Şimdi Ara

Kilo verme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Kilo ne kadar kötü bir şey olduğunu kilolu olmayan bilemez. Ben defalarca denedim verdiğim de oldu geri aldım daha zor olanı kiloy korumaktır. Hala da uğraşıyorum. Ama verecem. Arkadaşa diyeceğim mideni değil beynini ikna etmelisin ilk önce.

evet arkadasim kilolu olmayanin bilmesine imkan yok, kizlar hic bakmiyor, onu birak denize bile girmek istemiyorsun, sanki butun gozler senin ustundeymis gibi oluyor.
  • aç kalarak kilo veremezsin, versen bile sağlığın bozulur.Git fitness'a yazıl, akşam yemeğinde ekmek yeme+7'den sonra hiçbirşey yeme (meyve, kuru üzüm vs dışında)
  • simdi burda herkes önüne geleni yazmısta
    bende bı aralar 90 kılo falandım.
    60 kıloyum suan.
    boyum 1.76
    yas 15
    Sana tavsiyem,
    Annene falan söyle yemeklere tuz hıc atmasın.
    yedigin yemekler yağda pişiyosada çok fazla kilo alırsın.
    günde 1 bardak yeşil çay iç (metabolizma hızlanır, anladın.)
    Herşeyin fazlası zarar.
    Yarım kilo kiraz, 1 dilim ekler ne demek?

Ben en son hamburger yedigim tarihi bile hatırlamıyorum.
    Karnın acıkınca süt içmelisin.Tabi öyle deil (süttede yağ vardır.)
    Nese, biz asıl konumuza gelelim
    Sporu ihmal etme.
    Spor seni zayıflatacak diye birşey yok.
    Ama seni "toparlar"
    Sarkan yaglar vb, göbegini Toparlar.
    Direk kiloya yazılmaz.
    Günde 20 mekik çekmeye çalıs sabah-akşam.
    sabah 20 akşam 20
    1 Saat tempolu yürü.
    Bol su iç,Nefsine hakim ol.
    Çok acıktıgında GECELERİ şunu düşün,
    Ben onu yiyince ne olcak?kendimi tatmin edicem.Sabah gene tok olcam uyudugum için.
    Pis bogazlı olmamaya çalış.
    Bu dediklerimi yaparsan, zayıflama ihtimalin var.
    Hepsini toparlayacak olursam,

1-Aşırı YAĞLI ve TUZLU ve HAZIR yiyeceklerden kaçın.
    2-Kola içme yemek yanına, ayran yada su iç. olmadı soda
    3-1 saat tempolu yürü.(Koşmak şart değil.Koşmanıda tavsiye etmem.)
    4-Sabah 20 akşam 20 mekik çekmeye çalış (tam, dolu dolu)
    5-Yeşil çay iç günde 1 bardak ki, metabolizman hızlansın.Anladıgım kadarıyla bünyen kilo almaya çok yatkın. YEŞİLÇAY ŞART !
    6-Anladıgım kadarıyla lisedesin.Kimseden çekinme (benim gibi, tenefüsde ekmek + suyunu çıkart sırana.) Peynir ekmek,vb. Asıl amacımız fast fooddan ve hazır gıdalardan uzak durmak.
    7-1 tutam kabak çekirdegi öneririm,(tuzsuz) Metabolizmayada yardımcı olur.

Burdaki dediklerimi yaparsan kilo verme ihtimalin var.
    İstediğin birşey olursa, sormak istedigin bişey olursa özel mesajdan bildir.Yardımcı olurum.

