem bir tane daha alırım.Belirli bir standart yok kimisinin neredeyse her yeri yağ kimisi ince uzun kimisi kalın kısa.
  • amma övdünüz kipaya gittiğimde bir tane alacam denemelik dokunmaz memnun kalırsam yorumları yazarım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.