Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.614
Cevap
29
Favori
100.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben refund ettim oyunu, açıkcası bu optimizasyonunun düzeleceğine inanmıyorum bu b.ktan grafik motoru ile bişe çıkmaz optimize ile ilgili.Firmayada güvenmiyorum arkadaşın dediği gibi 2 yılda geciktirerek yapamadıkları optimizeyi şimdi yapabileceklerini sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 14 Şubat 2018; 22:2:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BR9


    quote:

    Orijinalden alıntı: Source


    quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    beyler orjinal almaya çalışın fiyat çok iyi , türkçe var . Satış olsun ki gözlerine batsın

    Sırf bu yüzden PC ve PS4'e aldım oyunu

    Hocam bağışlayın ama çok merak ettim neden 2 platformada satın aldınız? PC veya sadece PS4 yetmez miydi.

    PS4 sürümü disk halinde arşiv yapıyorum PC ise Steam'dan ama PC'ye almamın en büyük nedeni grafik farkını görmek.




  • İnşallah bir haftaya yayinlanir yama haftalar sürerse beklemek zor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source


    quote:

    Orijinalden alıntı: BR9


    quote:

    Orijinalden alıntı: Source


    quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    beyler orjinal almaya çalışın fiyat çok iyi , türkçe var . Satış olsun ki gözlerine batsın

    Sırf bu yüzden PC ve PS4'e aldım oyunu

    Hocam bağışlayın ama çok merak ettim neden 2 platformada satın aldınız? PC veya sadece PS4 yetmez miydi.

    PS4 sürümü disk halinde arşiv yapıyorum PC ise Steam'dan ama PC'ye almamın en büyük nedeni grafik farkını görmek.

    fark nasıl peki? Grafiklerde baya fark var pc'de oynanmalı dediniz mi?




  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Çok abartı olmamakla birlikte PC'de daha iyi grafik var buda normal bir durum ben oyunu PS4 Pro'da oynadım eğer abartı fark olsaydı PC'de oynardım ama bu şekilde her iki platformda da oynuycam sanırım
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Cidden merak ettiğim için soruyorum, bu oyundaki grafiğin nesi gerçekçi? Amacım toxic mesaj değil sadece aşırı abartıldığını düşünüyorum.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.CryEngine gibi özürlü bir motor ile yapılmış olması bu ihtimali daha da düşürüyor.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Grafikleri fena değil aslında. Gerçekçiden kasıt sanırım animasyonlardaki, yüz mimiklerindeki gerçekçilik. Özel bir teknik kullandı diye duymuştum. Bilemedim.
  • Pc de bariz bir şekilde açık ara grafikler çok daha iyi zaten böyle büyük rpg oyunlar her zaman en iyi deneyimi pc de yaşatır. Bakalım Türkçe yama ne zaman ve ne kalitede gelecek onu bekliyoruz artık efsane olma yolunda ilerliyor şimdiden yapım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Kesinlikle katılıyorum.CryEngine gibi özürlü bir motor ile yapılmış olması bu ihtimali daha da düşürüyor.

    Özürlü bir motor değilde en gelişmiş motorlardan biri dersek daha doğru olur zamanında Crysis ile herkesi şok etmişti ve Crysis grafikleri yıllarca en iyisi olarak kaldı ki modlarla bugün bile birçok oyuna taş çıkartır motor güçlü olunca haliyle kasada güç arıyor, bu oyunun grafikleri ortalamanın üstünde bir seviyede haliyle son grafik ayarlarında biraz GPU ları zorluyor Nvidia ile AMD yakımda bir güncelleme yayınlayacaktır, oyuna gelen ufak düzeltmelerde biraz performans artışı sağlar ama çok büyük beklentilere girmemek en iyisi oyundaki mekanlar çok büyük haliyle sistemler biraz terliycek.




  • Source kullanıcısına yanıt
    Unreal Engine varken bu motor çöptür net.Oyunun grafikleri tamamen ortalama, üstü filan değil bence.Cryegine ile çıkıp 4 4 lük sorunsuz çalışan hiçbir oyun yok.AMD ile Nvidia zaten güncelleme yayınladı değişen bişe yok hala.Oyun motoru güçlü değil sorunlu, Sync ve AA modlarını kapatılmıyor oyunda cfg dosyaları ile millet bişiler yapmaya çalışıyor.Ama nedense streamerların gazı ile bu oyun gereğinden fazla ilgi görmeye başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 15 Şubat 2018; 2:20:52 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Unreal başarılı ama CryEngine'de başarılı bir motor. Bu oyun ilk duyulduğu andan itibaren büyük ilgi gördü dünyada, adamlar 300 bin sterlin para toplamayı beklerken 1.1 milyon para topladılar, herkesin tek kızdığı nokta yaklaşık olarak 5 yıl boyunca geliştirilmeai oldu ama bu denli detaylı bir oyun için normal bir durum buda.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Bu optimizasyon ile alakalı ne sıkıntı var Allah aşkına herkes yazmış buraya ? Oyun yağ gibi akıyor gram takılma yok, betada olan stuttering filan hiç biri yok, hepsini düzeltmişler. 8 saat oynadım daha herhangi bir bug filan da görmedim. Kaldı ki ben bu oyuna çok ön yargılı bakıyordum, betadaki hali rezaletti. Fakat tam sürümü müthiş olmuş oyunun.

