|
Güzel haber. Hardcore zorlukta bitirdikten sonra Brushes with Death'e geçerim. |
|

|
Güzel haber. Hardcore zorlukta bitirdikten sonra Brushes with Death'e geçerim. |
|
İlk oyunu yaklaşık 60 saate yakın bir sürede bitirdim ve çok severek oynadım. Sadece bazı oyunu yavaşlatan şeyler ve combat sistemi canımı sıkıyordu ne kadar güçlenirsen güçlen karşına 3-4 kişi aynı anda çıktı mı zorlaması moralimi bozuyordu 2. oyunu da sever miyim bu yönler düzeltildi mi oyunda? Buglar vs çok kalmadı artık bir de sanırım? |
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyunu epicten daha uyguna nasıl alabiliriz ? |
| _____________________________ |
|
oyunu sözde monster hunter çıkmadan bitirecektim daha hala bitiremedim |
|
Kingdom Come Deliverance 2, 3 ayda 3 Milyon kopya sattı . ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Commodore amiga 1993 ten beri oyun oynuyorum daha bu kadar iyi oyun görmedim. |
Dün dayanamadım zaten uzun süredir de aklımda idi gittim dualSense aldım. Normalde bu oyunda ve bir çok oyunda xbox 9. nesil gamepad ile bluetooth'a bağlı oynarken (kabloluda sıkıntı yok) fps drop yiyordum ama dualsense ile test ettim bi çok oyunu bluetooth'a bağlı olarak ve sonuç ise dualSense'de gram fps drop yemiyorum. Ayrıca adaptive triggers olayı neymiş öyle ya oha cidden gamepad çok iyiymiş. Yeri burası değil ama acayip memnun kaldım. Tek sıkıntısı keşke xbox gamepadi gibi windowsta dualSense'de hiç kafa yormadan her şeyi tak diye tanısa. |
|
Kingdom Come: Deliverance 2 için yayınlanacak olan ilk DLC "Brushes with Death" 15 Mayıs'ta geliyor. Kingdom Come: Deliverance II (@KingdomComeRPG) on X https://x.com/KingdomComeRPG/status/1920493905868738587 |
Pek çok oyun için geçerli Bence farklı türler olsa da bu kcd2>bg3 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 11 Mayıs 2025; 11:20:18 > |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
|
Ne klavye, ne mouse, ne de gamepad gibi şeylerde, kablosuz bağlantılara güvenilmez. Kablolu kumanda cihazları her zaman en iyisidir. Hatta PC oyunculuğunda, kablosuz gamepad kadar saçma bir şey yok bence. Çünkü kasa genellikle monitore yakın olur. Gerekirse uzatma kullanacaksın kablo kullanacaksın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mayıs 2025; 9:46:37 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
oyunu bir açıyoruz oynayalım diye 65,9 gb güncelleme diyor acilen steaminde psn gibi bir sisteme geçmesi lazım zaten 1-2 saat vaktimiz var. şimdi o vakit te boşa ölmüş oluyor. psn de ne güzel güncelleme gelse bile oyuna girebiliyorsun sadece online'a erişemiyorsun. |
|
| PC | | AMD Ryzen 7 7800X 3D İşlemci | | MSI MPG X670E CARBON WIFI AMD Anakart | | MSI GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO 16GB Ekran Kartı | | MSI MEG PROSPECT 700R MidT ATX GAMING KASA | | Samsung 1TB 990 PRO SSD | | Samsung 2TB 990 PRO SSD | | MSI MAG CORELIQUID C360 ARGB 360MM SIVI SOĞUTMA | | STEELSERIES Arena 7 RGB 2.1 BT Oyun Hoparlörü | | SAMSUNG 32&amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse | | PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH | | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
|