Şimdi Ara

Kimlerle Psn Kardeşliği Yapılmalı..? [Konu Askıya Alınmıştır] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
6
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

Eyvallah ağalar.

Kaya gibi sağlam hacı hocalar:

zack06
    Gny*
    KinGoRkeM35
    Affliction
    U_şen
    TheMarjinaLs
    Einstein was here
    olizvel
    Roach3558
    ksk_kaan
    2eu5
    Mactavish-
    pape
    Haykıran Bıngıldak
    Rai-gy
    Urahara0
    TaKo
    OldWolF3
    ekostros
    C-TRanger
    M'Shinoda
    thecaliph16
    BlacK_TowerR
    addidas_85
    phantom_coal
    drejtc
    _2FAST4U_
    SeçmeceKarpuz
    Kuru Altı Pilav
    keos61
    Armag3d0N
    SiPAHi_
    DragMeToHell
    ilkermurat
    PlayForFun
    YusufTaziM.
    omer_Faruk.
    Zala
    OrKo1984
    rumi
    oMeR24
    GT_55

Daha vardır, aklıma geldikçe ekleyeceğim.

Listeyi güncelledim, bu arkadaşlara güvenin. Daha vardır, işte aklıma geldikçe ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

anladim ilginiz icin cok tesekkur ederim ne guzel ortaklasa oynaniliyo daha ne istiyo bu uckeatcilar oynayin iste ne guzel neyse anladim bende katilmak istiyorum ben sitede 2 alisveris yaptim bi iphone 4 satin aldim birde ps3 sattim nick verimmi

Rica ederim, ne demek.

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

tarif süper :D

Teşekkürler Rumi.

• abi bende katılmak istiyorum
  • benim kardeşlerim nerde yaw
    alış veriş yapyığım kişilerden kimse yok
    sadece kuru altı pilavı gördüm onada daha dün fifa 13 sattım
  • believemeo referansim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

Beni ekleyen olmamış yazıklar olsun forumun emektar kullanıcısıyım bunca yıllık

Arkadaşa kefilim

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Demek kimse benlen alışveriş yapmadı.

Pc parçaları arasında yüzüyon , konsol bölümü seni unutmuş

Ps4 ile dönüşüm muhteşem olacak..
  • Orijinalden alıntı:Gny*

Benim sorunsuz alışverişlerim:

U_şen
    M'Shinoda
    kerim35
    ekostros
    mj23
    Gs_Emre
    zack06
    şanışer
    khan_1903
    ilkermurat
    I-C-O
    Crystal Castles
    TaKo
    Xaviesta
    fb_boys
    by _GoKhAn
    ynryilmaz

Eyvallah ağalar.

zack06
    Gny*
    KinGoRkeM35
    Affliction
    U_şen
    TheMarjinaLs
    Einstein was here
    olizvel
    Roach3558
    ksk_kaan
    2eu5
    Mactavish-
    pape
    Haykıran Bıngıldak
    Rai-gy
    Urahara0
    TaKo
    OldWolF3
    ekostros
    C-TRanger
    M'Shinoda
    thecaliph16
    BlacK_TowerR
    addidas_85
    phantom_coal
    drejtc
    _2FAST4U_
    SeçmeceKarpuz
    Kuru Altı Pilav
    keos61
    Armag3d0N
    SiPAHi_
    DragMeToHell
    ilkermurat
    PlayForFun
    YusufTaziM.
    omer_Faruk.
    Zala
    OrKo1984
    rumi
    oMeR24
    GT_55

sağolun varolun dostlar ismimi gördüm mutlu oldum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 27 Aralık 2012; 19:46:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Demek kimse benlen alışveriş yapmadı.

Pc parçaları arasında yüzüyon , konsol bölümü seni unutmuş

Ps4 ile dönüşüm muhteşem olacak..

2 sene sonra diyon yani

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: feybul

junex - OldWolF3 -clabnick ile alışverişim oldu. Kutulu aldığım oyunlar için kişileri yazmadım. Referans isteğim olmadı. benle alışveriş yapanlara da genellikle önce hesabı verdim. sonra ücretini yatırdılar

Şuna da dikkat etmenizi rica edecem. Mesela ben üçkatçıyım(mesela dedim) forumda benim gibi bir arkadaşım daha var.Yada 2 tane üyeliğim var. Arkadaşı referans gösteririm o onaylar ''bu adam güvenilir'' diye yada kendi kendime onay veririm listeye girerim. Diye düşünenler olabilir. Bu olmasın lütfen yönetici arkadaşlar buna dikkat edelim.En az 2 referans yada 2 kişiye sorulsa kanaatimce daha doğru sonuç elde edilir.

