Şimdi Ara

Kimlerle Psn Kardeşliği Yapılmalı..? [Konu Askıya Alınmıştır] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
6
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yapilan ne kadar güvenli bir yol olarak görünsede Aslinda değil.. Bu forumda genelde Sorunlu alişveriş yapmiş olanlar veya bi şekilde başka kullanicilarla Sorun yaşamiş, Sorun yaşatmiş olanlarin Onlarca Fake hesabi var.. Kendi kendini övse yine konu kirlenir Yine bilgi yanlişligi olur..

DH Yönetimi Mac IP'den sonuç almaya başlamadigi müddetçe Malesef bu olaylar olacak gibi duruyor.

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Sagol ico reis

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

sağolun varolun dostlar ismimi gördüm mutlu oldum valla

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Bu yapilan ne kadar güvenli bir yol olarak görünsede Aslinda değil.. Bu forumda genelde Sorunlu alişveriş yapmiş olanlar veya bi şekilde başka kullanicilarla Sorun yaşamiş, Sorun yaşatmiş olanlarin Onlarca Fake hesabi var.. Kendi kendini övse yine konu kirlenir Yine bilgi yanlişligi olur..

DH Yönetimi Mac IP'den sonuç almaya başlamadigi müddetçe Malesef bu olaylar olacak gibi duruyor.

Haklısın, bir düzine hesap kullanan çok gördüm.
    İkinci El bölümü için TC kimlik no. Tüm bölümler içinde MAC IP en iyisi olur.
    Her türlü fake üyelik, dolandırıcı, kalitesiz insanlardan kurtulmuş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 29 Aralık 2012; 14:59:36 >

• Arkadaşlar konuyu durdurma kararı aldım.

Başta mantıklı gelsede şimdi mantıklı gelmiyor bu sistem bana. Sorunlu kişileri ifşa etmedikten sonra bir anlamı da kalmadı açıkçası.
    Mesaj sayısını baz alsak, bu sefer 50 mesajlı ama 5-10 alışveriş yapmış arkadaşın günahı ne?
    Referans sayısını baz alsak, bu sefer ayda yılda 1 tane oyun alan arkadaşın günahı ne?
    Bu ikisini baz aldık diyelim, fake üyelikleri referans gösterip kayıt olanlar olabilir.
    Başka üyeliğiyle gelip başka birine iftira atanlar çıkabilir

Yani bu işin oluru kalmadı artık. Zaten sürekli pm geliyor, ona güvensek mi, buna güvensek mi v.s diye.

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler, herkese iyi oyunlar.

benim sorunlu dedigime is ortagi gayet iyi deyip referans olabildigi surece guven ortami saglanamaz

Orijinalden alıntı: Gny*

Arkadaşlar konuyu durdurma kararı aldım.

Başta mantıklı gelsede şimdi mantıklı gelmiyor bu sistem bana. Sorunlu kişileri ifşa etmedikten sonra bir anlamı da kalmadı açıkçası.
    Mesaj sayısını baz alsak, bu sefer 50 mesajlı ama 5-10 alışveriş yapmış arkadaşın günahı ne?
    Referans sayısını baz alsak, bu sefer ayda yılda 1 tane oyun alan arkadaşın günahı ne?
    Bu ikisini baz aldık diyelim, fake üyelikleri referans gösterip kayıt olanlar olabilir.
    Başka üyeliğiyle gelip başka birine iftira atanlar çıkabilir

Yani bu işin oluru kalmadı artık. Zaten sürekli pm geliyor, ona güvensek mi, buna güvensek mi v.s diye.

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler, herkese iyi oyunlar.

En azından denendi.
    Başlarda iyi gidiyordu ama sonlara doğru açıklar baş kaldırdı.
    Adam fake hesap açar, post kasar. Sonra buraya gelir kendine referans verir.

Deste hesabı olan biri "facemaker" vardı. Her hesabında rütbesi en az yüzbaşıydı. Herkes bildiği halde aylarca banlanmadı. Çok sonra banlandı fake hesapları.
    Şimdi bu liste devam etseydi, ileride önüne geçilemezdi. Her dolandırıcı ya da referansız üyelerin çoğu fake hesap açardı.

Aynı şey dolandırıcıları ifşa içinde geçerli. Fake hesap açıp sevmediği birine iftira atacak çok kalitesiz bebelerde var ne yazık ki. Önüne geleni bloklayan, blok listesinde 200-300 kişi olan tiplerinde olduğu bir ortamdan bahsediyoruz sonuçta.

Dolandırıcılar her türlü foruma giriyorlar ne yazık ki. Kardeşlikte önceliğiniz daima arkadaşlarınız-güvendiğiniz kişiler olsun.

• İyi dusunulmus konuydu, sürekliliğin olmaması kötü oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: keos61

aynen katiliyorum millet sorunlu alisverislerini dile getiremedi surece bi manasi yok boyle bir basligin

benim sorunlu dedigime is ortagi gayet iyi deyip referans olabildigi surece guven ortami saglanamaz

Sorunlu alışverişlerinizi tabi ki dile getirebilirsiniz. Sorun yaşadığınız kişide konuya davet edilir ve forum kurallarınca uygun bir tartışma yaşanabilir. Sonra kim haklı kim haksız üyelerimiz karar verir.

Fakat ben x üyeyle sorun yaşadım, hop işte bu dolandırıcıdır, ilk mesajda fişleyelim gibi bir durum söz konusu olamaz ki zaten haksızlık olur.

