Şimdi Ara

Kilo vermek mi daha kolaydır kilo almak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almak kolaydır
  • vermek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

almak kolaydır

Acı gerçek ama vermek daha kolaydır.
  • Kisiye bagli. Yani gunluk hayati yatmayla gecene vermek zor surekli kosusturana metabolizmasi hizli olana kadda zekasini yorana almak zor.

• vermek. aç kalmak kolay da, zorla yemek yiyemiyo insan bir şeyden sonra.
  • Vermek kolay .net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay-hızlı kilo almak için?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Net! Kolay vermek

• Almak tabii ki vermek diyen abur cubur yemiyodur ya da parası yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vermek çok kolay. kendim üzerimden örnek vereyim:

boyum 1.70, kilom 48. Gün içinde ne kadar yemek yersem yiyeyim hemen sindiriliyor ve s*çıyorum. günde 5000 kalori kadar yemek tüketip spor yaparak 1 ayda 600 gram alabildim. omuzlar ve memintolar hep düşük, bileklerim incecik.

kilo vermek istiyorsan diyetisyene gidersin uygun bir yemek listesi çıkarırlar, verirsin.
  • kilonu korumak
  • Biraz iradene sahip çıkıp boğazını tutarsan, spor egzersiz yapar destek alırsan bir şekilde kilo verirsin.

Ama günde 5000 kalori yiyerek kilo alamayanlar bile var. Bende yaklaşık 2000-2500 arasını zorlarım midem bu kadarını alıyor kusana kadar yesem de kilo alamıyorum.

İkisi de zordur ama almak daha zordur. Gittiğim diyetisyen de bana bunu söyledi.
  • Kilo almak çok zor
  • Almak daha kolay sincap.

• İnsanların yağ hücreleri ergenlikte tamamlanır. Ergenlik sırasında kiloluysanız daha sonraki hayatınızda kilolu olmaya meyilli olursunuz. Zayıfsanız da tam tersi.

Ayrıca metabolizma faktörü de var. Hem metabolizmanız hızlı hem de yağ hücresi sayınız azsa hem alttan hem üstten tıksanız yine de adam gibi kilo alamazsınız.
    Metabolizmanız yavaş ve yağ hücreniz fazlaysa kilo veremezsiniz.

Mesela bende yağ hücresi fazla. Ama metabolizmam hızlı. Hızlı bir şekilde kilo alabiliyorum da verebiliyorum da. Sanırım en ideali benim durumum.
  • insan en çok sigarayı bırakınca kilo alıyor ,,, kilo alamıyorum zayıfım diyen arkadaşlar sigara içiyorlarsa bıraksınlar otomatikman kilo alırlar
  • Vermek daha kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

İnsanların yağ hücreleri ergenlikte tamamlanır. Ergenlik sırasında kiloluysanız daha sonraki hayatınızda kilolu olmaya meyilli olursunuz. Zayıfsanız da tam tersi.

Ayrıca metabolizma faktörü de var. Hem metabolizmanız hızlı hem de yağ hücresi sayınız azsa hem alttan hem üstten tıksanız yine de adam gibi kilo alamazsınız.
    Metabolizmanız yavaş ve yağ hücreniz fazlaysa kilo veremezsiniz.

Mesela bende yağ hücresi fazla. Ama metabolizmam hızlı. Hızlı bir şekilde kilo alabiliyorum da verebiliyorum da. Sanırım en ideali benim durumum.

Hayatımda gördüğüm en über saçma yorum.
    Babam , dedem eski bakkal ramazan abi dayılarım, amcalarım.
    Hepsi evlenmeden önce zayıftı ne zaman yaş 23-24 evlendiler.
    Hepsinin göbeği çıktı.

• almak diyenlerin hepsi kilolu ve zayıflayamayan kişiler
  • Metabolizmaya bağlı durum. Ben 1 ayda 10 kilo aldığımı bilirim lakin 1 ayda 10 kilo verdiğimi bilmem. Kimisi de tam tersi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.