Şimdi Ara

Kilo verme. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kilo verme.

Kilo verme.

İlk Halim Espriye Açık Diğerlerinden Sonra Biraz daha Zayıfladım

• quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Çok acıktıgında şunu düşün,
    Ben onu yiyince ne olcak?kendimi tatmin edicem.Sabah gene tok olcam uyudugum için.

Sanırım diyette en temel kural bu bende de kilo problemi vardı.Bunu kullanıyorum.Örneğin önünüze bi tatlı geldiginde onu yemeniz 1 ile 3 dk arasında sürecek ama sonuçları daha kötü,Yani onu yemesenizde pek bişey farketmicek arkadaşlar.1 anlık zevk için inanın değmiyo.Diyet tutan arkadaşlar için şunlardan gün içinde birer tane tüketebilirler

40 gr eti sade cubuk kraker veya Form Büsküvi
    Coca Light ( kutu )

Diğer yandan öglenleri köfte et vesayre yiyin 3 - 4 köfte yanınada da yogurt 1 kücük kase

sabahları yumurta 2 tane ve peynir yiyebilirsiniz ( haslanmış yada tavada fark etmez yagı 1 cay kasıgı kadar döküp tavada gezdirip geri döküceksiniz icine de peynir atip bir kibrit kutusu sahane bi kahvalti oluyo)

aksamları daha cok sebze agrlıklı

tabi ben ne kadar yazsamda boş bir diyetisyene gitmenizde fayda var arkadaşlar.o sizin yapınıza göre neler yemeniz gerektiğini söylüyor.

atıyorum ben a yiyeceginden 3 tane yiyip b den 5 yiyosam siz a yiyeceginden 1 b den 7 tane yemeniz gerekiyor olabilir.

eger diyetisyene gitmek isteyen olursa benle irtibata gecsin.İstabuldan arkadaşa yol göstereyim

• Gece misafirliğe gittik orda kuzenimin galiba kendisine olmayan pantolonları varmış bana sana olursa seç giyin dediler kuzenim de benim gibi kilolu olduğu için denedim 3 pantolonun birisi olmadı birisi zor oldu biriside anca oldu. Orda dedim yarından itibaren sıkı perhize başlıyorum İnşallah. Yarından itibaren karar verdim bu iş İnşallah olacak.

Daha önceden bir kaç kez bu işi başardım ve birçok yarım kalmış denemelerim oldu sağolsun kızlar yüzünden geri kilo aldım çünkü kilo verince kızlarla uğraştım ve hayal kırıklığı ile sonuçlandı Reddedilmek umrumda değil oyalanmak koydu zaten karar verdim yabancı ile evlenmeye çalışacam olmazsa Türk olur.

Neyse konu dağılmasın seneler önce 30 kilodan fazla kilo vermiş bir insanım. Sonradan da verdim ama o kadar hiç veremedim. Eşşeklik yaptık şuan eski halimden çok daha fazlayım kilom tahminimce 120 civarında boy 1.78. Yalnız bu kez göbeğe aldım. Yaşda 28 e dayandı bir an önce kilo vermem gerekiyor.

Not: Kilo vermek çok zor ama yapılabilir yalnız daha zor olanı verdiğiniz kiloyu korumak.

Benim zayıflamak isteyenlere tavsiyem,

1- Kola türü içeceklere elveda deyin, tatlıdan kaçının, hamur işlerinden fazla yemeyin
    2- Yemekten önce ve yemek esnasında su için ki az yeyin,
    3- Abur cuburu bırakın
    4- Ekmeği azaltın uykunuzu düzene sokun hareket edin,
    5- Yemeği küçük lokmalarla ve yavaş yeyin
    son olarak perhiz midede değil beyinde başlar motivasyon önemlidir ben motive olmadan kilo veremedim hiç. Haydi Bismillah bu işi başarabiliriz.

• haydi bismillah
  • Deymez kızlar yüzünden.

O salak kızlar senin Sağlığından daha mı önemli?
    -hayır.

Kız olsa nolur olmasa nolur.Hepsi gelip geçior
  • Ben de kilo veremiyorum. Göbeği eritemezsem denize gitmem. 5kg versem yetecek. Sadece göbek var... Body yapıyorum, mide hareketleride çalışıyorum ama kilom 2 yıldır 65 civarında. Değişmiyor.
    Şahsen yağ yakıcı ve eliptik bisiklet alıp her gün bisiklete bineceğim. Size de aynısını tavsiye ederim. Yaşım 20...

Jinekomasti olduğundan emin misiniz?

"Jinekomasti (erkekde meme büyümesi); erkekde meme dokusunda kadın tipinde büyüme oluşmasıdır. "

Sizin meme ucu normal bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32C8C730A -- 23 Ocak 2011; 19:39:28 >
  • Resimlerden gördüğüm kadarıyla spor yapmıyorsun. Pek çok Türk erkeğinin malesef göbek sorunu var. Oysa günde 8 dakika çalışarak 1-2 ayda karın-mide-göğüs bölgesini şekilli bir hale getirebilirsiniz. Ama iradeli olmak gerekir. Aşağıda vereceğim video'da 8 dakikada karın kası yapma antremanı var. Onu her gün uygularsan mutlaka faydasını görürsün. Ama ilk seferde yavaş gitmelisin yoksa 1 hafta belini doğrultamazsın

http://www.vidivodo.com/287224/8-dakikada-karin-kasi

• son durum ne? başladınız mı diyete? =)
  • ya 3.4 kg fazlam var 1 gaza gelip sunuda verebilsem off :8
  • arkadaşlar meraba,

yaz dönemi için bana hızlı kolay vermemle ilgili yardımcı olur musunuz?
    ,ne yapabilirim?
  • kilo demek istedim :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suada

arkadaşlar meraba,

yaz dönemi için bana hızlı kolay vermemle ilgili yardımcı olur musunuz?
    ,ne yapabilirim?

az az sık sık yemek ye. haftada 3 gün spor yap
  • Zayıflamak fazla kilosu olan herkesin en büyük hayali.Özellikle erkekler göbek eritme yolları arıyor.Ve bu sorunun çözümünü tüm fazla kilolular için olduğunca hızlandırmamız gerekiyor.

Hızlı kilo vermek isteyenlere önerebileceğim en hızlı yol Lahana Çorbası Tarifidir.

Göbek Eritme Egzersizleri websitesi ile kilo verebilir,göbek eritebilir güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastestdiet -- 29 Ekim 2011; 19:37:20 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.