Şimdi Ara

Kimlerle Psn Kardeşliği Yapılmalı..? [Konu Askıya Alınmıştır] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
6
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Bir numarasın reis, çok teşekkür ederim

Rica ederim hacı.

quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

abiler psn kardeşliği ne oluyor açıklarmısınz

Gerekli malzemeler:

2 sağlam kişi
    Bir yan hesap
    Kredi kartı (Türkiye PSN için) ya da PSN Card (US/UK PSN'ler için)

Hazırlanışı:

2 kişi oyun almak için anlaşır. Oyunu alan kişinin hesabına (Oyun ne kadarsa yarısı. Örnek 100 TL ise 50 TL) para gönderilir (Banka/PTT vs) Sonra oyunu alan kişi hesap bilgilerini gönderir. Kişi, oyunu indirir.
    Böylece mutlu mesut geçinilir.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim hacı.

quote:

Gerekli malzemeler:

2 sağlam kişi
    Bir yan hesap

Hazırlanışı:

2 kişi oyun almak için anlaşır. Oyunu alan kişinin hesabına (Oyun ne kadarsa yarısı. Örnek 100 TL ise 50 TL) para gönderilir (Banka/PTT vs) Sonra oyunu alan kişi hesap bilgilerini gönderir. Kişi, oyunu indirir.

aa vallahi süper birşey ya peki niye 2 kişi daha fazla ortak olmuyormu bide onlıne oynayabılıyoruz dimi psn aldıgımız oyunları

• birde şu var burda üçkeatçılık yapmakda olmazkı hem niye olsun sonuca iki kişide yararlanmış oluyo kımsenın kımseye zararı olmuyo 2 kişi aynı hesaptan oynayabılıyomu acaba
  • Listede adi olanlar artik burdan kardeslik yapacaktir eminimki cnku psn kardesligini bilmeyenlerin sorularina cvp aramasi uzun suruyor en iisi burdan artik kardeslik yapmak cnku guvenenler klubu oldu burasi gunay basligi degis tanimadik yok hepsi referansli tanidik kardeslik bolumumuz hayirli olsun

• yakın zamanda kardeşlk yaptıklarım

ay_could,

htlr

Fifaboy

forum üyesi arkadaşlarla sorunsuz alışveriş yaptım
  • quote:

birde şu var burda üçkeatçılık yapmakda olmazkı hem niye olsun sonuca iki kişide yararlanmış oluyo kımsenın kımseye zararı olmuyo 2 kişi aynı hesaptan oynayabılıyomu acaba

Önceden 5 kişiydi ama Sony baktı herkes neredeyse beleş oynuyor, firmaların kârı azalıyor, Sony'de 5'ten 2'ye düşürdü.
    Ki bu 2 hakta kardeşlik için değil ama millet kullanıyor. Normal oyundan eksiği yok, online vs oynayabilirsin. İçin rahat olsun.

Öbür soruna gelince;
    Her hesap 2 makinede aktif oluyor malûm. 2 kişi kardeşlik yapınca hesabın 2 hakkıda dolu oluyor. Dolandırıcılar internetten tüm makinelerden deactivate yapıp şifre ve e-maili değiştiriyorlar. Böylece hem takas bahanesiyle yeni yeni hesap çalıyorlar, hem de 2 hakta kendilerine kalıyor. Satıyorlar vs.

Şaka maka resmen dolandırıcıları da eğittik. Account Managament konuma bakıyorumda adam gelmiş masum masum sormuş, güvenilir imajı oluşturmuş, geçen gün vurgun yaptı. "LastObserver"dan bahsediyorum. Gerek PM, gerek forumda daha nicelerini gördüm.

Kul hakkı bu yav. İnsan onuru ve şerefi için yaşamalı.

• quote:

Eyvallah ağalar.

Kaya gibi sağlam hacı hocalar:

zack06
    Gny*
    KinGoRkeM35
    Affliction
    U_şen
    TheMarjinaLs
    Einstein was here
    olizvel
    Roach3558
    ksk_kaan
    2eu5
    Mactavish-
    pape
    Haykıran Bıngıldak
    Rai-gy
    Urahara0
    TaKo
    OldWolF3
    ekostros
    C-TRanger
    M'Shinoda
    thecaliph16
    BlacK_TowerR
    addidas_85
    phantom_coal
    drejtc
    _2FAST4U_
    SeçmeceKarpuz
    Kuru Altı Pilav
    keos61
    Armag3d0N
    ilkermurat
    SiPAHi_
    DragMeToHell
    ilkermurat
    PlayForFun
    YusufTaziM.
    omer_Faruk.
    Zala

Daha vardır, aklıma geldikçe ekleyeceğim.

Listeyi güncelledim ama daha var.

Gny* Hacı reis ellerine sağlık. Liste güzel seyrediyor.

• benim ismin listeye 2 kere yazılmış nekadar güvenilir olduğumu anlayın işte
  • guvenilir kisilere yazilmayan arkadaslar var. assagida yaziyorum. onlarada sonuna kadar guvenebilirsiniz.

