< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Showing every single weapon combo and unarmed combo in the game. My final video.
0:00 - Shortsword
1:57 - Longsword
3:19 - Unarmed
4:41 - Polearms
5:23 - Heavy Weapons https://www.youtube.com/watch?v=UQbmo5u1A4w&ab_channel=GlarusGaming< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 11 Mart 2025; 19:25:12 > |
|
Akşama EPİK bir sahne bırakayim.. :P Hala 2.harita'dayim. Hala Yan görev ve Gizli görevlere odaklandım. Hazineleri elbette kacirmiyorum.. Oyunu The Last of usa yetiştirmeye calişiacagim. Biterse boşluga düşecegimi biliyorum.. Piyasada bundan daha iyi oyun yok şuan. Kendi adıma söyleyeyim.Bunun kadar zevk vermiyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 11 Mart 2025; 19:30:24 > |
|
|
Karizmayı ve Speech fulledim. Gardiyanların yanında 2 kişinin dalagını deştim sonra da " Onlar şeytanın kölesiydi" diyip kurtuldum |
|
harika ya :D |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben de kilit geldiğinde fareye dönüyorum çok çok basitleşiyor iş. Galiba oyunu fazla hızlı oynadım ben :) Yan görevler bir noktadan sonra baydı ve ana görev devam etmeye başladım, sona yaklaştığımı hissediyorum daha 60. saate yeni girerken. Edit: Evet tahmin ettiğim gibi 60. saatte bitti ana hikaye. Ben hikayeyi, oynanışı ve grafikleri oldukça beğendim. Daha oynamak istesem yan görevler beni en az bu kadar daha oynatırdı ama bir yerden sonra yan görev yapmak istemedim çünkü yaptıkça yumurtluyor. Oyunu almadan önce "zor, oyuncunun elinden tutmuyor" gibi yorumlardan dolayı çelişkide kalmıştım ama tam aksini düşünüyorum, her dinamiği güzel öğretiyor oyun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 13 Mart 2025; 1:42:15 > |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
oyunu açayım 2 saat oynayayım dedim 62 gb güncelleme gelmiş bugün oynayamayacağız anlaşılan psn de ki sistemin gelmesi lazım güncelleme gelse de oynamaya devam edebiliyorsun. sonraki girişinde güncelliyor oyunu. |
|
| PC | | AMD Ryzen 7 7800X 3D İşlemci | | MSI MPG X670E CARBON WIFI AMD Anakart | | MSI GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO 16GB Ekran Kartı | | MSI MEG PROSPECT 700R MidT ATX GAMING KASA | | Samsung 1TB 990 PRO SSD | | Samsung 2TB 990 PRO SSD | | MSI MAG CORELIQUID C360 ARGB 360MM SIVI SOĞUTMA | | STEELSERIES Arena 7 RGB 2.1 BT Oyun Hoparlörü | | SAMSUNG 32&amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse | | PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH | | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
|
|
epic update ne zaman gelecek bilen var mı |
|