• hocam liseli degilim yas 26 oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

hocam liseli degilim yas 26 oldu.

hadi ya
    ben lise sanmıstım.
    yas biraz fazla geçmiş sanırım.
    ya gerci herseyden oturu olay spor yapmak,ve nefsi tutmak.
    yesil cay falan ic gunde 1 bardak. baya faydasını gorursun.Sporuda ıhmal etme.Zayıflatmasada, Zayıf görünmeni sağlar.(etlerin sıkılaşır)
  • konudan girmemle çıkmam bir oldu. O ne biçim kıl
  • Bunun nefisle, aç kalmakla alakası yok.
    Kilo vermek istiyorsan yaşam tarzını değiştireceksin. Başka türlü kısa sürede kilo verirsin ama yaşam tarzın aynı kaldıkça benim gibi her diyetten sonra fazlasıyla alırsın verdiklerini.
  • Spor yapmalısın. Hayatına hareket katmalısın. Ve her gün tartıya çıkmamalısın bence.
  • aşağıdaki diyetle 2 ayda 20 kilo verdim. temmuz dan eylüle kadar yaptım 105 ten 85 civarına düştüm. sonra bıraktım diyeti. şu an 83 kiloyum. diyet süresi boyunca kesinlikle çikolata vb ürünleri tüketmedim. yaş 16 180 boy
    http://www.sendezayiflakulubu.com/aysegul-abla-diyeti-t8936.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsorizzo -- 16 Ocak 2011; 18:43:00 >
  • Kahvaltılarda 1 dilim beyaz peynir.(Az yağlı olabilir)5 adet zeytin.1 dilim kepekli ekmek.(Sevmezsen tahıllı da yiyebilirsin)Domates,salatalık,biber istediğin gibi yiyebilirsin.Jambon da yiyebilirsin(Sevmezsen tavuk füme de olabilir)
    Öğle yemeğinde ya sebze ye.Bol salata ile beraber
    Akşam yemeğinde ise her gün olmamak kaydıyla et,tavuk türü yiyebilirsin.Sebze yiyeceksin genelde.Bolca salatayı unutmuyoruz.Eklemek istediğim bir nokta var.Canın çok mu hamur işi ya da başka birşey çekti?
    Pilav çektiyse sadece pilav,makarna çektiyse sadece makarna,mantı çektiyse sadece mantı.Bunlarda 1 tabağı geçmemeye çalış.
    Saat 22 suları ise meyve ye.Ama yarım kilo kiraz falan abartma

Et,tavuk türünü haftada 2-3 gün yiyebilirsin.Bunlar tabi ki yağlı yağlı olmayacak.Izgarada ya da tavada olmalı.
    Haftada bir gün abartmadan kaçamak yapabilirsin.Mesela canın pasta çekti.Çerçevesini yeme,çok fazla kalori var,ince dilim tercih et.
    Diyeceksin sucuk,salam,sosis istersek napıcaz.Haftada bir gün yiyebilirsin ama abartmadan.
    Ekmek yemesek olmaz mı dersen onun yerine karbonhidratlı ürünler alabilirsin.Evde pilav,makarna,börek artık neyse pilav ya da makarnadan 1 kaşık,börekten ince bir dilim yiyebilirsin.

Başka sorun olursa cevaplarım.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakbabi -- 16 Ocak 2011; 19:08:38 >

• quote:

Arkadaslar 1.78 boyunda 105 kilodayim, yas 26 yemek yemeyi cok aza indirmeme ragmen 1 aydir anca 1 kilo vermisim.Aksamlari hicbirsey yemiyorum.Mesela dun yedigim yemekler, 4-5 avuc misir gevregi, 1 doner durum, 1 ekler pasta, yarim kilo kiraz, 2 kayisi.Butun gun sadece bunlari yedim.Sorun nerde anlamis degilim, spora da yazildim ama bir faydasini gormedim.Bana bir diyet programi yapin, hedefim yaza kadar 80-85 arasi olmak.
    Resimlerden de gorulcegi gibi jinekomasti de var, acaba diyorum bu jinekomastinin nedeni kilolar mi, kilo versem goguler duzlesir mi?

Kilo verme.

Kilo verme.

< Koruma Kalkanı v1.0 devrede >

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

Az yedim diyorsun da yediklerine bir bak.
    Kilo vermek istiyorsun ve döner, ekler pasta, yarım kilo kiraz yiyorsun.

Sebze ağırlıklı yemelisin. Porsiyonların çok az olmalı. Öğünlerini de çoğaltmalısın. Bol bol meyve yemelisin ama yarım kilo da değil. Az az ama sık sık yemelisin.