Arkadas dogru bi yere deginmis, sonucta adamin tek alisverisi olmus sorun cikmamis. Bu demek degildir ki sorun cikmayacak, istikrar onemli cunku. Ya da arkadasin dedigi gibi, fake uyelik ya da arkadasi yoluyla oyle katakulli durumlar da olabilir. Referans konusunda derecelendirme mi yapsak gny* hocam ? Kisinin adi 3'ten fazla yazilmissa "gozu kapali guvenin", 2 kere yazilmissa "guvenin", 1 kere yazilmissa "sorunsuz uye" vs. tarzi.. Sifatlar ve sayilar degisebilir. Cunku aksi takdirde liste cok kalabalik ve karisik oldu, arada kaynayanlar olabilir.

Sanırsam referans sayısının belirtilmesi iyi olacak.
    Böyle cidden 1 alışverişi sorunsuz yapmış ama yeni alışverişlerinde şeytanlık düşünen kişileri de ekleme ihtimali var.

Ya da mesaj sayısına göre bir düzenlemeye gidebilirim, bilmiyorum bir şeyler düşünüyorum ama en iyisi hangisi olur karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

quote:

junex - OldWolF3 -clabnick ile alışverişim oldu. Kutulu aldığım oyunlar için kişileri yazmadım. Referans isteğim olmadı. benle alışveriş yapanlara da genellikle önce hesabı verdim. sonra ücretini yatırdılar

Şuna da dikkat etmenizi rica edecem. Mesela ben üçkatçıyım(mesela dedim) forumda benim gibi bir arkadaşım daha var.Yada 2 tane üyeliğim var. Arkadaşı referans gösteririm o onaylar ''bu adam güvenilir'' diye yada kendi kendime onay veririm listeye girerim. Diye düşünenler olabilir. Bu olmasın lütfen yönetici arkadaşlar buna dikkat edelim.En az 2 referans yada 2 kişiye sorulsa kanaatimce daha doğru sonuç elde edilir.

Arkadas dogru bi yere deginmis, sonucta adamin tek alisverisi olmus sorun cikmamis. Bu demek degildir ki sorun cikmayacak, istikrar onemli cunku. Ya da arkadasin dedigi gibi, fake uyelik ya da arkadasi yoluyla oyle katakulli durumlar da olabilir. Referans konusunda derecelendirme mi yapsak gny* hocam ? Kisinin adi 3'ten fazla yazilmissa "gozu kapali guvenin", 2 kere yazilmissa "guvenin", 1 kere yazilmissa "sorunsuz uye" vs. tarzi.. Sifatlar ve sayilar degisebilir. Cunku aksi takdirde liste cok kalabalik ve karisik oldu, arada kaynayanlar olabilir.

Böyle cidden 1 alışverişi sorunsuz yapmış ama yeni alışverişlerinde şeytanlık düşünen kişileri de ekleme ihtimali var.

Ya da mesaj sayısına göre bir düzenlemeye gidebilirim, bilmiyorum bir şeyler düşünüyorum ama en iyisi hangisi olur karar veremedim.

Benim gibi yeni ps3 almis ve plus a yeni uye olmus biri olarak bizler neler yapicaz?msj sayimiz az ve daha kimseyle kardeslik yapamadim

• quote:

quote:

quote:

Kardeş yapılan alışverişleri guruplayabilirsin mesela.

3 takas yada alışveriş : acemi takascı
    5 takas veya alışveriş yıldız takascı
    10 takas veya alışveriş: süper takascı
    20 ve üzeri : hiper takascı
    50 takas veya alışveriş: çekilişle oyun kazanma şansı

Trophy listesi gibi farklı kategorilerde listelenebilir ama bu iş yönetici arkadaşlara bayağı zahmet verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feybul -- 28 Aralık 2012; 12:22:31 >

• del piero 10 fifa 13 aldim takasla takas olarak psn plus sundum
  • Listeyi yeni kurallar belirleyene kadar güncellemeyi bıraktınız mı ya da gözünüzden mi kaçtı bilemedim ama mesajımı yineleyeyim ben yine de
    Aşağıda yazdığım arkadaşlarla sorunsuz psn alışverişim olmuştur daha da var da hepsini yazamadım.

