Şimdi Ara

Kipa Daşpınar sucuk 2 TL(Video ve AÇIKLAMA GELDİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
15.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapının önündeki kediye,kuşa vermek için alınabilir.
    Bir sucuk düşünün,yedikçe şişirmeyen daha da yediren ve dünyanın en iyi sucuğu olsun,işte o sucuk Egetürk.Afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 25 Mayıs 2016; 1:07:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Bilgi amaçlı yazdım :) yemeksepeti yorumlarındaki etten anlamayan "et çok yağlıydı yaa" cı tiplerden değilim, o yağ olmazsa tadı olmaz zaten.
  • bende aldım 2 gün önce gerçekten on numara lezzeti var.tavsite ederim.kesinlikle denemeye değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Bilgi amaçlı yazdım :) yemeksepeti yorumlarındaki etten anlamayan "et çok yağlıydı yaa" cı tiplerden değilim, o yağ olmazsa tadı olmaz zaten.

kuzu tandır sırasında önümdekinin itina ile sıyırıp kenara biriktirdiği yağları tabağıma alan biriyim

• Ürün 5 liralardan 2 liraya kadar düştü. bence kipa satışı patlatamadı ve ürünü aldığı fiyata gömüyor. 2 lira olarak düşünürseniz tabiki yemesi zor ama 5 liraya alıp böyle bi lezzet duyunca olabilir diyosunuz. Bimde satılan tombik sucuktan daha sağlıksız değildir arkadaşlar emin olun.bir kere deneyin ben yarın 10 tane alıcam dondurucuya atıcam mangala saklamak için.
  • Maşallah herkes sucuk yapıp satıyor heralde maliyetini hesaplamış 2 değil 20 lira olsa yenilmesinde sakınca yoktu ozaman ?
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Eskiden % bilmem nesi dana genellikle azı, çoğu sakatat tavuk falan oluyordu DANA diye satıyorlardı onu yasakladılar. ARtık direk piliç ve ya da direk dana diye satışa izin var. Zaten bu yasak geldikten sonra dana sucuk diye eskiden 15 tlyi geçmeyen sucuklar 40 tl den satıyorlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Eskiden % bilmem nesi dana genellikle azı, çoğu sakatat tavuk falan oluyordu DANA diye satıyorlardı onu yasakladılar. ARtık direk piliç ve ya da direk dana diye satışa izin var. Zaten bu yasak geldikten sonra dana sucuk diye eskiden 15 tlyi geçmeyen sucuklar 40 tl den satıyorlar artık.

Kanatlı eti ile kırmızı et karıştırmaya engel yoktu, artık var hocam. Olay sakatat meselesi değil. %10 dana, %50 tavuk/piliç/hindi, %40 dana yağı ve baharat gibi sucuklar vardı. Artık ya kanatlı eti olacak ya da direkt kırmızı et. Ama diyorlar ki tavuk sucuk yapacaksan dana yağı kullanabilirsin, dana eti koyamazsın. Bunuda tavuk sucuk diye satacaksın diyor.
  • Bu sucuk , Yediğiniz 1 paket cipsten , içtiğiniz 1 paket sigaradan , içtiğiniz 1 bardak alkolden , soluduğunuz 1 günlük pis havadan daha YARARLIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 25 Mayıs 2016; 2:27:36 >
  • Herkesin kazancı farklı ihtiyaçları farklı herkes kaliteli ürün yiyemicek ama sucuk olayı biraz farklı.Et, tavuk, balık ,bakliyat vs tek ürünlerde istediğiniz markayı yiyin ama iş sucuğa gelince hemen aklıma internette dolaşan mc donalds yada burger king videosu vardı o geliyor, hani koca sığırı tüm şeklinde makinaya atıp kıyma haline getiriyorlardı.Sucuk içerisine konan baharatlar ile hile hurdaya fazlasıyla açık, olay sadece tavuk olması değil, son kullanma tarihi geçmiş olabilir, kıkırdağı, g.tü, gagası vs hepsi olabilir.
    Herkes Şahin, Başyazıcı vs (Kayseriliyim bu arada az çok anlarız sucuktan) mi alacak tabiki hayır, ama sucuk olmazsa olmaz karbonhidrat, protein, vitamin kaynağı değil çiğköfte gibi biraz zevk işi onun için az alın öz alın.Ayda 1 kilo bundan yiyeceğine bir kangal şahin al.
    Evimin karşısında kasap vardı uzun zamandır oradan alırım gözümün önünde eti çeker sucuğu doldurur asar kilosunu 35-40 dan satar ayda yarım kilo alırım.
    Bir kere a101 veya şoktan sucuk aldım yiyemedim bir kerede pastırma aldım ulan pastırmaya ne ekliyebilirki dedim onuda yiyemedim okadar berbattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 140karakter

ne 10 tl sı 4.75 den alıyorum tavugu

Nerden aliyosan o fiyata? 6 liranin altina almadim hic

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

quote:

kuzu tandır sırasında önümdekinin itina ile sıyırıp kenara biriktirdiği yağları tabağıma alan biriyim

Kendi nickinle yaz üçkağıtçı tuvnera

• Hocam bütün kipalarda varmı bu ürün akşam antalya büyük kipaya gidecem

• Suan kipadayim burada 5.45 ten 3.99 a dusmus. 2 liraya alanlari duyunca 4 cok geliyo ama alip denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skoc* -- 25 Mayıs 2016; 14:48:50 >
  • Mundar olmuş çöpe gidecek ne kadar hayvan varsa doldurmuşlardır sucuğa, etmeyin eylemeyin ucuza yicem diye kendinize bu şekilde zarar vermeyin. İlerde mutlaka çıkar acısı, anlam veremezsiniz nerden geldiğine hastalığın sorunun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

quote:

Otelin diskosu nasıl? Tüyo ver biraz da işe yararsa gideriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Bu sucuk , Yediğiniz 1 paket cipsten , içtiğiniz 1 paket sigaradan , içtiğiniz 1 bardak alkolden , soluduğunuz 1 günlük pis havadan daha YARARLIDIR.

Hepsi tamam,alkol hayır...Alkol daha yararlı...
  • Ogrenciyim, issizim vb imkanim yok diyorsaniz alin.

• Sakat"AT"tan.

• içi mundar et doludur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.