Şimdi Ara

Xbox 360 Jtag mi Orjinal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oğlumla beraber evde eğlenmek için ikinci el kinect dahil xbox 360 almayı düşünüyorum.

    Biraz konsollara uzak olduğum için bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

    2.el almayı düşünüyorum xbox+kinect+2 kol 600-700 civarlarına bulunabiliyor. Sizce iyi fiyat mıdır?

    Ayrıca içi oyun dolu (en az 20) jtag yapılmış versiyonu mu tercih etmeli yoksa yanında orjinal oyun verilen el değmemiş (orjinal) konsol mü düşünmeliyim? Orjinal olunca Xbox live girişi yapabiliyormuşum.

    Son olarak Xbox 360 desteği kasım 2016 da bitecek deniliyor. Bu durumda live özelliği yalan olur mu? olan var mı?

    xbox one önerisiyle gelmeyin kinect + 2 kol istiyorum ve ayırdığım bütçe 600-700 civarı, one için bu ekstralar eklenince 1500 civarlarına çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirocus -- 7 Kasım 2016; 18:15:35 >







  • Hocam selamlar

    Öncelikle dediğiniz fiyatlar 360 için yüksek,hangi model olursa olsun jtagli full oyunlu bir modelin maksimum ederi 400dur.400 bile çok aslında 11 senelik makinaya da neyse.Forumda One fiyatına bile 360 satanlar var, şaşırmış bunlar,bunlara okkalı bi sopa lazım😃

    Kinectide 100e saysak 500 lira maksimum vereceğiniz rakam hocam sizin 700 falan vermeyin hocam yazıktır.Jtagsiz orjinal makina alırsanız fiyatı daha da aşağı çekin.

    Hangi makinayı almak istediğiniz sizin tercihinize bağlı,biz sadece kinect ile eğlenmek istiyoruz derseniz bana kalırsa orjinal kullanın,jtage gerek yok👍

    Xbox 360'ın üretimi durdu ancak live desteği çok büyük ihtimalle kapanmaz.Dediğiniz tarihten sonra artık güncelleme vs almayacaktır ancak live aktif kalır👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 7 Kasım 2016; 18:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam jtaglı cihaz alın orjinal alırsanız sonradan jtag yaptırmak isteyeceksiniz ekstra masref çıkacak,xbox live hikaye jtaglı cihazda oyun sorunuda olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadığım için pek bilmiyorum. Live den oyun indirebiliyor musun? Ayrıca indirimler falan oluyor mu?

    Bir de orjinal makinaya oyun yüklenemediğini cd değiştirip oyun açman gerektiğini duydum. Bu durumda hdd nin çok olması bişey fark ettirmiyor yani 120 gb ile 500 arasında fark olmaz sanırım.

    Bir de fw yapılmış cihazlar varmış. Bunlar kırık olsa da live girişi yapabiliryormuşsun.
  • 3yıl oldu çocuklara jtaglı full oyunlu 250GB xbox360 kinect almıştım. Hepsi dahil 1000TL verdiğimi hatırlıyorum. Her şubat tatili ve yaz tatili başlangıçında karne hediyesi olarak da 3-4 tane ilave oyun yüklettim tanesi 5TLdan yüklüyorlar. Ancak son 1 yıldır yeni oyun yok. xbox360 alacaksanız bunu gözönünde bulundurun. Çocuklar yeni oyun istiyor orjinal DVD si çok pahalı olduğundan alamıyorum. Yüklemesi de çıkmıyor. xbox360 devri bitti bence ama eski oyunları oynayacaksanız alabilirsiniz. xbox live olan oyunlar da çalışmıyor jtagde. Sadece harddisk ve live olmayan orjinal dvd çalışır.
    kırıklarda live girişi eskiden vardı birşekilde artık onlar da 1 kez ban yediği için bir daha firmware atsanız da yemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.