Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Coimbra
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.616
Cevap
29
Favori
100.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sıkmadı mı bu performans-optimizasyon tartışması? Oyunu oynayanlar inceleme veya fikir belirtsinler veyahut hikayenin kalitesinden bahsetsinler. Şahsen hikayenin kalitesini ve sunduğu deneyimi merak ediyorum.


    Açık dünya oyunu olmasına rağmen çok boş gördüm ben alanı. Hiçbir şey yok gibi sanki. Yan görevler açık dünya etkinliklerini falan merak ediyorum. Şöyle bir can sıkıcı bir şey daha var. İzlediğim videoda adama at bul diyor görev sistemi ve adam bulamıyor. At bulamadığı içinde haritada belli bir uzaklıktaki mesafeyi yürütmüyor ve direk ara video girerek sistem gittiğini varsayıyor ve böyle hikaye devam ediyor. Eğer sürekli böyle yapıyorsa oyun, çok kötü olmuş bence. Birde diyalog kurulacağı zamanda ara video girer gibi bekletmesi çok saçma ve can sıkıcı.




  • Source kullanıcısına yanıt
    Ben zaten yazdıklarımın farkındayım. Lakin senin 30 fps yi yeterli bulman herkesin yeterli bulmasını gerektirmez. Ayarlarını tam ve aldıgın fpsyide tam olarak paylaşır ondan sonra benim için sorunsuz ve uygundur dersin. FPS değerini yazmayıp oyun sorunsuz diyip insanları yanlış yönlendirmemek için yazmadım demek güzel kafa. Konsol konusu değil bu pc konusu 30 fps yi yeterli bulmayan bir sürü oyuncu çıkar buradan. Pc platformunda bir oyunda sistemine göreki 980 bunu karşılar genel olarak high ayarlarda 60 fps stabil vermeli bu yapıda bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 15 Şubat 2018; 17:7:33 >
  • Konsolda 180 lira iyi olmuş bu fiyat farkı çünkü konsolcular bu fiyatları hak ediyorlar, nede olsa hiçbir fiyata tepki koymayıp çıktığı gün bütün oyunları alan bir kitle bunlar. İşte şimdi buyursun alsınlar hem Türkçe yama gelmeyecek hemde 180 liradan bizde hem Türkçe hemde 80 liradan oynarız

    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 16 Şubat 2018; 2:1:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Sistemim 30fps üzeri veriyor ama benim için bu oyunda 30fps yeterli dedim sadece, oyun yüklü olsa benchmark yapar yayınlardım ama şimdi bunun için böyle birşey yapmıycam yazdıklarıma inanmak zorunda değilsin internette bir dünya test bulabilirsin zaten.

    Ryse'ı ilk olarak PC'de değil ilk çıkışını yaptığı Xbox One'da oynayıp bitirmiştim daha sonra PC'ye çıktığı için tekrar bitirdim çünkü oyunu seviyorum her ne kadar editörler pek fazla sevmesede ve yerden yere vursalarda güzel oyundu, bana göre hakkı yenen bir oyun oldu Ryse.

    Bu arada CryEngine bildiğiniz gibi Crytek yani Almanya'da yaşayan Yerli kardeşlerin oyun motoru bir nevi yerli grafik motoruda diyebiliriz, motorun iyi olması haricinde dolaylı yoldan yerli olduğunu haliyle bizlerin desteğini hakenden bir motor olduğunu söylemek isterim. :) Bunun haricinde ki görüşlerede saygım sonsuz elbet.

    Neyse konumuz Ryse değil haliyle bunu burda daha fazla devam ettirmeyelim. Kingdom'u beğendim hatta çok sevdim ama Türkçe yamayı beklemeye karar verdim sanırım 1 aya kadar Türkçe yaması yayınlanır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtnei

    Sıkmadı mı bu performans-optimizasyon tartışması? Oyunu oynayanlar inceleme veya fikir belirtsinler veyahut hikayenin kalitesinden bahsetsinler. Şahsen hikayenin kalitesini ve sunduğu deneyimi merak ediyorum.