Yediğin yemeklerde katı yağ kesinlikle olmasın. Fazla yoğurt yeme. Ekmek yememelisin. Yersen de kepekli ekmek ye. Sabahları en fazla 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ye. Kaşardan falan uzak dur.

Sakatattan uzak dur. Kırmızı et de yeme. Tavuğu da yağsız tüket. Mesela göğüs eti gibi yağsız yerlerini. Sucuk, salam, sosis kesinlikle yemeyeceksin.

Kola vb. gazlı içecek de içme. İçersen light olsun. Süt içersen de yağsız olanını iç.

İşin uzmanı değilim. Bende karaciğer yağlanması ve kolestrol vardı. Kilo verince geçti ve yukarıda yazdıklarımı uyguladım.

Herkes meyveden kilo alınmayacağını zannediyor. İçinde şeker içeren meyvelerin hepisi kilo yapar. Adı üstünde şeker. Kiraz, şeftali, kaysı bunlar tam birer enerji deposu. Sen dışarıdan enerji alırsan vücut depoladığı enerjiyi yani yağları nasıl eritsin? Meyvede kilo yapar. Sebze yapmaz. Yeşil ot cinsi şeyleri istediğin kadar ye.

Bu işin tek bir mantığı var anlaman için söylüyorum. Vücuduna giren kalori ile o gün vücudunun harcadığı kalori dengesi tersine dönmeli. Yani yediğinden fazla yakmalı vücudun.

Sık sık yürüyüş yap. Koşmanada gerek yok. Uzun süren yürüyüşler daha etkili. 20 dakika aralıksız koşacağına 1 saat yürü daha iyi. Bu çok kalori yakacaktır çünki vücuttaki en büyük kaslar bacaklardadır ve bu kasların hareketi ile en çok enerjiyi yakacaksın. Bu bilgileri boşa sayma uzmandan aldım.

Yürüyüşten 45 dakika öncesinden ve 45 dakika sonrasına kadar hiç birşey yeme. Soda ve su iç ama hiç birşey yeme çünki midede bulunandan yakmasın direk yağlar erisin. Bu önemli.

Kola ve buna benzer şekerli içeceklerden uzak dur. Su iç ama şekerli içecek içme. Ayrandan korkma çünki yoğurdun yağını gene yoğurdun içindeki asit nötralize ediyor. Ekmeğe ve hamur işlerine fazla yüklenme. Et ye ama yağsız olmalı. Tavuk eti, hele balık eti daha iyi, balığın yağı faydalıdır.

• Kilo verememenin nedenlerinden biri hatta en büyük nedeni hormonal bozukluk . Hormon tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. Böyle bir rahatsızlığın var ise bütün gün aç kalıp yemesende içmesende gram kilo veremezsin. O yüzden diyet ya da diyetisyenleri bırak ve bir an önce kan tahlillerini yaptır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

simdi burda herkes önüne geleni yazmısta
    bende bı aralar 90 kılo falandım.
    60 kıloyum suan.
    boyum 1.76
    yas 15
    Sana tavsiyem,
    Annene falan söyle yemeklere tuz hıc atmasın.
    yedigin yemekler yağda pişiyosada çok fazla kilo alırsın.
    günde 1 bardak yeşil çay iç (metabolizma hızlanır, anladın.)
    Herşeyin fazlası zarar.
    Yarım kilo kiraz, 1 dilim ekler ne demek?

Ben en son hamburger yedigim tarihi bile hatırlamıyorum.
    Karnın acıkınca süt içmelisin.Tabi öyle deil (süttede yağ vardır.)
    Nese, biz asıl konumuza gelelim
    Sporu ihmal etme.
    Spor seni zayıflatacak diye birşey yok.
    Ama seni "toparlar"
    Sarkan yaglar vb, göbegini Toparlar.
    Direk kiloya yazılmaz.
    Günde 20 mekik çekmeye çalıs sabah-akşam.
    sabah 20 akşam 20
    1 Saat tempolu yürü.
    Bol su iç,Nefsine hakim ol.
    Çok acıktıgında GECELERİ şunu düşün,
    Ben onu yiyince ne olcak?kendimi tatmin edicem.Sabah gene tok olcam uyudugum için.
    Pis bogazlı olmamaya çalış.
    Bu dediklerimi yaparsan, zayıflama ihtimalin var.
    Hepsini toparlayacak olursam,

