Şimdi Ara

Kilo almak için BESLENME PROGRAMIM?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle suanki halimden bahsedeyim.1.95 küsür boyundayım.ama boyuma orantılı olacak sekilde kilolu değilim.kilo dedigim hacim yok.kollarım felan cok kücük.bir sırığ gibi duruyorum.böyle biraz hacim artırmak istiyorum.yanlış anlaşılmasın yağ deil hacim kazanmak istiyorum.

sabah: 1 ortaboy patatesi kücük parçalar halinde dilimleyip tavada kızartıyorum sonrasında 4 tane tam yumurtayı bir kase içinde karıstırım patateslerin üzerine tavaya döküyorum.bu şekilde 1 patates ve 4 tam yumurtadan olusan yumurtalı patates yapıyorum.onun haricinde 1 dilim pey,2-3 zeytin,2 3 kasık yogurt,varsa 2 3 çay kasıgı pekmez veya reçell(asıl kilo almak için nem verdigim besin yumurtalı patates.ama diger besinleri yememin sebebi gerekli vitamin mineral vs vücuda almak)

öğle: 100 gr et ve 200 gr pirinç pilavı(yaklasık 2 tabak)

akşam. öğle yemeğiyle aynı

onun haricinde evde rutin şınav mekik dambıll ve haftada 1 2 koşu yapıcam.

şimdi arkadaslar bu yaptıklarım tamamen hacim kazanmak içindir.eksilerim varmı.varsa söyleyin lütfen.bu programa sadık kalırsam maximum kaç ay sonra şu sırığ görüntümden kurtulup göze hoş görülebilecek bir hacim kazanırım?

EDİT:ORUÇ TUTUYORUM.PROGRAM RAMAZAN SONRASINDA UYGULAYACAGIM BİR PROGRAMDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 10 Haziran 2017; 17:13:33 >

• Kilo alcam diye kalitesiz karbonhidrat ve şeker yersen vıcık vıcık yağdan başka bir şey kazanamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence önce teoride kilo almak için ne yapmak gerekir onu öğrenmen gerekiyor ki bence bilmiyorsun. İstersen anlatırım.

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

hocam yanlış olan hangisi söylermisin?

Sorununu google a yazsan bir sürü kaliteli bilgi bulacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Woodcord kullanıcısına yanıt
    hocam oruç tutuyorum ramazandan sonra işte ramazan sayesinde vücudum bir güzel dinlensin felan sonrasında hayvan gibi çalışacak çünkü .d. senin dediğin olmaz yağ istemiyorum hacim istiyorum.öyle yapsam yüzüm felan şişer dombilik olurum.pilav et yumurta yulaf felan güzel besinler ondan böyle düzenli bir şekilde program olusturdum.

Yazdim sana program, paran yettigi kadar hepsinden kombin yap ye.

• questioner Q kullanıcısına yanıt
    ihtiyaç duydugun kaloriden 300 400 fazla al diyorlar.ama ne iyecegim konusunda pek bir bilgiye rastlamadım.rastladıklarımda hiç bilmediğim yemekleri söylüyorlardı.siz yazın 3 5 bişeyler

Vücut Yüzey Alanınız: 2.06 metrekare

Yağsız Vücut Ağırlığınız: 64 kg

İdeal Kilonuz: 89 kg

Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 19.7 kg / metrekare

Senin en az 3000 Kalori alman gerek ki haftada 300-500gr kilo alırsın. Ve boyuna göre 85 kilo olman gerek en az.

Diyetisyene git ve sana 3000 kalorilik özel bir program yazar.Para veremem diyetisyene felan diyorsanda google 3000 kalorilik diyet yaz çıkıyor.Birebir uygula ve Fitness'a yazıl Gainer al ayda 2-3 kg alırsın.Ve istediğin kıvama 5-6 ayda kavuşursun ve spora gidecegin içinde yağlı olmazsin yediklerin yağları böylece eritip hem kas kazanimi hemde kilo alımı olacaktir.2650 Kalorinin altina inersen hayatta kilo alamazsin kolay gelsin benimde verecek kilom 10 kg inşallah yil sonuna kadar istedigimiz kivama geliriz . BOL ŞANS

i7 4790K 4.0Ghz-H81M-P33-Evga Gtx 970 4GB 256 Bit-16GB 8x2 Corsair Vengeance 1600 MHz-WD 1 TB Caviar Blue 7200 Rpm-Samsung 850 Evo 250GB SSD-Zalman Z3 Plus-Cooler Master RS-500B Power Supply-Asus DVD Yazıcı-Asus 24'' VG248QE 144Hz Monitör
    PSN : Tekand ORİGİN : Bagivup

• quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

hocam oruç tutuyorum ramazandan sonra işte ramazan sayesinde vücudum bir güzel dinlensin felan sonrasında hayvan gibi çalışacak çünkü .d. senin dediğin olmaz yağ istemiyorum hacim istiyorum.öyle yapsam yüzüm felan şişer dombilik olurum.pilav et yumurta yulaf felan güzel besinler ondan böyle düzenli bir şekilde program olusturdum.

Öyle değil işte su an tahminimce kara kuru bie şeysin spor yapmadan o dedigin zor ya kilo alıp spor yapacaksın ya da zoru başaracaksın ben denedim çok zor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.