    Açık dünya oyunu olmasına rağmen çok boş gördüm ben alanı. Hiçbir şey yok gibi sanki. Yan görevler açık dünya etkinliklerini falan merak ediyorum. Şöyle bir can sıkıcı bir şey daha var. İzlediğim videoda adama at bul diyor görev sistemi ve adam bulamıyor. At bulamadığı içinde haritada belli bir uzaklıktaki mesafeyi yürütmüyor ve direk ara video girerek sistem gittiğini varsayıyor ve böyle hikaye devam ediyor. Eğer sürekli böyle yapıyorsa oyun, çok kötü olmuş bence. Birde diyalog kurulacağı zamanda ara video girer gibi bekletmesi çok saçma ve can sıkıcı.

    benim 30 saat oldu daha açık dünya da takılmaktan ana görev yapacak vakit bulamadım dışarıdan boş gibi gözükebilir ama oynarken sürekli şunu geliştireyim gideyim avlanayım kitap okuyayım zar atiyim derken geçip gidiyor zaman yani tam anlamıyla oyun orta çağ simülasyonu başka bir şey değil

    söylediğin görevde bir adamla ava gittiğimiz görev mi bilmiyorum ama o görev biraz alaycı başladığı için o kadar yolu da gerçekten boş boş geçirmemek adına yapılmış bir şey ondan sonra zaten ana görev at veriyor sana

    loading ekranına gelirsekte ssd de siyah ekran görüyorsun sonra direk geçiyor konuşmaya ama bende izlediğim kadarıyla hdd de baya bekletiyor




  • oyun yapimcilari tek basiniza savasamazsiniz dost su falan edinin diyordu simdi oynuyorum direk gorev beni 1vs4 gonderiyor... uzaktan okla 3 e indireyim diyorum yok adam banamisin demiyo
    oyunda adam toplama gibi bisey bulamadim napacam simdi 1v4 de cok zor 1v2 bile bazen cok zor oluyo
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    PS4 bölümünden bir arkadaşımızın yazdığı bir mesaj var.Güzel detaylar var.

    Tasidiginiz yiyecekleri uzun sure yemezseniz bozulmaya basliyorlar. En son curuyorlar. Bozuk peynir yedim besin zehirlenmesi yasadim. Caresi de yok bulabildigim zamanla geciyor. Health, strength ve agility'e olumsuz etkileri oluyor gecene kadar. Muthis olaylar.

    Kiliciniz keskinligini kaybedince bileytasi bulmaniz gerekiyor vrya repair kit lazim ki pahali bu kitler. Bileytasi smithlerde. Bileytasina gidip bileyle tusuna basmak diye bir sey yok yalniz. Oturup kendimiz bileyliyoruz. Pedali L2 ile basip (bastikca yoruluyorsunuz ara vermek gerek) sag analog asagi yukari ile kilicin acisini, sag sol ile kilicin ustunu altini istedigimiz yeri hizalayip R2 ile tasa bastiriyoruz. Kivilcimlara gore islemin nasil gittigini anliyoruz. Aciyi dik tutarsaniz siyah dumanlar cikiyor kilic koreliyor. Cok yassi tutarsaniz bir etkisi olmuyor. Baya ince is istiyor yani.

    Gece vakti mesalesiz gezmenin yasak oldugu yerleskeler var. Uyariyorlar devam ederseniz ceza yiyorsunuz ya da hapis.
    Uykunuz geldiginde gozleriniz kapaniyor etraf bulaniyor.
    Acikinca mideniz gurulduyor. Yemezseniz duser bayilir olursunuz.
    Sarhos olunca neler neler. Kusmalar bas donmeleri. Efektlerin hepsi muthis gercekci.
    Gun batimi gun dogumu her sey realtime grafikler enfes.
    Pickpocketing bayagi zor her detay icin farkli mekanikler var.
    Dovuste parry muthis yapilmis slow motion vs. zamanlama onemli. Dodge da oyle. Zirhlar cok onemli kalkan cok onemli. Helmet takarsaniz bayagi gorusunuz azaliyor ekrana cerceve geliyor helmetin tasarimi neyse ona gore.
    Diyaloglar apayri bir dunya. Persuation olayi var. Kimine empati yaparak, kimine duygu somurusu, kimine tehditkar konusmalisiniz. Karsinizdakini tanimiyorsaniz nasil konusmaniz gerektigini de bilemiyorsunuz. Konusmalari karsinizdakinin ses tonuna, sectigi kelimelere gore insan sarrafligi yap diyor oyun.

