Şimdi Ara

Kimya ile ilgili sloganlarınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, kimya ile ilgili kurulan bir kuruluşun yarışması varmış. Kimya ile ilgili sloganlar arıyorlarmış ilk 3'e ödül var. Ben gelen ve kendi ürettiğim sloganları öğretmene bildireceğim. Güzellerini seçip yollucakmış. Eğer burdan birisi sayesinde kazanırsam ödülü paylaşabiliriz. Sınır yok herkesin yazdığını yolluyabilirim hoaya. En fazla 5 kelime ideal olarak 3 kelime istiyorlarmış. Şimdiden teşekkür ederim 2 dk düşünüp bir şey yazmanız dileklerimle :)
    Ödüller 1.'ye 1000TL 2.ye 750TL 3.ye 500TL. %50 oranında paylaşabiliriz..

Bu arada konu dışı yasağım olduğu için konu açamamıştım, yönetim kaldırdığı için teşekkür ederim

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • madem geldin dünyaya çalış fizik kimyaya gibi birşeyler mi

maybe one day 73' Beetle
  • UP

maybe one day 73' Beetle
  • up

maybe one day 73' Beetle
  • Konuyu neden iki yere açtın ki?
    http://forum.donanimhaber.com/m_47220696/tm.htm
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Berkay
    Dediğim gibi konu dışı yasağım vardı konu dışı özele açmak zorunda kalmıştım.

@Katliam
    Teşekkür ederim ekledim

maybe one day 73' Beetle
  • kimyayı öven 3 teknik kelime nasıl bulunurki acayip bir yarışmaymış oda, bu kimya kuruluşu ne üzerine analiz , endüstriyel üretim yada arge tarzımı belki onu bilirsek daha uygun olur, size gelen slogan örnekleri neler? şimdi birkaç şey sallayacam çok salakça durcak onun için önce birkaç diğer salakça sloganlardan görmem lazımki havaya gireyim :D

not: kimyagerim

Orijinalden alıntı: C2H5OH

kimyayı öven 3 teknik kelime nasıl bulunurki acayip bir yarışmaymış oda, bu kimya kuruluşu ne üzerine analiz , endüstriyel üretim yada arge tarzımı belki onu bilirsek daha uygun olur, size gelen slogan örnekleri neler? şimdi birkaç şey sallayacam çok salakça durcak onun için önce birkaç diğer salakça sloganlardan görmem lazımki havaya gireyim :D

etil alkol ben de kimyager adayıyım 1.5 sene sonra kimyageriz inşallah iş durumları nasıl maaşlar nasıl biraz taktik verir misin :)

Pm atarım şimdiye kadar gelen sloganları

maybe one day 73' Beetle
  • kimyagerler derneğine üye oluyoruz sınıfça insanların ihtiyaçlarnı kimyagerler karşılıyo devlet utanmadan meslek odası bile açmıyo kimyagerliği meslekten saymıyo.

Kimyagerler asla ölmezler ancak indirgenirler

maybe one day 73' Beetle
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

kimyayı öven 3 teknik kelime nasıl bulunurki acayip bir yarışmaymış oda, bu kimya kuruluşu ne üzerine analiz , endüstriyel üretim yada arge tarzımı belki onu bilirsek daha uygun olur, size gelen slogan örnekleri neler? şimdi birkaç şey sallayacam çok salakça durcak onun için önce birkaç diğer salakça sloganlardan görmem lazımki havaya gireyim :D

etil alkol ben de kimyager adayıyım 1.5 sene sonra kimyageriz inşallah iş durumları nasıl maaşlar nasıl biraz taktik verir misin :)

