Şimdi Ara

Kilo Vermeden Göbek Eritmek ve Kilo alamamam hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır body building yapıyorum boyum 1.73. 4 ay önce body'e başlamadan önce 63 kiloydum 4 ay geçmesine rağmen hala 63 kiloyum ve vücudumun çok hafif toparlanmasından ve mevcut kasların sertleşmesinden başka ilerleme kaydedemedim. Haftada 3 gün programa göre antrenman yapıyorum antrenmandan sonra 100g tavuk göğsü ve yatmadan kefir içiyorum. Yumurtayı ise midem kaldırmıyor sevmediğimden haftada 1 tane yiyebiliyorum. Spora başladığımda göbeğim vardı 4 aydır crunch mekik vs hareketleri yapmama rağmen (koşu bisiklet yapmıyorum hocam böyle söylemişti) göbeğimi eritemedim. yaptığım yanlışları söyleyebilir misiniz? kilo almamam normal mi?

ekleme: boyuma göre kilomun yerinde olduğunu düşünüyorum kilo vermeden nasıl göbek eriteceğim bunu kime sorduysam düzgün cevap alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 16 Mart 2013; 12:08:52 >

• bölgesel kilo veya yağ yakılmaz önce bu düşünceyi kafandan çıkar.hem hocan niye koşu bandı ve bisikleti yasakladı ki ? zayıfsın dahada zayıflama diye mi ? öyleyse ısınmayı nasıl yapıyorsun ?

bende yeniyim body'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bölgesel kilo veya yağ yakılmaz önce bu düşünceyi kafandan çıkar.hem hocan niye koşu bandı ve bisikleti yasakladı ki ? zayıfsın dahada zayıflama diye mi ? öyleyse ısınmayı nasıl yapıyorsun ?

bende yeniyim body'de

koşu bandında hızlı tempo yürüyordum yanıma geldi zaten zayıfsın koşarsan incecik kalırsın crunch mekik hareketlerini bolca yap bisiklet ve koşuyu yapma dedi. ısınma hareketleri olarak açma germe vs. yapıp antrenmana başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

bölgesel kilo veya yağ yakılmaz önce bu düşünceyi kafandan çıkar.hem hocan niye koşu bandı ve bisikleti yasakladı ki ? zayıfsın dahada zayıflama diye mi ? öyleyse ısınmayı nasıl yapıyorsun ?

bende yeniyim body'de

koşu bandında hızlı tempo yürüyordum yanıma geldi zaten zayıfsın koşarsan incecik kalırsın crunch mekik hareketlerini bolca yap bisiklet ve koşuyu yapma dedi. ısınma hareketleri olarak açma germe vs. yapıp antrenmana başlıyorum

yok artk daha neler..

daha cok koşarak incecik kalacaksın diyen adamı pencereden aşagı atarım.

10-15 dakika kadar nabız 150 üstü gececek şekilde koşabilirsin yada tempolu yürü.

hareketleri yapmadan önce ısınmak gerek.

Eger yag oranın yüzde 8 altında degil ise

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

quote:

bende yeniyim body'de

yok artk daha neler..

10-15 dakika kadar nabız 150 üstü gececek şekilde koşabilirsin yada tempolu yürü.

yyağ oranımı bilmiyorum fakat ön kolda, bacaklarda çok az yağ var. göğüslerde ve belde biraz, göbekte ise epey yağ var. peki koşayım ama kas yıkımı olur mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

quote:

bende yeniyim body'de

yok artk daha neler..

yyağ oranımı bilmiyorum fakat ön kolda, bacaklarda çok az yağ var. göğüslerde ve belde biraz, göbekte ise epey yağ var. peki koşayım ama kas yıkımı olur mu?

kkas yıkımı kadar koşacagını tahmin etmiyorum
    antremandan max 60 dakika önce k.karbonhidrat alırsan

ve antreman sonrası protein agırlıklı beslenirsen neden yıkıma ugrayasın ki.

bu sporu yapan en az 30 dakika kardiyo yapmalı yag fazlası var ise

• crunch, mekik yağ yakmaz göbek eritmez
    yağ yakmak istiyorsan kardiyo yapacaksın o göbek başka türlü gitmez
    ayrıyetten kardiyoyu hergün yap göbek gitsin istiyorsan.kas inşası döneminde programa uyarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beslenmen nasıl ? şekerli yememen lazım, aynı şekilde basit karbonhidrat yerine kompleks karbonhidrat koy. Yağlardan kurtulmak için de haftada vücut çalışmadığın 2 gün 40-45 dk yı geçmeyecek şekilde orta tempo koşu yapabilirsin. Akşam kaçta yatıyosun bilmiyorum ama 23.00 gibi yattığını farzedersek k.karbonhidrat yediğin son öğün 19.00 olsun o da 50-60 gr max. Yatmadan 40 dk önce 100-150 gr lor peyniri yiyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Beslenmen nasıl ? şekerli yememen lazım, aynı şekilde basit karbonhidrat yerine kompleks karbonhidrat koy. Yağlardan kurtulmak için de haftada vücut çalışmadığın 2 gün 40-45 dk yı geçmeyecek şekilde orta tempo koşu yapabilirsin. Akşam kaçta yatıyosun bilmiyorum ama 23.00 gibi yattığını farzedersek k.karbonhidrat yediğin son öğün 19.00 olsun o da 50-60 gr max. Yatmadan 40 dk önce 100-150 gr lor peyniri yiyebilirsin.

cevap verenlere teşekkürler. hoca cardio yu elektrik harcıyor diye mi yasakladı nedir

beslenme konusunda maalesef şekerli gıdaları azalttım ama yinede bağımlılık yapmış gibi yemeden duramıyorum. 3 çeşit lor aldım tadı çok kötü midem kaldırmıyor nasıl yiyorsunuz

kasları eritmezse madem koşu yapayım bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağırlık programıyla beraber yaparsan kas yakabilirsin diye yapma demiştir hocan. Bizim hoca da kardiyo yapma demişti. Şimdi göbek gittikçe salıyo kendini. 3 gün spora gidiyorsan aradaki 1 er günlük boşluklardan 2 sini dediğim gibi kardiyoyla doldurabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.