    Hayran kaliyorum bu detaylara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 15 Şubat 2018; 18:13:57 >




  • Source kullanıcısına yanıt
    Zaten hocam benim oyuna saldırmak gibi bir derdim yok ama dediğim gibi direk sorunsuz oynuyorum diye yazınca cevap verdim. Pc bölümü olunca sonuçta high ayarlar stabil 60 fps almadıkça ayarlar ve fps stabil uygun vs gibi terimler eksik geliyor. Birde üstüne aynı karttan 2 tane sahip olunca cevap verdim.

    Genel olarak cryengine vs değil problemim ayrıca oyunda kötü bir oyun değil aksine bazı açılardan çok güzel düşünülmüş ve yapılmış ama optimizasyon yetersiz. Oyunun içeriği ve getirdiklerine bakınca en azından high ayarlarda stabil 60 fps yi 980 gibi bir kartla alabilmek gerekli üstüne ben sli kullanıyorum ve desteklendiği belirtiliyor ama ona rağmen high ayarlarda stabil 60 fps alamıyorum. Bu benim gözümde bir eksiktir.

    Sağlıcakla kalın ...
  • Hayatımda oynadığım en gerçekçi oyun diyebilirim. Oyunun hiçbir yerinde durup da ''of burada da saçmalamışlar yani bu ne'' dediğim bir yer olmadı. Özellikle oyunun dünyası şu ana kadar yapılmış en doğal, en gerçekçi dünya olabilir özellikle derin ormanlara girdiğinizde kendinizi gerçekten ormanda hissediyorsunuz. Tamamen yaşayan bir dünya. Böyle detaylı bir dünyayı Witcher 3'de bile göremedim ben.

    Dövüş sisteminin zorluğundan dolayı oyuna vuranlar cidden sormak istiyorum. Neyin kafasını yaşıyonuz siz? Bu oyun has be has hardcore RPG'dir ve sürekli böyle olarak lanse edildi. Ne olacağını biliyordunuz yani ama paşam gelmiş off 1 kişiyi bile öldürürken zorlanıyorum 1v4 yapamıyorum!!111 diyor. Oyunun Steam reviewlerinde negatif verenlerin %90'ı save yapamıyorum diyip basmış negatifi. Ya varya size yemin ederim Fallout 4 gibi modların bile parayla satıldığı, Wattpad hikayelerinden hallice senaryosu olan, BF 2 gibi lootboxların havada uçuştuğu oyunlar müstehak.

    Optimizasyon konusuna gelirsek evet oyunda ciddi problemler var. 1070 ile her şey ultrada büyük şehirlerde 24 fpsye kadar düştüğünü gördüm ve bu hiç de hoş bir durum değil burada haklısınız ancak... sen gelip de grafiklere ortalama dersen kusura bakma ama amacın trollüktür. Göz var nizam var Allah aşkına şu oyundaki ortamlara bir bakın neresi ortalama bu grafiklerin?

    UE4 yerince CryEngine kullanmışlar motor çöpmüş... Ah be abim keşke deseydin adamlara bir uzman olarak bak UE4 daha iyi Cryengine çöp hiç bulaşmayın diye de büyük hatadan döndürseydin koskoca stüdyoyu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtnei

    Sıkmadı mı bu performans-optimizasyon tartışması? Oyunu oynayanlar inceleme veya fikir belirtsinler veyahut hikayenin kalitesinden bahsetsinler. Şahsen hikayenin kalitesini ve sunduğu deneyimi merak ediyorum.


    Açık dünya oyunu olmasına rağmen çok boş gördüm ben alanı. Hiçbir şey yok gibi sanki. Yan görevler açık dünya etkinliklerini falan merak ediyorum. Şöyle bir can sıkıcı bir şey daha var. İzlediğim videoda adama at bul diyor görev sistemi ve adam bulamıyor. At bulamadığı içinde haritada belli bir uzaklıktaki mesafeyi yürütmüyor ve direk ara video girerek sistem gittiğini varsayıyor ve böyle hikaye devam ediyor. Eğer sürekli böyle yapıyorsa oyun, çok kötü olmuş bence. Birde diyalog kurulacağı zamanda ara video girer gibi bekletmesi çok saçma ve can sıkıcı.