V
    ajmet
    razorr8
  • listede bir çok sorunlu paylaşım yaşayan kişi var, PSN kardeşlikleri konusu düzenli şekilde takpi eden biri olarak bunu rahat söyleyebilirim. Bir kişinin onay verdiğinde listeye dahil olması sağlıklı değil.
  • junex - OldWolF3 -clabnick ile alışverişim oldu. Kutulu aldığım oyunlar için kişileri yazmadım. Referans isteğim olmadı. benle alışveriş yapanlara da genellikle önce hesabı verdim. sonra ücretini yatırdılar

Şuna da dikkat etmenizi rica edecem. Mesela ben üçkatçıyım(mesela dedim) forumda benim gibi bir arkadaşım daha var.Yada 2 tane üyeliğim var. Arkadaşı referans gösteririm o onaylar ''bu adam güvenilir'' diye yada kendi kendime onay veririm listeye girerim. Diye düşünenler olabilir. Bu olmasın lütfen yönetici arkadaşlar buna dikkat edelim.En az 2 referans yada 2 kişiye sorulsa kanaatimce daha doğru sonuç elde edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feybul -- 27 Aralık 2012; 11:46:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feybul

junex - OldWolF3 -clabnick ile alışverişim oldu. Kutulu aldığım oyunlar için kişileri yazmadım. Referans isteğim olmadı. benle alışveriş yapanlara da genellikle önce hesabı verdim. sonra ücretini yatırdılar

Şuna da dikkat etmenizi rica edecem. Mesela ben üçkatçıyım(mesela dedim) forumda benim gibi bir arkadaşım daha var.Yada 2 tane üyeliğim var. Arkadaşı referans gösteririm o onaylar ''bu adam güvenilir'' diye yada kendi kendime onay veririm listeye girerim. Diye düşünenler olabilir. Bu olmasın lütfen yönetici arkadaşlar buna dikkat edelim.En az 2 referans yada 2 kişiye sorulsa kanaatimce daha doğru sonuç elde edilir.

Arkadas dogru bi yere deginmis, sonucta adamin tek alisverisi olmus sorun cikmamis. Bu demek degildir ki sorun cikmayacak, istikrar onemli cunku. Ya da arkadasin dedigi gibi, fake uyelik ya da arkadasi yoluyla oyle katakulli durumlar da olabilir. Referans konusunda derecelendirme mi yapsak gny* hocam ? Kisinin adi 3'ten fazla yazilmissa "gozu kapali guvenin", 2 kere yazilmissa "guvenin", 1 kere yazilmissa "sorunsuz uye" vs. tarzi.. Sifatlar ve sayilar degisebilir. Cunku aksi takdirde liste cok kalabalik ve karisik oldu, arada kaynayanlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 27 Aralık 2012; 12:24:18 >

• Haklısınız arkadaşlar bu kuralları ağırlaştırmak lazım. Benim de aklımda bir kaç fikir var aslında ama orta yolunu bulacağız heralde.

Bir kere kişinin forumda aktif olması lazım. Hiç kimse alınmasın ama foruma üye olalı 2 hafta olmuş 30 mesajlı biri bana güven vermez.
    Bu açıdan mesaj sayısı sınırı getirmek mantıklı geliyor.
  • 5 kişinin kardeşlik yaptığı dönemlerde:

serseristil, Urthas, xterya, Audaz ile "NBA Jam On Fire Edition",
    cduman, GwynBleidd, modric14, ymericli ile "Battlefield 3",
    ecguven (zenon00), spacenet, lenyyy, eray172000 ile "Crysis, Crysis 2, Driver San Francisco" oyunlarında kardeşliklerimiz oldu, şifreler halan aktif durumda;

sadece NoDRaC, Darthgame, joker2626, shadow99tr grubu ile aldığımız "Dead Space, Dead Space 2, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood" oyununun şifresi değiştirilmiş. :(

2 kişinin kardeşlik yaptığı dönemlerde de:

ygultekin82, yexer, clabnick, *planet*, aykut123, DragMeToHell, nolduya, bozkurt35, djtheclam, maxtar, yzy. ile sorunsuz alışverişler yaptık.

Edit: Ekleme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air.rainmaker -- 27 Aralık 2012; 13:16:28 >
  • quote:

quote:

birde şu var burda üçkeatçılık yapmakda olmazkı hem niye olsun sonuca iki kişide yararlanmış oluyo kımsenın kımseye zararı olmuyo 2 kişi aynı hesaptan oynayabılıyomu acaba

Önceden 5 kişiydi ama Sony baktı herkes neredeyse beleş oynuyor, firmaların kârı azalıyor, Sony'de 5'ten 2'ye düşürdü.
    Ki bu 2 hakta kardeşlik için değil ama millet kullanıyor. Normal oyundan eksiği yok, online vs oynayabilirsin. İçin rahat olsun.

Öbür soruna gelince;
    Her hesap 2 makinede aktif oluyor malûm. 2 kişi kardeşlik yapınca hesabın 2 hakkıda dolu oluyor. Dolandırıcılar internetten tüm makinelerden deactivate yapıp şifre ve e-maili değiştiriyorlar. Böylece hem takas bahanesiyle yeni yeni hesap çalıyorlar, hem de 2 hakta kendilerine kalıyor. Satıyorlar vs.

Şaka maka resmen dolandırıcıları da eğittik. Account Managament konuma bakıyorumda adam gelmiş masum masum sormuş, güvenilir imajı oluşturmuş, geçen gün vurgun yaptı. "LastObserver"dan bahsediyorum. Gerek PM, gerek forumda daha nicelerini gördüm.

Kul hakkı bu yav. İnsan onuru ve şerefi için yaşamalı.

anladim ilginiz icin cok tesekkur ederim ne guzel ortaklasa oynaniliyo daha ne istiyo bu uckeatcilar oynayin iste ne guzel neyse anladim bende katilmak istiyorum ben sitede 2 alisveris yaptim bi iphone 4 satin aldim birde ps3 sattim nick verimmi

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim hacı.

quote:

Gerekli malzemeler:

2 sağlam kişi
    Bir yan hesap

Hazırlanışı:

tarif süper :D

• Demek kimse benlen alışveriş yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Demek kimse benlen alışveriş yapmadı.

Pc parçaları arasında yüzüyon , konsol bölümü seni unutmuş
  • benle psn kardeşliği yapıcak varmı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.