< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 19 Nisan 2025; 22:54:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5500 kalori aldım bugün sizce ne yapmalıyım kilo vermek sağlıklı olmak için teşekkür ederim 🥳🥳🥳

-
-
Hangi uygulama bu 5 cevizli sucuğa 1500 kalri yazmıs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sence hangi uygulamayı kullanmak lazım
-
Fatsecret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sabah akşam taze fasulye nedir arkadaş. Kural 1 Menu de gram protein yok. Tok tutacak herhangi birşey yemeyip üstüne üstlük şekeri basarsan dünyayı yersin arkadaşım İşin pratiği bu. Şekeri bas insülin salgıla kan şekeri düşşün tekrar aç hisset tekrar şekeri bas 10 15 sene sora şeker hastası ol. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama gelecek sizin için pek parlak değil. Kusura bakmayın ama gerçek bu.
-
5 cevizli lokum 1591 nasıl oluyor
7 Halley detayı
Menüye bak komodo ejderi misin kardeşim?
Taze fasulye sağlıklı diye tercih ediyorum
Sizin önerilerinize açığım
Onu bilmiyorum da lokum normalde yemem bugün denk geldi
5 paket falan diye düşünmüştür.
-
1000 kalori aliyorum tek ogun🫠
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Nisan 2025; 4:12:9 >
Sevgili dostum öncelikle hayatından şekerli içecekleri çıkartacaksın. Dahiliye uzmanına gidip açlık ve tokluk şekerine baktıracaksın. Sadece yediklerine bakarak muhtemelen insülin direncin olabilir ancak en iyi kararı uzman doktor verir. Protein ve karbonhidrat dengesini sağlaman lazım. Sabah kahvaltısında mutlaka yumurta yemen lazım sağlıklı protein hem seni zinde tutar hem de acıkmanı engeller. Taze fasulye sağlıklı ama sabah kahvaltısı için uygun değil. Kesinlikle Kornflakes vs ürünleri tüketmemen lazım Bu gibi gıdalar gizli şeker olduğu için hızlı bir şekilde seni acıktırır. Uzun lafın kısası ayda 1-1.5 kg verip kendini zinde hissedeceğin bir beslenme programı seni kısa zamanda forma sokar. Kolay gelsin.
-
-
-
Bu menüyü bir yerden hatırlıyorum. "Fastfood nation" bulursanız izleyin. Süper sağlıklı bir adam sizin beslenmenize benzer bir şekilde besleniyor 1 Ay gibi kısa bir süre içerisinde ne hale geldiğini görürsünüz. En sağlıklı içecek su' dur. Maden suyu yemeklerde gazlı içecek ihtiyacınızı karşılar. Ayran ev yapımı bir süre sonra içeceklerinizin yerini alabilir. Yumurta konusunda haklısınız bende tüketirken zaman sıkıntı yaşıyorum. Alternatif fıstık ezmesi badem keten tohumu yumurta ile yapılabilecek daha kolay tüketilebilecek pankek tarzı yiyecekler. Önemli olan karbonhidrat protein dengesinin sağlanması. Tavsiyem fastfood nation' ı izleyin.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X