1-Aşırı YAĞLI ve TUZLU ve HAZIR yiyeceklerden kaçın.
    2-Kola içme yemek yanına, ayran yada su iç. olmadı soda
    3-1 saat tempolu yürü.(Koşmak şart değil.Koşmanıda tavsiye etmem.)
    4-Sabah 20 akşam 20 mekik çekmeye çalış (tam, dolu dolu)
    5-Yeşil çay iç günde 1 bardak ki, metabolizman hızlansın.Anladıgım kadarıyla bünyen kilo almaya çok yatkın. YEŞİLÇAY ŞART !
    6-Anladıgım kadarıyla lisedesin.Kimseden çekinme (benim gibi, tenefüsde ekmek + suyunu çıkart sırana.) Peynir ekmek,vb. Asıl amacımız fast fooddan ve hazır gıdalardan uzak durmak.
    7-1 tutam kabak çekirdegi öneririm,(tuzsuz) Metabolizmayada yardımcı olur.

Burdaki dediklerimi yaparsan kilo verme ihtimalin var.
    İstediğin birşey olursa, sormak istedigin bişey olursa özel mesajdan bildir.Yardımcı olurum.

yaş 36 2 ay önce 100 kg dım . şimdi 85-86 ..

hemen hemen yukarıdaki söylenenleri yapmaktayım .

önümüzdeki günlerde spora da başlayacağım .

arkadaşlar .. diyetime takviye olarak günlük vitamin ve minaral destreğine ihtiyaç duymaktayım .

önümüzdeki günlerde sporada başlayacağımdan bayaa bir ihtiyaçda olucak.

sizlerden multivitamin tavsiyesi istemekteyim .

teşşekür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

benim diyet;burdakilerin dışında bişey yenmeyecek

sabah 1 adet elma

öğlen 100 gr tavuk
    yeşillik salata(domates yasak)

1 adet esmer kraker

akşam 100 gr tavuk

yeşillik salata

yatmadan önce 1 elma

4 ayda 25 kg verdim

100 kg idim 75 kg yum amacım 65

boy 1,75

Sabah sadece elma veren diyetisyen diplomasını gıdacılar odasından aldı herhalde,sen en fazla 1000 kalori ya alıyosun ya almıyorsun,bence sabahla akşamın yerini değiştir akşam elma ye sabah bildiğin peynir falan o düzene çevir.

• 4 yıl evvel (Yaş 29 idi) uyguladığım ve spor yapmadan 1 ayda 10 kilo vermemi sağlayan diyet:

-Her öğün mutlaka 1 paket Eti Form Light Kepekli Bisküvi.
    -Sabah kahvaltısında 2 yumurtalı melemen. Özellikle kürek misali bisküvi ile iyi gider. Melemen yoksa yağlı yağsız farketmez beyaz peynir.
    -Öğle haşlanmış tavuk göğsü veya yağda kızartılmış 2 adet Çipura.
    -Akşam yemeği yine tavuk göğsü veya Çipura ile.
    -Öğün araları özellikle çay ile birşeyler atıştırmayı sevdiğim için bu abur cubur yerine çay ile Eti form kepekli bisküvi
    -Yine öğün araları atıştırmak için yiyebildiğin kadar hıyar. Çok faydalı. Hem tok tutar hem 0 kalori ve üstelik ucuz.
    -Kuruyemiş olarak sadece ve daima badem.
    -Bu diyette kesinlikle şeker yok. Bu diyet yüzünden çayı şekersiz içmeye başladım ve hala şekersiz içerim.
    -Yarım yağlı olsa bile bu diyette süt içilmez. Çünkü az yağlı süt bile göbek yapar.

