Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
32
Favori
43.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DLSS 4 ön ayarını hangisini seçiyorsunuz daha kaliteli olması için convolutional mı yoksa transformer mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 17 Mart 2025; 19:15:19 >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda da yazmıştım. Dlss 4 için her zaman transformer seçeneğini seçeceksiniz. Bütün oyunlarda bu geçerli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dufpanla kullanıcısına yanıt

Bende de oldu bu save modunu silince normale döndü

• Devam oyunu dediğin böyle olur işte. Oyun öyle bir sardı ki ilk oyunu beğenerek ama ayıla bayıla oynamayan ben bu oyuna bayıldım, öldüm, bittim resmen. Korktuğum başıma geldi ve uykumdan feragat ederek deli gibi KCD2 oynuyorum, iş yerinde aklım oyunda yapmadıklarımda kalıyor bir an önce eve gitsem de yapsam diyorum yapımcı firma olağanüstü bir iş yapmış.

RDR2 gibi detay seviyesi, Elder Scrolls gibi açık dünyası, Witcher 3 gibi yan görevleri ile bu oyun GTA 6 ertelenirse kesinlikle GOTY hakediyor. Bu arada oyuna PROS hesabını bağlamayı unutmayın başlangıç için iyi sayılabilecek (aslında baya iyi) zırh seti ve hırsız seti veriyor.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Öyle valla hocam. Triple A oyunlara taş çıkarır. Bu seviyede triple A oyunu olsa olsa maksimum 2-3 tanedir.

• Merhaba ilk sinematikten sonra yükleme ekranında takılıyor oyun. İnternetteki çözümleri denemedim ama başaramadım. Destek olabilir misiniz

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    İşte oyunun nasıl bir hevesle yapıldığı belli hocam 3a oyun yapan stüdyolarda bu heves yok ki tek dertleri para kazanmak Warhorse bu oyunla beraber baya büyür ama bozulmaz umarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Yapımcı Dan Vavra gta larda benzin alma mekaniği yokken Mafia 1 e eklemişti. Aşkla yapılan oyun belli oluyor 🙂

• merhaba ilk sinematikten sonra yükleme ekranında takılıyor oyun. ne yapmam gerekli yok mu yardımcı olacak?

• push square
    Kingdom Come: Deliverance 2 Issues New PS5 Patch, Changes UI and Performance Mode
    https://www.pushsquare.com/news/2025/03/kingdom-come-deliverance-2-issues-new-ps5-patch-changes-ui-and-performance-mode

• 55 saat civarı oynayıp, bitirdim oyunu. Gerçekten pc de çok iyi çalışıyor. Hiç donma, takılma fps düşmesi vb yaşamadım. Tüm oyunlar bu şekilde optimize edilse keşke. Harika iş çıkarmışlar teknik açıdan mükemmel. Hikaye , oynanış vb hiç bahsetmiyorum zaten. O kadar çok oyun çıkıyor ki yetişebilmek için artık bir noktadan sonra ana hikaye gittim. Yoksa en az 100 saat oynanır yan görev vb.

• Arkadaşlar bende ana görevlerin haritadaki konumları gözükmüyor. Aşağıda örnek olarak gösterdiğim sarı boyalı alan ve harfler yok. Fakat yan görevlerde var bunlar. nedeni nedir? en başından beri böyle mi oynadım hatırlamıyorum da :( bilen var mı?

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • Oyunda cesetlerden veya bayılanlardan loot yapmak veya yakalanmadıkça cepcilik yapmanın, kitli evlere ve sandıklara girip hırsızlık yapmanın herhangi bir olumsuz yansıması oluyor mu?

Bunları yapmadan hiç malzeme ve param olmuyor adam akıllı kılıç zırh alamıyorum

• OzanSRC kullanıcısına yanıt

5000 serisi ekran kartı sahibi olmadan DLSS 4 açabiliyor muyuz hocam? Ya da açsak da 5000 serisinde olduğu kadar performanslı olmuyor mu acaba?

• Oyundaki İtalian Job görevine bayıldım resmen. Şimdiye kadarki her görev birbirinden farklı birbirinden güzeldi ama bu bambaşkaydı. Daha 7 ana görevim var oyunun bitmesine. Belki daha mükemmel ana görevler de çıkar. 100 saate yaklaştım ve tek bir saniyesinden dahi sıkılmadım. Siz ne yaptınız abicim bu nasıl bir sanat eseri 🙂

• BlackLead kullanıcısına yanıt

DLSS 4 sadece 5000 serisine gelmedi. 5000 serisine özel olan Multi Frame Generation. Nvidia'nın son sürüm driverını kurup Nvidia App üzerinden DLSS modu geçersiz kılmadan Preset K seçmeniz lazım. Yada DLSS Swapper Uygulaması ile son sürüm DLSS'i oyundakinin üzerine yazacaksınız.

hocam bu şeymi kecipostu görevi ? o ise özelden yazin

• Absnthe kullanıcısına yanıt

aslında yazdığım şey harita menüsünden kapattığım bir olaymış. ana görev izlemeyi kapatmışım.

keçi postu görevinde de keçipostu yerinde yoktu. yukarıdaki konu ile bu durumda birlikte olunca günler saatler emeklerim boşa gidiyordu. çok şükür keçipostunun kaybolma durumu bug mış ve bugünkü patch ile düzeltildi.

Aslında o patch Perşembe gecesi geldi :) Bug idi evet. 2.güncelleme sonrasi bozulmuştuki düzelttiler.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.