Şimdi Ara

Sınav senesi kilo alma veya verme durumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şuanda sınav senesi aldığım kiloyu vermek ile uğraşıyorum 1 senede 19 kilo aldım sizlerde durum nedir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 75 ten 68 e düşmüştüm

• Keşke ben de alsam

• 2 senede 28 kilo aldım 6 7 kilo verebildim ancak. Vermek için de pek cabalamsdim aslinda. Sene içinde kilo verme durumu 12 13lere gelmisti fakat tekrardan aldim. Hazir yemekler yüzünden.
    Kilo alma durumu asiri kotu birsey açıkçası asiri sportif 10 sene altyapıda basketbol oynamış her sporu amatör seviyede yapan ve seven biri olarak hayat kalitem ciddi şekilde düştü. Uninin ilk senesinde 40 50civari halisaha maçı yapmis olsam da eski forumda değildim hiç memnun da değilim halimden.
    1 2 gündür fitness-cardioya başladım umarım eski formumu geri kazanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Beslenmeniz ön planda olsun hocam. Bol bol otlanın

• 86dan 74e düştüm. Sebebini de bilmiyorum ama iyi oldu yani.

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Kral valla gecen sene mayısta 40ın üzerinde getirmemek siparisim vardi. Yazliktan geleli 10gun oluyor annem de yok neredeyse her gün dışarıdan söylüyorum:(

Kaldi ki nispeten iyi yemek yapan ve yemek yapmayı seven biriyim.

Ulke oyle bir hale geldi ki ozellikle et tavuk ağırlıklı yiyorsunuz ev ile dışarıdan söylemek indirimleri yakalayabiliyorsaniz ediyorsanız çok fark ettirmiyor. Bu bitirdi beni

Oylamanın zamani geldi bakalim napcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve çürük alma durumu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 öğününüzü kase salatayla geçirin. Gerekirse biraz aç kalın mideniz küçülsün. Düzenli bir cardio da eklerseniz rahat kilo vereceğinizi düşünüyorum

• 19 kilo ne çözdüğün kitapları mı yedin

• 10 kilo ile ben katılıyorum hocam millet nasıl kilo vermiş inanılmax

• 12 ve mezunda 12 kilo aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Verip aldım verip aldım bu seferkinde feci sictim veremiyorum unide cok zorlayacaklar en sonki verisimde baya iyi olmustum bir seyler oldu ve cok fazla aldim simdi vermekte cok zorlaniyorum unide cok sikinti olacak gibi

• 17 civarı aldım.

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Salata ve birçok sevmediğim yemeği yiyemiyorum diyebilirim çok denedim profesyonel destek de aldım sebze ve turevlerini yemekte zorlanıyorum bakalim. Eski halimize dönmek için s ke s ke yicez

• 65 kilodan 75 kiloya

• Hayatımda işime yaramayacak ayt biyoloji bilgilerinden biri: uzun süreli stress altında kaldiginizda kanınızdaki kortizol arttığı için vücudunuz ne oluyor biz niye bu kadar stres yapıyoruz diye kalça göbek gibi bölgelere bilerek yağ depoluyor

• Kortizol arttığında o bölgedeki yağlar parçalanıp glikoza çevrilmiyor mu hocam. Stres anında metabolizma hızlandığı için kullanabilsin diye

• 76 to 125

• Karantina başı 80 kiloydum yksye (2021) girerken 105. Şuan 97deyim okullar açılırken 90a inmeyi planlıyom. Tavsiye olarak ders çalışırken insanın canı abur cubur kuruyemiş falan götürmek istiyo ama yapmayın. Sınav çalışırken zaten daha az hareketli olacaksınız bi de bu çeşit yükte hafif kaloride ağır şeyler gömünce iyi olmuyo.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.