Şimdi Ara

Kilo verme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 20 Şubat 2011; 10:41:06 >

• kilo ırsi ise vermek zor olabilir kilo vermenin en kolay yolu haraketli yaşamaktır bence.
    sürekli yapıcak bir işin olur yemek yemek aklına pek gelmez . bu şekilde farkına bile varmadan kilo veren tanıdıklarım var.
  • kilo hemen verilmez verdiğin zamanda bir anda verirsin biraz sabretmek gerekiyor spora devam et yaza kadar çalışırsan verirsin
  • benim diyet;burdakilerin dışında bişey yenmeyecek

sabah 1 adet elma

öğlen 100 gr tavuk
    yeşillik salata(domates yasak)

1 adet esmer kraker

akşam 100 gr tavuk

yeşillik salata

yatmadan önce 1 elma

4 ayda 25 kg verdim

100 kg idim 75 kg yum amacım 65

boy 1,75
  • dürüm pasta , yarım kilo kiraz fln diyet yaptığını sandığında bile bunları yiyosan normalde ne yiyosun kardeşm sen? 2 sene önce 98 kiloydm şimdi 80 kiloyum.Günde 1 saat hızlı şekilde durmadan yürü, sebze meyve ağırlıklı beslen protein olarak haşlanmış tavuk(beyaz et) ve yumurta ye, gerisini normal evde pişen yemeklerden ekmeksiz olarak yarım porsiyon fln ye.Sebze - meyve ye akşamları da.Ama öyle yarım kilo kiraz fln değil, 1 elma - portakal o kadar
  • aç kal, akşamları çok az ye, hatta bazen hiçbirşey yemediğin günler olsun... emin ol ayda en az 5 kilo garanti verirsin...
  • Bence vazgeçme başta yavaş versende sonradan hızlanabilir az yemekten vazgeçme en azından az yemek sağlıklıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENDE KİLO ALAMIYORUM.KİLO ALMAK VEYA VERMEK IRSİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

benim diyet;burdakilerin dışında bişey yenmeyecek

sabah 1 adet elma

öğlen 100 gr tavuk

1 adet esmer kraker

akşam 100 gr tavuk

yeşillik salata

yatmadan önce 1 elma

4 ayda 25 kg verdim

boy 1,75

tamamen bilinçsizce verilen kilo budur işte amacın 65 ineceksin sonra diyeti bırakacasın yavaşlamış olan metabolizma normale dönemeyecek hop 4-5 ayda verdiklerini 2 ayda geri alıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: B€RK

quote:

sabah 1 adet elma

öğlen 100 gr tavuk

1 adet esmer kraker

akşam 100 gr tavuk

yeşillik salata

yatmadan önce 1 elma

4 ayda 25 kg verdim

boy 1,75

tamamen bilinçsizce verilen kilo budur işte amacın 65 ineceksin sonra diyeti bırakacasın yavaşlamış olan metabolizma normale dönemeyecek hop 4-5 ayda verdiklerini 2 ayda geri alıcan

diyetisyenden aldım bu diyeti,hala da gidiyorum 65 e inince farklı bi diyet uygulayacağım

• quote:

sabah 1 adet elma

öğlen 100 gr tavuk

1 adet esmer kraker

akşam 100 gr tavuk

yeşillik salata

yatmadan önce 1 elma

4 ayda 25 kg verdim

boy 1,75

Sabah sadece elma veren diyetisyen diplomasını gıdacılar odasından aldı herhalde,sen en fazla 1000 kalori ya alıyosun ya almıyorsun,bence sabahla akşamın yerini değiştir akşam elma ye sabah bildiğin peynir falan o düzene çevir.
  • Döner,pasta..
    Oh oh bide kilo veremiyorum diyor..

Kilo vermeyimi düşünüyosun bunları yiyerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin- -- 16 Ocak 2011; 16:46:36 >
  • Az yedim diyorsun da yediklerine bir bak.
    Kilo vermek istiyorsun ve döner, ekler pasta, yarım kilo kiraz yiyorsun.

Sebze ağırlıklı yemelisin. Porsiyonların çok az olmalı. Öğünlerini de çoğaltmalısın. Bol bol meyve yemelisin ama yarım kilo da değil. Az az ama sık sık yemelisin.

Yediğin yemeklerde katı yağ kesinlikle olmasın. Fazla yoğurt yeme. Ekmek yememelisin. Yersen de kepekli ekmek ye. Sabahları en fazla 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ye. Kaşardan falan uzak dur.

Sakatattan uzak dur. Kırmızı et de yeme. Tavuğu da yağsız tüket. Mesela göğüs eti gibi yağsız yerlerini. Sucuk, salam, sosis kesinlikle yemeyeceksin.

Kola vb. gazlı içecek de içme. İçersen light olsun. Süt içersen de yağsız olanını iç.

İşin uzmanı değilim. Bende karaciğer yağlanması ve kolestrol vardı. Kilo verince geçti ve yukarıda yazdıklarımı uyguladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 16 Ocak 2011; 16:54:06 >
  • Can boğazdan gelir
    Biraz hareketli yaşam düşürür kiloyu,birden vermeye kalkarsan ilerde daha çok alırsın..bence ayda 2-3 versen yaza gayet güzel girersin
  • Yemeği hayatından çıkar , yemeği düşünmeden yaşa.
  • yorucu bir hobi edin.

mesela bisiklet

haftalık maçlara git.

koşuya çık.

fitness a yazıl.

yemeği hayatından çıkar bence de. yemek aktivite değil de ihtiyaç gibi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

quote:

sabah 1 adet elma

öğlen 100 gr tavuk

1 adet esmer kraker

akşam 100 gr tavuk

yeşillik salata

yatmadan önce 1 elma

4 ayda 25 kg verdim

boy 1,75

Sabah sadece elma veren diyetisyen diplomasını gıdacılar odasından aldı herhalde,sen en fazla 1000 kalori ya alıyosun ya almıyorsun,bence sabahla akşamın yerini değiştir akşam elma ye sabah bildiğin peynir falan o düzene çevir.

bide 30 dk hızlı tempo koşu

• ben de alamıyorum napıcaz
  • quote:

.Mesela dun yedigim yemekler, 4-5 avuc misir gevregi, 1 doner durum, 1 ekler pasta, yarim kilo kiraz, 2 kayisi

afiyet olsun hocam
  • Kilo ne kadar kötü bir şey olduğunu kilolu olmayan bilemez. Ben defalarca denedim verdiğim de oldu geri aldım daha zor olanı kiloy korumaktır. Hala da uğraşıyorum. Ama verecem. Arkadaşa diyeceğim mideni değil beynini ikna etmelisin ilk önce.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.