Şimdi Ara

kimse bana dünyada kız erkek sayısı eşit olduguna inandıramaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imkanı yok eşit olmasının, reel değerde 1 kıza 7-8 erkek falan düşüyor.

bu hiçbir yerde değişmiyor, internet ortamı , gittiğiniz market , bindiğiniz metrobüs , kafede yalnız takılan insanlar, üni ortamı , kampüste yalnız takılanlar , aklınıza gelebilcek herhangi bir ortam .... ASLA AMA ASLA KIZ SAYISI ERKEK SAYISINA EŞİT OLMUYOR.

erkek sayısı her zaman en az 5 kat daha fazla ve her kıza 5 erkek düşüyor. bu minimum değer.

aksini iddia eden varsa NERDE BU KIZLAR açıklasın? bana öyle bi yer söyleyin ki gideyim ve kız erkek sayısı birbirine eşit olsun. gidip kuaför falan demeyin sağlıklı bir ortam söyleyin erkeklerin de katılabileceği.YOK işte.

tüm kızlar evinde oturuyor ve dışarı adımını atmıyor, saklanıyorlar. aklıma tek gelen açıklama bu.

• evlerde

• şaşırdım tutmamasına işin doğrusu

• Hocam statistikler %49.9 kadın var diyor.
    Ama senin aksine, bence kadın sayısı daha fazla.
    Ben de çevreme bakınca kadın sayısının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Belki benim gözüme fazla çarpıyor lar bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birilerinin canına tak etmiş galiba :) çıksa ne olacak ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğu ulkelerinde bu böyle. kadin erkek orani esit sokak istiyorsan ya batidaki sehirlerin bazi elit semtlerine gideceksin yada gelişmiş ülkelere gideceksin. japonyada amerikada isvecte sokaktaki kadin oraniyla erkek orani esit fakat atıyorum bir ankarada konyada sokakta 3 erkek varsa 1 kadin vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 3 Temmuz 2023; 9:57:14 >
  • Hayırdır kardes neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Konyadan dışarı cikmazssan bulunduğun ili Türkiye hatta dünya zannedersen öyle olur İstanbula gel bak erkek den çok kızlar var dışarıda keza diger büyüksehirler de öyle İzmir Ankara. Geçerliliği olmayan saçma bir konu olmus. Adamlar bulunduğun il de kızları dışarı çıkarmıyor sonra erkek nüfusu fazla diyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "...internet ortamı , gittiğiniz market , bindiğiniz metrobüs , kafede yalnız takılan insanlar, üni ortamı..."

donanım haber, ekşi sözlük gibi yerlerde kız olmaması normal. kadınlar yapıları gereği, bizim forumlarda sözlüklerde tartıştığımız çoğu konuyu umursamaz. olayı kabullenir hayatına devam eder. onlar için en önemli şey beğenilmek. bak instagrama kadından geçilmiyor.

market? hangi markette erkek sayısı fazla ki? çalışanların çoğu kadın.

bindiğimiz otobüste kadın sayısının az olması, kadınların istihdama katılımının az olmasından kaynaklı. kadın evlenip çoluk çocuk bakıyor. kocada iyi maaş alıyorsa niye çalışsın ki.

kafede yanlız takılanlar. kadınların yapısı gereği yanlızlığı sevmiyor. kadınlar erkeklerden daha kolay arkadaş bulduğu için gayet normal.

eğer makine mühendisliği okursan tabiki üniversitede kız göremezsin. eğitim fakültesinde erkek başına 3 kız düşüyor. yani kadınlar daha stabil, aksiyonsuz meslekleri tercih ettiği için kız göremiyorsun.

• Ben geçen ay Belgrad'daydım. Bariz bir şekilde kadınlar daha fazlaydı.

• hocam yazdıklarınız mantıklı o zaman burdan şu anlam çıkıyor benim hayatım bulunca bulundugum ortamlar hep erkeklerin yüksek yoğunlukta oldugu mekanlar olmus hocam hiç sağlıklı eşitliğin oldugu bi yerde olmamışım bu yüzdende yıkık birine dönüştüm belkide

• Hiç kadın kurye görmedim. kargo firmalarından birinde bir kadın dağıtımcı mevcut, hepsi o.

• eşit değil diye biliyorum zaten hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.