Ama bu diyeti tavsiye etmiyorum. Nedeni ise diyete başladıktan 15 gün sonra sıçamıyorsunuz. Abartı değil gerçek. Çoğu zaman parmakla açtığımı hatırlarım. Çünkü bu diyet barsakları kurutur. Sonraları zeytinyağı ekledim diyete ama yine de faydası olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 16 Ocak 2011; 22:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

konudan girmemle çıkmam bir oldu. O ne biçim kıl

Peki bu yorumu nasıl yazdın o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    4 yıl evvel (Yaş 29 idi) uyguladığım ve spor yapmadan 1 ayda 10 kilo vermemi sağlayan diyet:

-Her öğün mutlaka 1 paket Eti Form Light Kepekli Bisküvi.
    -Sabah kahvaltısında 2 yumurtalı melemen. Özellikle kürek misali bisküvi ile iyi gider. Melemen yoksa yağlı yağsız farketmez beyaz peynir.
    -Öğle haşlanmış tavuk göğsü veya yağda kızartılmış 2 adet Çipura.
    -Akşam yemeği yine tavuk göğsü veya Çipura ile.
    -Öğün araları özellikle çay ile birşeyler atıştırmayı sevdiğim için bu abur cubur yerine çay ile Eti form kepekli bisküvi
    -Yine öğün araları atıştırmak için yiyebildiğin kadar hıyar. Çok faydalı. Hem tok tutar hem 0 kalori ve üstelik ucuz.
    -Kuruyemiş olarak sadece ve daima badem.
    -Bu diyette kesinlikle şeker yok. Bu diyet yüzünden çayı şekersiz içmeye başladım ve hala şekersiz içerim.
    -Yarım yağlı olsa bile bu diyette süt içilmez. Çünkü az yağlı süt bile göbek yapar.

Ama bu diyeti tavsiye etmiyorum. Nedeni ise diyete başladıktan 15 gün sonra sıçamıyorsunuz. Abartı değil gerçek. Çoğu zaman parmakla açtığımı hatırlarım. Çünkü bu diyet barsakları kurutur. Sonraları zeytinyağı ekledim diyete ama yine de faydası olmadı.

ee yani böyle saçma diyetmi olur hiç birşey yeme daha iyi diyette en önemli şey bağırsakları çalıştırmaktır o yüzden lifli gıdalar kepekli gıdalar tüketmek gereklidir bağırsaklar bir tembelleşirse vay haline en az 3 aya toparlıyorlar kendilerini ben yaşadım ordan biliyorum

not:iğrençsin:D

• quote:

Arkadaslar 1.78 boyunda 105 kilodayim, yas 26 yemek yemeyi cok aza indirmeme ragmen 1 aydir anca 1 kilo vermisim.Aksamlari hicbirsey yemiyorum.Mesela dun yedigim yemekler, 4-5 avuc misir gevregi, 1 doner durum, 1 ekler pasta, yarim kilo kiraz, 2 kayisi.Butun gun sadece bunlari yedim.Sorun nerde anlamis degilim, spora da yazildim ama bir faydasini gormedim.Bana bir diyet programi yapin, hedefim yaza kadar 80-85 arasi olmak.
    Resimlerden de gorulcegi gibi jinekomasti de var, acaba diyorum bu jinekomastinin nedeni kilolar mi, kilo versem goguler duzlesir mi?

Kilo verme.

Kilo verme.

4-5 avuc misir gevregi, 1 doner durum, 1 ekler pasta, yarim kilo kiraz, 2 kayisi.
    sen pastayı bırak yarım kilo ne demek ya 2 kayısı iyi de 1 döner dürüm diyosun abi kilo verceksen bırak bunları diyet değilki bu sen bence sadece bunların 2 katını yiyorsan yarıya indirmişsin sağlıksız olur kilo v ermen zor hadi verdin ama zarar sana sağlam bi diyetisyene başvur derim halin vahim

Kilo verme.

• Kilo vermenin en kolay yolu her gün en az bir saat tempolu yürüyüş(koşuyla yürüyüş arası bir şey olacak.)Şekeri de mutlaka kes.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.