    Bir de, millet (ya da yeni nesil mi desem?!) iyice arcade seviyesine indirgenmiş oyunları oynamaya alıştığı için, combat sistemi veya diğer şeyler çok zor geliyor galiba insanlara. Combat sistemi gayette etkili ve dengeli. Oyundaki karakterimiz hiç bir halt bilmeyen bir züğürt. Karaktere kılıç kullanmayı veya ok kullanmayı öğretmedikçe combatta da başarılı olamazsınız. Uzun süredir bu kadar ayrıntılı, bu kadar gerçekçi bir RPG oyun çıkmamıştı. Burada oyunu eleştirenlerin hemen hemen hepsi oyunun %5'ini bile görmemiştir. Oyunun sunduğu olanakları, ince ince işlenmiş ayrıntıların varlığından bile haberdar değildir. Yahu oyunda yıkanmadığın zaman karakterin kokmaya başlıyor ve diyalog kurduğun zaman bunun bile etkisi oluyor. Hatta bunun perki var "erkeksi koku" diye, kadınların bazıları bu kokudan hoşlanıyorlar. Üzerindeki kıyafetler kötü görünüyorsa dediklerini ciddiye almayanlar oluyor. Herbalism geliştirirken gördüğüm bir ayrıntı da, eğer perkine verirsen, inventoryde topladığın çiçekler belli bir sayıda ise charisma 3 artıyor. Hangi birini sayayım bilmiyorum ama o kadar çok ayrıntı var ki. Daha ilk questte karakterin babası dönerken bizden soğuk bira istiyor. Eğer ilk olarak gidip birayı alır da diğer görevleri yapıp dolandıktan sonra götürürseniz o bira bir süre sonra ısınıyor ve questi etkiliyor. Bana eski Fallout mekaniklerini hatırlattı oyun resmen. Son çıkmış hangi oyunda böyle bir ayrıntı var gözünüzü seveyim ?

    Açık açık söylüyorum, bu oyunu eleştiriyorsanız ya bilgisayarınız kaldırmadığı için optimizasyon sorunu olduğunu zannediyorsunuzdur, ya oyunu oynamayı denememişsinizdir (!), ya üşengeç olduğunuz için bu kadar çok ayrıntılı bir oyunu oynamaya üşeniyorsunuzdur ya da yeni nesil arcader oyuncu kitlesinin bir parçasısınızdır. Başka açıklaması yok yani.


    Edit: Bir ton şey yazardım ama sadece şunu ekleyeceğim. Oyunun bağımsız yapımcı tarafından yapıldığının farkında mısınız siz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 15 Şubat 2018; 3:58:7 >




  • Oyunu dün sabah indirirken 700 mb kala durdurup steami kapatmıştım. Akşam eve geldiğimde kalan kısmı indireyim dediğimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. İndirme başa dönmüş, 30 gb yok olmuştu. %'^(/+&'/( dedikten sonra mecburen tekrar indirmeye başladım, bu sabah baktığımda indirme tamamlanmıştı. Daha önce yine bir Polonya menşei oyunda Witcher 3'te aynısı olmuştu. Kurwa'lar sevmiyor herhalde beni. Steamden direk de çıkmıyorum, pause yapıp çıkış sağlıyorum. Neysee biraz konu dışı oldu ama daha oyuna başlamadan bu kadar sorun yaşadım. i5 4690k, GTX980 ve 16gb ram ile neler olacağını akşam göreceğiz.. :)
  • Teslaman kullanıcısına yanıt
    tebrik ederim çok güzel yazmışsın daha önce ki mesajımda da söylemiştim oyunun bir anda popüler olması her kesimi üstüne çekebiliyor o yüzden bunları artık normal karşılıyorum çok kafaya takmıyorum benim 25 saat oldu hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım rahatça witcher 3 den sonra oynadığım en iyi oyun diyebilirim sonra da divinity original sin 2 gelir
  • İ3 ile oyunu oynamayı çalışıp da oynayamayanların oyuna sallaması efsane
  • Witcher 3'ü bitirdikten sonra oluşan boşluğu doldurmak için alayım dedim, 1440p GTX 1080 testlerini görünce soğudum. Bu nedir ya? Mevcut kartlar içinde en güçlü 2.kart diyebileceğimiz kart ile 1440p'de sabit 60 fps bile alamıyorsam ne yapayım böyle oyunu.. Optimizasyon düzelir mi sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RushComeBaby

    Oyunu dün sabah indirirken 700 mb kala durdurup steami kapatmıştım. Akşam eve geldiğimde kalan kısmı indireyim dediğimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. İndirme başa dönmüş, 30 gb yok olmuştu. %'^(/+&'/( dedikten sonra mecburen tekrar indirmeye başladım, bu sabah baktığımda indirme tamamlanmıştı. Daha önce yine bir Polonya menşei oyunda Witcher 3'te aynısı olmuştu. Kurwa'lar sevmiyor herhalde beni. Steamden direk de çıkmıyorum, pause yapıp çıkış sağlıyorum. Neysee biraz konu dışı oldu ama daha oyuna başlamadan bu kadar sorun yaşadım. i5 4690k, GTX980 ve 16gb ram ile neler olacağını akşam göreceğiz.. :)

    :) bahsettiğin durum steam özelliği sen downloadı durdurursan ve oyuna güncelleme gelirse steam oyunu silip sıfırdan indirmeye başlıyor.




  • brnbry kullanıcısına yanıt
    hocam 2 tane gölge seçeneği var medium yap onları 60 fps sabit kartda %80-90 kullanıyor en fazla :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.