Şimdi Ara

KİNECT Mİ? YOKSA Wİİ Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir türlü karar veremedim param birini almaya yetiyor bu yüzden çok kararsız kaldım
    lütfen yardım edin sizce hangisini alsam ömrü daha uzun olur yada hangisi daha eğlenceli ve aldıktan s
    onra insanın oynamaktan bıkması hangisinde daha geç sürüyor......

A true Warsong spits in the face of death
  • kinectte adam gibi oyun sayısı 2'yi geçmiyo r wii'deki oyunların hepsi zevkli
  • Her şeyden önce oyun zevkine bağlı çoğu kişinin bilip bilemeden 'çocuk oyunu dediği' ama aslında öyle olmayan efsane oyunları var Wii'in ama senin tarzına uymuyorsa ne kadar iyi oyunları olsa fark etmez.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Wii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    geçen yıl açıldı
    Ps 3 mü xbox one mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu, nasıl tarz oyunlar sevdiğine bağlı olarak yapılabilecek bir seçim. Ben iki konsolu da denedim. Kişisel olarak Wii'nin grafikleri ve oyun seçenekleri çok hoşuma gitmedi. Kinect'de de kamera karşısında joystick olmadan oynamak (Spor oyunları başarılı,ayrıca Forza4 de enteresan gelmişti) ayrıca araba yarışlarını mevcut direksiyon setimle oynayabilmek Kinect'i daha avantajlı kıldı. Kişisel tercihim Kinect oldu ama Wii'deki oyunlar için Wii'yi tercih edenler de olabilir sonuçta.
    Asus M3A78-EM,AMD X3 710,Zalman CNPS 7000B Al-Cu LED,2 GB Kingston DDR 800,Seagate Barracuda 250 GB+300 GB SATAII HDD,Samsung DVD-RW,Aerocool M40,Tagan Easycon 430W,Samsung 932B Plus,Creative T5600...
    Dükkanım için tıklayınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.