    benim 30 saat oldu daha açık dünya da takılmaktan ana görev yapacak vakit bulamadım dışarıdan boş gibi gözükebilir ama oynarken sürekli şunu geliştireyim gideyim avlanayım kitap okuyayım zar atiyim derken geçip gidiyor zaman yani tam anlamıyla oyun orta çağ simülasyonu başka bir şey değil

    söylediğin görevde bir adamla ava gittiğimiz görev mi bilmiyorum ama o görev biraz alaycı başladığı için o kadar yolu da gerçekten boş boş geçirmemek adına yapılmış bir şey ondan sonra zaten ana görev at veriyor sana

    loading ekranına gelirsekte ssd de siyah ekran görüyorsun sonra direk geçiyor konuşmaya ama bende izlediğim kadarıyla hdd de baya bekletiyor

    Hocam dediğim görev;
    ailemizi gömmek için kaçtığımızda bize bir at bul diyor ve bulunamadığında ise oyun otomatik oraya varmış gibi kabul ediyor. Bu kısımda gördüm böyle bir şeyi.


    Açık dünyada neler yapabiliyoruz yelpaze geniş mi yoksa belirli başlı şeyler mi? Avcılık olduğunu duydum oyunda. Hayvan çeşitleri çok mu yoksa belli hayvanlar dışında yok mu? Zar atma derken kumarda var herhalde? Ayrıca yanımıza yoldaş alabiliyor veya grup kurabiliyor muyuz?

    Ben 3 saatten fazlasını izlemedim spoiler yememek için ondan merak ediyorum hocam. Arkadaşımla satın alacağız türkçe yamayı bekliyoruz bir yandan.Bir yandan da görüşleri merak ediyordum. Hikayeyi beğendiniz mi ayrıca sizin yorumunuz ne?









    @R-10 Teşekkürler hocam.




  • Ben de dahil bir çok kişi bu oyun hakkında çıkmadan önceki videolarına bakıp temkinli yaklaştı. Fikir belirtti falan. Ama bakıyorum konuya sırf istediği fps yi alamadı diye oyuna gömçürenler olmuş . Yahu arkadaş anladık. Cry Engine çöptür. Oyun opt. özürlüdür şudur budur. Peki 30 Fps de olsa hiç mi oyunun dinamiklerine, hikayesine bakmadın? Hani ne bileyim 90 tl vermişsin bir buçuk saat bir oyna deneyimlerini paylaş. Daha sonra bahsedersin fps dropundan optimizasyonundan.

    Bu arada yakın zamanda oyunu denemeyi düşünüyorum. Ancak o zamana kadar oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Oyun tanıtımlarında bazen eğri kılıçlı, eski Kıpçak savaşçılarına benzer zırh maskeler takan adamlar gördüğümü hatırlıyorum. Bunların olayı nedir? Savaş tarihiyle az çok ilgilenen birisi olarak Slav milletlerinin ciddi şekilde Türk topluluklarından techizat konusunda etkilendiklerini biliyorum ancak 1400 lerin Bohemyasında ya da Macaristanında böyle bir etkinin olduğunu hatırlamıyorum.




  • 60 fps orta üstü ayarlarda (hadi razıyım 1080p de) oynayabilen var mı?
    Bide manuel save sonrası içmiş gibi 10dk kafamızın dönmesi o kadar iğrenç ki umarım modla vs ile bu saçmalığı bitirirler..
    Geldiğim yer:

    Ana babayı gömecekken bize pamuk tıkılacaktı, kurtarmaya geldiler ve günler sonra gözü açabildim


    Pek beğenmedim bu tarzı da severim, benim için illede tps diye bi takıntı da yok, güzel görünüyor lakin oyunun en can alıcı yanı optimizasyonu.
    Alpha larında vs lerinde zaten rezildi.. Gram ilerleme ya kaydedilmedi ya da başka bir durum var ben çözemiyorum.

    60 fps alabilen var mı? tüm ayarlar High olsa dahi Very değil ultra değil bak düz High..