fen edebiyatta iş alanı en geniş bölüm kimyadır, kimya mühendisliği de biraz kimyanın derslerinden kırpılıp genel müh. derslerinin verilmesidir. Dışarda kimya müh ile kimyagerler aşağı yukarı aynı oranda çalışıyor ismin etkisinden dolayı kim müh biraz daha aranır gibi gözüküyor fakat normal koşullarda Lab sorumlusu, çalışanı , analist , arge ci ... gibi işlerin hepsi senin işin sayılır çünkü kim. müh. leri ile kimyager lerin öğrendikleri teoriye endekslersen kimyager ler teorik anlamda daha doludur, daha fazla fizikokimya , ve laboratuvar saatleri aynı zamanda okula göre değişkenlik gösteren biyokimya,organik,anorganik gibi branşlardan farklılık olabiliyor. Fakat şunu söyleyim hiç kimse mezun olduktan sonra hemen çat diye işe girip rahat para kazanmaya başlayamıyor. Birde imalathanelerin , kimya ile alakası olan tüm end lerde bildiğim kadarıyla kimyager ve kim müh çalıştırılması ile ilgili yasa var. Ankaradaysan mesela okul bitince gidersin ostime 1-2 yıl çalışırsın kanını emerler düşük maaş çok yorucu işler ama girdiğin sektör hakkında bilgi edinirsin ve askerden geldikten sonra en azından ben bu sektörde çalıştım bu işin piriyim diyebilip bir yerlere başvurabilirsin.
    Bileceğin gibi okulda o kadar gösterilen teorik bilgi tüm branş dersleri ne kadar yoğunda olsa dışarı çıkınca hiçbirşey bilmeyen dımdızlak olarak kalırsın.
    Kimyagerlik aslında yorum yapabilme yeteneğine bağlı olarak iş başarısı gelir.
    Mesela fizikokimya,organik kimya , enstrumantel ve analitik kimya derslerini geçtin petrokimya ile ilgili bir işe girdiğinde örnek veriyorum biyodizel veya motorin ile ilgili atıf standart deneyleri yapacaksın bunlar için : GC , HPLC gibi enstrumantel aletler kullanırken aynı zamanda klasik analizlerde yapman gerekecek ve bunları yorumlaman neden bu değerde sapma var tarzında yorum yapailme yeteneğin geniş olcak. Çalışacağın sektörü belirle o sektör hakkında herşeyi bilmeye çalış . Okulda o kadar ezberlettikleri şelat ları cis trans etkisini dışarda kullanmıyorsun yada classius clapeyron ile hesap yapmassın işin bilgisayarla enstrumantel aletleri kullanmayı öğrenmek yeri geldiğinde klasik analizler yapıp yorum yapmak.
    Neyse çok yazmayım maaş-iş çok deişkenlik gösterir. ingilizce ve şu kolay alınan sertifikalar var ya 9001,22000,18000,17025 falan onlarda olsun elinde.

not: işsizim

• up

maybe one day 73' Beetle
  • horozlar öttü , mehmetle çeşmeye oturduk , annem gidin çalışın dedi oturduk , kimya okuduk hoca gidin laboratuvara oturun dedi oturduk. Sonra metamfetamin geliyo dediler oda ne dedik hoca kızdı "sus otur dedi" oturduk.hayatımda yaşadığım en güzel kafaydı...

:D yahu aklıma birşey gelmiyor hep saçma sapan komik şeyler geliyor

http://www.akbank.com/doc/reklam/cocuk_tiyatrosu.mpg bundan esinlendim

maybe one day 73' Beetle
  • Atomdan geldim atoma gidiyorum.
  • Atomdan geldim parçalanmaya/bölünmeye gidiyorum.

maybe one day 73' Beetle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

1 kere atsanız yeterdi hocam en fazla 7 kelimeydi bide

biliyorumda aklıma gelmedi bende espri olsun diye yazdım yoksa slogan değil bu reklam filmi :) 2. si çekilir yani maksat muhabbet
    aklıma şöyle güzel fikir gelmiyor hep saçma sapan şeyler , forumdada sıkıntı var 3 kere attı açılmadı sayfa sildim diğer 2 sini
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.