Bildirim
KİMYA ADASI MI BENİM HOCAM MI?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up
_____________________________ -
Up -
benim hocam.
kimya adası baya basit anlatıyor. görkem hoca basitten zora doğru gidiyor. çözdüğü sorularda harbi soru.
not: kimya adası için dediklerim eski videoları içindir, yeni videolarını çok az izledim.
Benim Hocam iyidir ya. Ama ben Bizim Hocalar kanalından izlemeyi planlıyorum. ben de EA'yım 1,75 hızla izleyip Aydın TYT SB çözmeyi planlıyorum. Günde 3-5 video falan izlesem 10-15 günde falan biter bereket versin
Kimyada eleyici sormuyorlar hiç bence basit ve kısa olan hangisiyse ondan dinle, tabi hocayı sevmen de önemli, bi’ 5-10 dk ikisini de dener tercihini yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Görkem Şahin kimyanın babasıdır.
İyi günler -
Ben kimya adasından dinliyorum hiç bilmediğim için anlamıyorum hocanın yazısıda afedersin bok gibi çivi yazısı yanında halt etmiş dersin. Diğer kanalları incelemedim bende tavsiyelere açığım -
Benim hocamı tercih ederdim yerinde olsam
Konuları aşırı basitleştirerek ve somutlaştırarak anlatıyor ve bazı konular daha iyi kafanda canlanıyor
Paraksilen kimya net...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
görkem şahin çok iyi bence.
Kimya adası derim.
En Beğenilen Yanıtlar

Ben kimya adasından dinliyorum hiç bilmediğim için anlamıyorum hocanın yazısıda afedersin bok gibi çivi yazısı yanında halt etmiş dersin. Diğer kanalları incelemedim bende tavsiyelere açığım
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X