Onbaşı
23 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 276 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar sizce Türk ekonomisinin battığı 2M Arap olan liyakatsiz mesleklerin hak ettiği değeri görmediği bir dönemdeyiz geçen ameliyata girdim doktorum suriyeliydi. Derdimi zor anlattım. Dayım doktordu o da meslek bıraktı şuan İsveç de. Her neyse normalde başarılı bir fen lisesi öğrencisiydim ama son zamanlarda sorgulamaya başladım 6 sene tıp okunmaya değer miydi ? Çünkü ülkemiz deki doktorlar bir bir meslek bırakıyor ve yurt dışına kaçıyordu. Hukukcular şuan inşaatta ve fabrika da çalışıyorlar adam avukat belgesi almış burda bir kağıt fabrikasinda isciydi. Ne olacak halimiz.

🖐🏻 SORUM ŞU SİZCE ÜNİVERSİTE OKUMAK MI YOKSA BİREYSEL OLAR KURSLARLA V.S KENDİNİ GELİŞTİRMEK Mİ (yabancı dil, yazılım. V.s)
Analiz 2 vize sınavında yardımcı olabilecek var mı
Şöyle yalanlara inanan var mı cidden ?
Teyzem ve çocuğu Almanya da yaşıyor biontech aşısından sonra yan etki yaşadılar doktorlar tam olarak tespit edememiş ne olduğunu zona demişler vücudu bazı yerleri kabarıp su toplamış zona nın belirtileri neyse bu maymun çiçeği denilen yalanın da belirtileri o.

Her aşı yaptırana olmuş demiyorum. Ama örnekleri var.
Ha zona türevi bir hastalık da kolay kolay bulaşmaz. Kureselciler insanları test ediyor sanırım. Aklınızı kullanın bu saçmalıklara inanmayın.
Keşke soruları 3D nin yazarları hazırlasa.
3D daha kaliteli ve gerçekten eleyiciligi daha fazla.
Bu sınav 3d yi bırak ozdebir 345 in yanından geçemez.
Mesela kimya fizikokmya analitik sorusu kimyacilarin yarısı analitik yarısı fiziko Diyor. Renkler vs de fizikle ilgili. Hayatımda bu kadar saçma az soru gördüm. Bu soru neyi ölçüyor abi adam akıllı
Soru yazmak bu kadar zor mu ?
ŞUAN FORUMDA BU KONUDA 200 KİŞİ VARSA 150 Sİ TROLL. GENELDE SINAV SONRASI ORTAYA ÇIKAN TİPLER.
KİMSE PROFESÖR DEĞİL.
BİRİ YAZMIŞ YIĞILMA VAR
BİRİ YAZMIŞ 2020 GİBİ 2018 GİBİ.
O YÜZDEN SALLAYIN BU TİPLERİ SINAV SONUCU AÇIKLANANA KADAR TAKILMAYIN DERİM.
İYİ GÜNLER YARIN İÇİN BAŞARILAR.
345 TYT 2021 VE 2022 GENEL DENEME FARKI

Arkadaşlar bu denemeyi alıcam ama 2021 ile çok fark var mı çünkü 21 basımını çözdüm.
Kaç puan veya sıralama ile alir

Arkadaşlar 345 yeni kanal açmış orada tyt ayt konu anlatımları yapıyor neredeyse bütün konu anlatım videoları tamamlanmış. Az izlenmesi olduğu için sizlere burada tavsiye etmek istedim emek edilmiş o kadar.

Biyoloji: Barış Hoca

Matematik: Matematiğin Fatihi özellikle süper.

Ayrıca fizik kimya ve türkçesini de çok beğendim.

Keşfedilmemiş cevher şimdiden yerimizi alalım.

Sınava az bir zaman kaldı tekrarlarımı buradan yapıyorum on numara beş yıldız.

Selamlar hocalarım kurumsal denemeleri pdf şeklinde nerede bulabilirim tg link kanal falan atarsanız güzel olur pdf toplu 30 40 tane çıkarıcam.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 435
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 74.056 (Bu ay: 863)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 191 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.