Yakalanmasanız da halk soyulmaktan hoşnut olmuyorlar ve genel olarak daha sabırsız ve sert oluyorlar |
Kingdom Come: Deliverance II | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (56. sayfa)

-
-
Oyununun "Lent" kupası biraz sıkıntılı. "Ya hayvan öldürme ya da yeme" diyor. Bunun için new game plus şart ama geliştirdiğimiz Henry ile oynama şansımız yok şu an sanırım. Ne zaman gelir bu bilgisi olan var mı?
Çok sevdiğim için Platin yapayım dedim. Bu kupa engel olarak duruyor şu an. Dımdızlak takılamam tekrar. Terminatör Henry olduk artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 24 Mart 2025; 9:58:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonunda oyunu bitirdim.Uzun süredir böyle dolu,dolu oyun oynamamistim.Ozellikle son sahne güzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun başarımlarını tamamlamıştım ama bugün bir baktım, tamamladığım oyunlar arasından gitmiş. Çünkü Hardcore modu ve başarımları eklenmiş. En kısa zamanda Hardcore zorlukta tekrardan oynanacak bu oyun belli oldu.
-
Arkadaslar dlcler bu yil icinde tamamlanir mi? Elimde yiginla oyun var ekstradan ilk oyunu da bastan oynamayi dusunuyorum zaten. Araliga dogru erteleyeyim mi bunu? Dlcler ilk oyundaki gibi ivir zivir olacak muhtemelen ama. Yoksa kışa kadar bitireyim mi bunu önceleyip?
Hocam bu oyunun dlc leri kaliteli oluyor bilgin olsun. Cdpr ayarında diyebilirim hikayenin akışı kalitesi anlamında. Ayrıca 3 dlc gelecek. Birisi bu yaz. Digeri sonbahar. Sonuncu da 2026 kışında.
Saatler süren oyunu sonunda bitirdim.. Grafik olarak devrim yapmişlar. Hikaye oynaniş ve grafiklerde üst segment oyun yapmişlar. Bu şirketi ayakta alkişliyorum. 10 puani sonuna kadar hakettiler.Bana göre YİLİN GOTY'si acik ve net. RPG'de rakipsiz olacak. Muhteşem oyun.. EPİK SAHNELERİN SONU YOKTU ! Cok emek vermişler.. Türkçe dil ile tadına doyulmadi... Herkesin bu oyunu mutlaka oynamasini istiyorum. Hikayeyi anlamak adına 1.oyundan başlamanizi tavsiye edecegim...
EN ÜST SEVİYE GRAFİKLERDE OYNADIM ! Agzımı acık bıraktı resmen.
Bu basit bir görsel.. digerlerini saymıyorum bile.
Not : Bilerek başarım kasmadım. Oyunun GOLD EDİTİON'u tamamlana kadar başarim kasmak dogru olmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 31 Mart 2025; 6:48:52 >
-
Seni dinliyorum ve oynayacağım. Çok samimi yazmışsın hocam. Oyun da kendini belli ediyor hani. Ama ilk oyunun hikayesini izlerim bunu bitiririm ben 😁
Asla pişman olmayacaksin. .En azından hikayesini derin yerden dinlemeni tavsiye ederim. Ayrica 2.oyunda dövüş combatlarindan oynanişa kadar herşeyi kolaylaştirmişlar. Optimizasyon yağ gibi. Soluksuz oyun seni bekliyor.. Bu oyun sana herşeyi unutturucak : ) Şimdiden iyi oyunlar.
-
Hocam ne demek başarımları tamamlamak doğru olmaz? Ben yanlış mı yaptım yani?
-
Aksine oyunun en zor yolunu kolaylaştirmişsin.:D dlcler gelince işin kolay ben 2.kez oynamak için tamamlamadım
Oyunu dokuz saat oynadım sürenin nasıl geçtiğini anlamadım. Daha iyi başlangıç için birkaç video izledim ama doğru mu yaptım bilemiyorum.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kaybolan atımı buldum, Rodavan'ın yanında işe girdim kılıç ve nal yapıyorum ama çok az para veriyor gibi sanki. Semine yan görevlerini de bitirmek üzereyim. 3-4 tane haydut öldürüp üzerlerindekini aldım ama hala çok kolay ölüyormuşum gibi geliyor. Bundan sonra it, Toraman ve Bozhana'nın kızını bulma görevlerini yapıp düğüne öyle gideceğim. Ekstra tavsiye edebileceğiniz, şunu yapsan daha iyi olur diyeceğiniz şeyler var mıdır?