  • Oyunda Türkçe desteği var mı? Yoksa sonradan mı eklenecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 15 Şubat 2018; 19:4:34 >
  • Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Şu anda oyunda Türkçe dil seçeneği yok ama ilk resmi yamada Türkçe dil seçeneği eklenecekmiş. Oyun Çeviri'nin resmi sitesinde açıklama yaptılar.
  • Oyunceviri ellerinden geldiğince en hızlı ve güzel şekilde bitirmeye çalışıyor. Warhorse'e tekrardan mail attım ilk resmi güncellemenin ne zaman geleceğine dair. Belki ufkumuz açılır oyunu çok oynamak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtnei


    quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtnei

    Sıkmadı mı bu performans-optimizasyon tartışması? Oyunu oynayanlar inceleme veya fikir belirtsinler veyahut hikayenin kalitesinden bahsetsinler. Şahsen hikayenin kalitesini ve sunduğu deneyimi merak ediyorum.


    Açık dünya oyunu olmasına rağmen çok boş gördüm ben alanı. Hiçbir şey yok gibi sanki. Yan görevler açık dünya etkinliklerini falan merak ediyorum. Şöyle bir can sıkıcı bir şey daha var. İzlediğim videoda adama at bul diyor görev sistemi ve adam bulamıyor. At bulamadığı içinde haritada belli bir uzaklıktaki mesafeyi yürütmüyor ve direk ara video girerek sistem gittiğini varsayıyor ve böyle hikaye devam ediyor. Eğer sürekli böyle yapıyorsa oyun, çok kötü olmuş bence. Birde diyalog kurulacağı zamanda ara video girer gibi bekletmesi çok saçma ve can sıkıcı.

    benim 30 saat oldu daha açık dünya da takılmaktan ana görev yapacak vakit bulamadım dışarıdan boş gibi gözükebilir ama oynarken sürekli şunu geliştireyim gideyim avlanayım kitap okuyayım zar atiyim derken geçip gidiyor zaman yani tam anlamıyla oyun orta çağ simülasyonu başka bir şey değil

    söylediğin görevde bir adamla ava gittiğimiz görev mi bilmiyorum ama o görev biraz alaycı başladığı için o kadar yolu da gerçekten boş boş geçirmemek adına yapılmış bir şey ondan sonra zaten ana görev at veriyor sana

    loading ekranına gelirsekte ssd de siyah ekran görüyorsun sonra direk geçiyor konuşmaya ama bende izlediğim kadarıyla hdd de baya bekletiyor

    Hocam dediğim görev;
    ailemizi gömmek için kaçtığımızda bize bir at bul diyor ve bulunamadığında ise oyun otomatik oraya varmış gibi kabul ediyor. Bu kısımda gördüm böyle bir şeyi.


    Açık dünyada neler yapabiliyoruz yelpaze geniş mi yoksa belirli başlı şeyler mi? Avcılık olduğunu duydum oyunda. Hayvan çeşitleri çok mu yoksa belli hayvanlar dışında yok mu? Zar atma derken kumarda var herhalde? Ayrıca yanımıza yoldaş alabiliyor veya grup kurabiliyor muyuz?

    Ben 3 saatten fazlasını izlemedim spoiler yememek için ondan merak ediyorum hocam. Arkadaşımla satın alacağız türkçe yamayı bekliyoruz bir yandan.Bir yandan da görüşleri merak ediyordum. Hikayeyi beğendiniz mi ayrıca sizin yorumunuz ne?









    @R-10 Teşekkürler hocam.

    görevler ucu açık istediğin gibi tamamlıyorsun o görevde de at çalarak gidince yine aynı oluyor ata sen burda kal diyor yürüyerek devam ediyor fln orası prologue o yüzden öyle

    açık dünyada hazine avı, kaçak avcılık falan var avladığın her şey kaçak oluyor satmak için pişirme lazım falan öyle detaylar, hayvan çeşitleri çok yok 4-5 çeşit sanırım ama hissetmiyorsun zaten saatlerce tavşan avlamak bile zevkli, zar atma mini kumar, yoldaş konusunu hiç duymadım yoktur büyük ihtimal öyle bir şey bunlar dışında açık dünyada bandit kampları, sadece incelemelik olaylar falan var 2 kişi birbirini öldürmüş falan bir şey olmuş o tarz olaylar yani oyunda yapacak bir şey kalmadı gibi bir durum olmuyor sürekli sırada ne yapsam oluyor




  • oyun mouse ve klavye ile mi daha rahat yoksa gamepad ile mi?
  • İlk yamanın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. 1070'le sabit 50fps'de kalsa bile razı olurdum ama sık sık 60-30 arası gidince aldığım zevki baltalamaya başladı. Oyun tam istediğim tarz ya 200 saat geçirsem sıkılmam gibi hissediyorum.
  • Teşekkürler hocam yorumunuz için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtnei


    quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtnei

    Sıkmadı mı bu performans-optimizasyon tartışması? Oyunu oynayanlar inceleme veya fikir belirtsinler veyahut hikayenin kalitesinden bahsetsinler. Şahsen hikayenin kalitesini ve sunduğu deneyimi merak ediyorum.