Bu durum olmadığı sürece herkes sorunlu alışveriş yaşadım, sebepleri bunlar, şu kişiyle vs. diye yazılabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

1-maximum54
    2-Hawqeye
    3-frostxxx07
    4-M'Shinoda
    5-uranus66

Daha alışveriş yaptıklarım vardır ama aklımda kalanlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 18 Ocak 2013; 13:10:24 >

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

quote:

Bir numarasın reis, çok teşekkür ederim

Rica ederim hacı.

quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

abiler psn kardeşliği ne oluyor açıklarmısınz

Gerekli malzemeler:

2 sağlam kişi
    Bir yan hesap
    Kredi kartı (Türkiye PSN için) ya da PSN Card (US/UK PSN'ler için)

Hazırlanışı:

2 kişi oyun almak için anlaşır. Oyunu alan kişinin hesabına (Oyun ne kadarsa yarısı. Örnek 100 TL ise 50 TL) para gönderilir (Banka/PTT vs) Sonra oyunu alan kişi hesap bilgilerini gönderir. Kişi, oyunu indirir.
    Böylece mutlu mesut geçinilir.

açıklaman için teşekürler fakat ben bir soru sormak istiyorum, yan hesap açma mevzusunu tam anlamadım, bu neden gerekiyor acaba? Eğer açıyorsamda plus üyeliğini alan arkadaşımın bilgileri (yani onun user name'i) ile kendi makinemde oluşturmam mı gerekiyor?

Ben bir arkadaşla ortak olacagımda ikimizde acemiyiz biraz, cevaplayabilirseniz çok sevinirim iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: ealp

açıklaman için teşekürler fakat ben bir soru sormak istiyorum, yan hesap açma mevzusunu tam anlamadım, bu neden gerekiyor acaba? Eğer açıyorsamda plus üyeliğini alan arkadaşımın bilgileri (yani onun user name'i) ile kendi makinemde oluşturmam mı gerekiyor?

Ben bir arkadaşla ortak olacagımda ikimizde acemiyiz biraz, cevaplayabilirseniz çok sevinirim iyi günler

Şimdi her PSN hesabı iki makinede aktif olabiliyor, ana hesabının yalama olmaması için
    />
    yan hesap ile yap kardeşliği.
    Ve kardeşlik yaptığın kişi hesabını çalıp şifre ve e-mailini değiştirebilir.

Bu yüzden, yani ana hesabının selameti için mutlaka yeni bir hesap açıp öyle yapın kardeşliği. Bu arada aldığın oyunları sorunsuzca ana hesabında da oynayabilirsin. Bu yönden de için rahat olsun.

Arkadaşın sana hesap bilgilerini verdiğinde ise PS3 menüsünün en solunda "Yeni Kullanıcı Oluştur"a tıkla, ardından PS3 menüsünün en sağının bir önünde "Playstation Network'e Kaydolun"u, ardından ise "Varolan Bir Hesabı Kullan"ı seçip hesap bilgilerini gir.

• Beyler ben daha yenıyım sımdı fıfa 13 aldım psnden daha kardes bulamadım ama :D sımdı forumdan bırısı kardes bulduğumda onu refarans olarak gostersem benıde yazarsınız demı buraya :D benide alın aranıza

• quote:

quote:

Şimdi her PSN hesabı iki makinede aktif olabiliyor, ana hesabının yalama olmaması için
    />
    yan hesap ile yap kardeşliği.
    Ve kardeşlik yaptığın kişi hesabını çalıp şifre ve e-mailini değiştirebilir.

Bu yüzden, yani ana hesabının selameti için mutlaka yeni bir hesap açıp öyle yapın kardeşliği. Bu arada aldığın oyunları sorunsuzca ana hesabında da oynayabilirsin. Bu yönden de için rahat olsun.

Arkadaşın sana hesap bilgilerini verdiğinde ise PS3 menüsünün en solunda "Yeni Kullanıcı Oluştur"a tıkla, ardından PS3 menüsünün en sağının bir önünde "Playstation Network'e Kaydolun"u, ardından ise "Varolan Bir Hesabı Kullan"ı seçip hesap bilgilerini gir.

Yan hesapla aldığımız bir oyunu ana hesabımızla oynuyoruz tamam ama kardeşlik yaptığımız kişi şifreyi değiştirirse ana hesaptan oynamaya devam edebilecekmiyiz? Sonuçta şifre değişirse oyunu satın aldığımız yan hesaba giremeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Yan hesapla aldığımız bir oyunu ana hesabımızla oynuyoruz tamam ama kardeşlik yaptığımız kişi şifreyi değiştirirse ana hesaptan oynamaya devam edebilecekmiyiz? Sonuçta şifre değişirse oyunu satın aldığımız yan hesaba giremeyiz.

Kardeşlik yaptığımız kişinin şifreyi değiştirme amacı zaten hesabı çalmaktır.
    Hesabı çalmaya niyetlenenlerin hepsi tüm yöntemleri biliyordur ve şifre ile emaili değiştirdikten sonra internet üzerinden de deactivate yaparlar.
    />

Bu yüzden güvenmediğiniz / kafanızda "" bırakan kişilerle kardeşlik yapmadan önce iki kez düşünün.
    />

• Ancak bu kadar güzel anlatılır ve yardımcı olunur, eywallah çok sağol I-C-Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ealp -- 27 Mart 2013; 21:53:19 >

Ancak bu kadar güzel anlatılır ve yardımcı olunur, eywallah çok sağol I-C-Q

Eyvallah. Rica ederim, ne demek.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.