-
Hocam gece kasabalara gidin milleti soyun para sorununu ortadan kalkar.Demircinin görevini tek yapmanız yeter düğüne gitmek için Toromanda başlangıçta sizi zorlar ama savaşta iyi gelisirsiniz.Toroman ustama selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 2 Nisan 2025; 12:23:20 >
253 saat sonunda oyunu bitirdim. Tüm haritaları açtım yan görevlerin hepsini yapabildiğim kadarıyla yaptım. Parasını hakeden muhteşem bir oyun olmuş.
Yalnız hiç final yapmış gibi hissettirmedi oyun. Sonunda sevinen neye sevindi hiç anlamadım. Bilerek ileriki oyun için böyle yapmış olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Nisan 2025; 16:37:17 >
Daha oyunun en başında şu düğüne katılmaya Demircinin münzevi kılıcı kısmında takıldım kaldım. İlgili görev kılıcı için bir tüyonuz ipucunuz varsa beklerim. Kılıcı ateşten ısıtıp çektikten sonra çekiçle vuruş anında bir şeyi anlamıyorum yanlış gidiyor başarısız deyip delirtiyor, defalarca denedim olmuyor oyun ana görevden ilerlemiyor iyice sinir oldum.
Mesela kılıcı ateşten çekip sarı haldeyken çekiç darbelerini dengeli indiriyorum her iki yüze uyguluyorum ıslık sesine göre yapıyorum; acaba ateş sarısı halinden siyah hale gelesiye kadar vurmamız mı gerekiyor nedir asıl olay biriniz anlatsın.
Düğün davetiyesi için Değirmenci'ye git diyeceksiniz de buradaki durum da aynı, bana yankesicilik ve sessizce arkadan yaklaşıp takedown öğretme aşamasında işi batırıyorum kaldım öylece klavye+mouse kontrolü hassaslığı aşamasında oyun mekaniğinde bir gıcıklık oluyor diye tahmin ediyorum bu işlerde sanırım gamepad daha kolaydır.
-
Hocam korlanmiş halde isittitan sonra demirin üstüne getirin. Cekici Basili tutun en tepeden vurdugunuza emin olun.. DAha acacak olursak 1cm 1cm vura vura yukaridan aşagi süzün , sonra ters cevirin yukaridan aşagi süzün.. bitmedi ise devam edin.. Sogudu ise tekrar isitin tekrar yapmaya devam edin. Yaparkan Cekici geniş indirin. dar indirmeler etkisi oluyor cünkü.. 1 cm 1 cm kaydirarak vurursaniz anlicaksiniz zaten. İslik detayina fazla takılma sen geniş vurduguna emin ol yeter. Ayrica Yeteneklerini geliştiriyormusun ? Oyuncu bölümünde Zanaatkar yeteneklerini aktif et.. Yapması dahada kolaylaşir.
-
Prologue'dan sonra ilk yan görev olarak Semine'deki görevi yaptım, Radovan'ın yanında işe de girdim ama her önünde gelen pata küte dövüyor beni 12 saattir oynuyorum. Savaşlarda stamina çok hızlı bitip ölüyorum sinir oldum iyice v
-
Hardcore güncellemesi gelmiş sonunda. TLOU2 sonrası tekrar bir tur oynanır şimdi bu.
-
https://www.atarita.com/kingdom-come-deliverance-2-ilk-dlc/
Gizemli bir sanatçı ve ana oyundan Erik’in görselini süslediği yeni DLC, mayıs ayında piyasaya sürülecek. Bu bilgi Warhorse Studios’un Halkla İlişkiler Müdürü olan Tobias Stolz-Zwilling tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bir hayranın olası bir DLC çıkış tarihi sorması üzerine “Mayıs” yanıtı verildi. Ancak henüz net bir çıkış tarihi duyurulmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X