Şimdi Ara

KİM NE DERSE DESİN AMA XTRAP HATASINI AŞACAK İYİ BİR YÖNTEM...(GÜVENLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ben bir cok forum gezdim bir çok tpic okudum xtrap hatasını geçmek için çünki bende mağdur oldum bu durumdan dolayı fakat cok yakın arkadaşlarımın birini bana aktardığı metodu bende sizlere aktarıcağım ve dediklerimi dikkatlice ve doğru yaparsanız xtrap hatasını aşcağınızı garanti ediyorum

öncelikle her hangi bir arama çubuğuna ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ girin daha sonra karşınıza zipli olarak patchler gelecektir 1472 zipini indirin pc nizde herhangi bir yere

daha sonra program filestaki orjinal k.o dosyasına girin ve knightonline exe adlı klasörün sonuna ad değiştir diyerek bir nokta koyun yani dosyanızın ismi knightonline. olmalı bizi sadece knightonline exe dosyası ilgilendiriyor diğerlerini silebilirsiniz

indirdiğiniz patch knigtonline exe uı data fx gibi dosyalar vardır knightonline exe dosyasını orjinal k.o dosyasının içine atın şimdi k.o dosyasında bi tane knightonline bide knightonline. adlı 2 tane exe dosya olamalı

daha sonra lunchera basın eski tip xtrap dolsun daha sonra k.o exe klasöründeki knightonline dosyasını silin ve knightonline. adlı dosyanın sonundaki noktayı silin

ve şimdi klasörde tek bir knightonline exe dosyası olmalı daha sonra luncherdan oyuna girebilirsiniz umarım

işe yaradıysa ne mutlu bana

• kardeş bi çok topic var senin taktikden ama emeğe saygı!..
  • İşe Yaramadı ama yinede saoL
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • alıntı olduğunu bilmiyodum pardon ama yazılanları yaparsanız kesinlikle olur olmamışsa kesin bir yerde şaşırmışsınızdır
  • bırak bu işleri kardeşim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.