Troller
    tuna70
    alpoter
    nthng
    manjimaru
    eerraayyss
    KinGoRkeM35
    Elfen Lied
    Efsunger
    Aknyldz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

del piero 10 fifa 13 aldim takasla takas olarak psn plus sundum

aynen ..gayet guzel sorunsuz guvenle alısveriş yaptık enes arkadasımla
  • quote:

quote:

quote:

Yeni Alışverişi bende dahil sorunsuz yapan arkadaşların bir sucu yok mesaj sayısına kalınırsa herkes her konuya her gün 10 tane mesaj atsın işde olumlu veya olumsuz ? aynı şey mesaj kasıcaklar bu sefer gerek yok en mantıklısı , ilk defa alışveriş yapan veya 3-5 alışveriş yapan arkadaşları gruplandırma yapabilirsin , ama farklı bir terimle veya baslıkla konu ici baslık ... yeni güvenilir arkadaşlar vs diye.... sonuc olarak bu forumda veya dunyada allah'tan baska kimse bilemez ikinci alışverişte kimin ne cakallık yapacagını ? bekleyip görmek gerekicek sorunlu alışveriş yapan olursa listeden silinir veya burda acık acık herkese söylenir...

Ama şunada bi cözum bulunması gerekiyor hani herkes sütten yeni çıkmış ak sanıyor ya kendini o bakımdan diyorum bu işleri gecelim 2012 devrinde kimse cocuk değil mantıklı dusunsun herkes ; çokca ve bir cok kez alışveriş yapıpta atıyorum örn : 30-40 referansı olan adamın da referansına güvenerekten şeytanlık yapmacagının garantisi varsa ? bende bu forumdan adımı silerim arkadaş..herşey olabilir adam dicekki ben satış yaptım referansım var sorunsuz herşey eee ? ben magdurum ? ama referansım da yok ? paramda gitti ? hadi olduda ben yeni konu actım ''xxx'' nickli arkadaş benı dolandırdı ? kim inanıcak bana ? %1 i ancak oda laf olsun diye... ordan bu kişinin sorunsuz alışveriş yaptıgı arkadaşlar gelicek konuya biz aldık ettik sorun yoktu vs. derken diğer arkadaşı kurtarıcak. magdur olan yolunu alıcak..bu yüzden kimse kendini akıllı sanmasın ben her zaman diyorum ; kimseye (yapılmadıkca SUÇ)-(Yapmacagını Garanti eden MASUM) Aramasın yani kısaca Herkes kendi kısmetini niyetini yaşar...yinede faydalı bir konu teşekkürler iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaNDeLafo1453 -- 29 Aralık 2012; 0:11:52 >

• O zaman sadece sorunlu kişileri yayınlasınlar yeter. Teşhir direği: bunlara güvenmeyin gibi
  • xwq ve OldWolF3 arkadaşım ile takas yaptık sıkıntı çıkmadı
  • Şu PSN Kardeşliği lafını kullanmayın ya. Çok saçma ve komik geliyor bana en başından beri. PSN ortaklığı deyin şuna bari. Doğrusu da o zaten.
  • quote:

quote:

Eyvallah ağalar.

zack06
    Gny*
    KinGoRkeM35
    Affliction
    U_şen
    TheMarjinaLs
    Einstein was here
    olizvel
    Roach3558
    ksk_kaan
    2eu5
    Mactavish-
    pape
    Haykıran Bıngıldak
    Rai-gy
    Urahara0
    TaKo
    OldWolF3
    ekostros
    C-TRanger
    M'Shinoda
    thecaliph16
    BlacK_TowerR
    addidas_85
    phantom_coal
    drejtc
    _2FAST4U_
    SeçmeceKarpuz
    Kuru Altı Pilav
    keos61
    Armag3d0N
    ilkermurat
    SiPAHi_
    DragMeToHell
    ilkermurat
    PlayForFun
    YusufTaziM.
    omer_Faruk.
    Zala

Listeyi güncelledim ama daha var.

Gny* Hacı reis ellerine sağlık. Liste güzel seyrediyor.

Sagol ico reis

• ben a.ates nickli ablaya ps3 sattım tabi pişman oldum sonra gittim zararıma sıfır bir tane daha ps3 aldım komik bir olay :)
    ismimi yazarsanız sevinirim he birde iphone 4 cihazı aldım siteden
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.