    Açık dünya oyunu olmasına rağmen çok boş gördüm ben alanı. Hiçbir şey yok gibi sanki. Yan görevler açık dünya etkinliklerini falan merak ediyorum. Şöyle bir can sıkıcı bir şey daha var. İzlediğim videoda adama at bul diyor görev sistemi ve adam bulamıyor. At bulamadığı içinde haritada belli bir uzaklıktaki mesafeyi yürütmüyor ve direk ara video girerek sistem gittiğini varsayıyor ve böyle hikaye devam ediyor. Eğer sürekli böyle yapıyorsa oyun, çok kötü olmuş bence. Birde diyalog kurulacağı zamanda ara video girer gibi bekletmesi çok saçma ve can sıkıcı.

    benim 30 saat oldu daha açık dünya da takılmaktan ana görev yapacak vakit bulamadım dışarıdan boş gibi gözükebilir ama oynarken sürekli şunu geliştireyim gideyim avlanayım kitap okuyayım zar atiyim derken geçip gidiyor zaman yani tam anlamıyla oyun orta çağ simülasyonu başka bir şey değil

    söylediğin görevde bir adamla ava gittiğimiz görev mi bilmiyorum ama o görev biraz alaycı başladığı için o kadar yolu da gerçekten boş boş geçirmemek adına yapılmış bir şey ondan sonra zaten ana görev at veriyor sana

    loading ekranına gelirsekte ssd de siyah ekran görüyorsun sonra direk geçiyor konuşmaya ama bende izlediğim kadarıyla hdd de baya bekletiyor

    Hocam dediğim görev;
    ailemizi gömmek için kaçtığımızda bize bir at bul diyor ve bulunamadığında ise oyun otomatik oraya varmış gibi kabul ediyor. Bu kısımda gördüm böyle bir şeyi.


    Açık dünyada neler yapabiliyoruz yelpaze geniş mi yoksa belirli başlı şeyler mi? Avcılık olduğunu duydum oyunda. Hayvan çeşitleri çok mu yoksa belli hayvanlar dışında yok mu? Zar atma derken kumarda var herhalde? Ayrıca yanımıza yoldaş alabiliyor veya grup kurabiliyor muyuz?

    Ben 3 saatten fazlasını izlemedim spoiler yememek için ondan merak ediyorum hocam. Arkadaşımla satın alacağız türkçe yamayı bekliyoruz bir yandan.Bir yandan da görüşleri merak ediyordum. Hikayeyi beğendiniz mi ayrıca sizin yorumunuz ne?









    @R-10 Teşekkürler hocam.

    görevler ucu açık istediğin gibi tamamlıyorsun o görevde de at çalarak gidince yine aynı oluyor ata sen burda kal diyor yürüyerek devam ediyor fln orası prologue o yüzden öyle

    açık dünyada hazine avı, kaçak avcılık falan var avladığın her şey kaçak oluyor satmak için pişirme lazım falan öyle detaylar, hayvan çeşitleri çok yok 4-5 çeşit sanırım ama hissetmiyorsun zaten saatlerce tavşan avlamak bile zevkli, zar atma mini kumar, yoldaş konusunu hiç duymadım yoktur büyük ihtimal öyle bir şey bunlar dışında açık dünyada bandit kampları, sadece incelemelik olaylar falan var 2 kişi birbirini öldürmüş falan bir şey olmuş o tarz olaylar yani oyunda yapacak bir şey kalmadı gibi bir durum olmuyor sürekli sırada ne yapsam oluyor

    Hocam oyunun ortalama oynanış süresi kaç saattir acaba bilginiz var mı? Kaynak bulamadım ben. Hikaye + yan görevler veya sadece hikayenin oynanış süresi saat bazında? Oyun fazla gerçekci olduğu için ağır ilerleniyor deniyor sadece.




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.