Şimdi Ara

Kilo alımı durdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 aydır spora gidiyorum başladığımda 60.8 kg idim. Ama bu ay hiç kilo alamadım aynı beslenme programı neden durdu kilo alımı. Geçen hafta 64 kg dim. Bu hafta 63 düştüm neden?

• Hemen hemen aynı durumdayız. Benim de boy 1.83 ve 66 kiloyum başlayalı 1.5 ay oldu. Bünyeye ve metabolizmaya göre değiştiğini biliyorum ama ne yiyerek bir buçuk ayda 2.2 kilo aldın dostum yazar mısın sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callouss

Hemen hemen aynı durumdayız. Benim de boy 1.83 ve 66 kiloyum başlayalı 1.5 ay oldu. Bünyeye ve metabolizmaya göre değiştiğini biliyorum ama ne yiyerek bir buçuk ayda 2.2 kilo aldın dostum yazar mısın sana zahmet

Sabahları 3 yumurta- Bir bardak süt- Biraz peynir zeytin

Spordan önce 2 tabak ton balıklı makarna

Spordan sonra Tavuklu pilav

Ara öğün sade mısır gevreği

Akşam ne pişerse pilav bakliyat falan

yatmadan önce 1 bardak süt

Beslenmenin geneli böyle şampiyon ekmek falan tükettim ara öğünlerde çok zor durumlarda eti form falan yedim.

Hocaya sordum her zaman kilo alacaksın diye bir şart yok dedi. Gelişimi gördüm ama kilo olarak hala bir fark yok.

• yediklerini artir yatmadan önce bişeyler ye örnek yoğurt olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seçilmiş_Kişi

quote:

Hemen hemen aynı durumdayız. Benim de boy 1.83 ve 66 kiloyum başlayalı 1.5 ay oldu. Bünyeye ve metabolizmaya göre değiştiğini biliyorum ama ne yiyerek bir buçuk ayda 2.2 kilo aldın dostum yazar mısın sana zahmet

Sabahları 3 yumurta- Bir bardak süt- Biraz peynir zeytin

Spordan önce 2 tabak ton balıklı makarna

Spordan sonra Tavuklu pilav

Ara öğün sade mısır gevreği

Akşam ne pişerse pilav bakliyat falan

yatmadan önce 1 bardak süt

Beslenmenin geneli böyle şampiyon ekmek falan tükettim ara öğünlerde çok zor durumlarda eti form falan yedim.

Hocaya sordum her zaman kilo alacaksın diye bir şart yok dedi. Gelişimi gördüm ama kilo olarak hala bir fark yok.

Peki ikinci. Günde 2 öğün makarna pilav yemek yağlanma yapabilir ya da vücudun kilo alımı istenmeyecek bölgelerine kilo aldırabilir diye düşünüyorum ama sadece tahmin. Bir buçuk ayda 2.2 kilo almışsın gayet iyi bence huzursuzlanacak bir durum yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirbeyin

yediklerini artir yatmadan önce bişeyler ye örnek yoğurt olabilir

İnternette araştırdığım kadarıyla yatmadan önce yemek tavsiye edilmiyor. Sadece süt veya peynir önerenler var
  • daha fazla yemelisin kalori sayımı yapmayı ogren duruma göre 2500 kaloriyle başlayıp kilo alamazsan 3000 e kadar artırırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

daha fazla yemelisin kalori sayımı yapmayı ogren duruma göre 2500 kaloriyle başlayıp kilo alamazsan 3000 e kadar artırırsın

Fat secret adlı uygulamada günlük 2500-2700 civarı kalori hesaplıyor aldığım kalori. 3200 kalori öneriyor kilo alımı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seçilmiş_Kişi

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

daha fazla yemelisin kalori sayımı yapmayı ogren duruma göre 2500 kaloriyle başlayıp kilo alamazsan 3000 e kadar artırırsın

Fat secret adlı uygulamada günlük 2500-2700 civarı kalori hesaplıyor aldığım kalori. 3200 kalori öneriyor kilo alımı için.

bir gün 2500 bir gün 2700 değilde kilo alabilidğin kaloriyi bulup onunla devam edebilirsin. 2800 civarıyla kilo alabilirsin bence. ben 1.85 85 kiloyum suan ektomorfum bende 3000 ile 1 kilo alabiliyorum aylık. Sen bir ayda 3 kilo almışssın spora başlayıp karbonhidrat ve kaloriyi artırdıgın için vücut suyu tutuyor dogal olarak. mesela sabah 70 kilo olan biri akşam tartıldığında 5-6 le birlikte 75 kg gelebilir. sabah aç karna tartılırsan her seferinde anlayabilirsin kilo alıp alamadıgını

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sirbeyin

yediklerini artir yatmadan önce bişeyler ye örnek yoğurt olabilir

İnternette araştırdığım kadarıyla yatmadan önce yemek tavsiye edilmiyor. Sadece süt veya peynir önerenler var

ektoysan yemen şart o dediğin mezo ve endo vucut tipi olanlar için
  • hocam beslenme programına kalori değeri yüksek şeyler ekle kilo alımı durmaz normalde sen yeterince beslenmediğin yada
    yağların gidiyordur onların yerine daha az oranda kas geliyordur kilo almak istiyorsan birazda hantal olmalısın normal hayatta
    ben istediğim zaman haftada 4-5 kilo alabiliyorum doğal beslenerek çok hızlı değişen bir vucudum var
    beslenme programını kendine göre ayarlamalısın ara öğünlerde fındık ceviz badem gibi kuruyemişler tüketebilirsin...
  • Seçilmiş_Kişi kullanıcısına yanıt
    bu yemekleri hazırlamak her gün 1.5 saatini alır be, ben üşenirim bu kadar hazırlamaya. sabah 3 yumurta atıyorum, akşam da ne pişerse onu yiyorum çoğu zaman ara öğün bile yok, iki öğünle takılıyorum, yumurta tok tutuyor sanırım. masraf da çıkarır bu kadar şey her gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

bu yemekleri hazırlamak her gün 1.5 saatini alır be, ben üşenirim bu kadar hazırlamaya. sabah 3 yumurta atıyorum, akşam da ne pişerse onu yiyorum çoğu zaman ara öğün bile yok, iki öğünle takılıyorum, yumurta tok tutuyor sanırım. masraf da çıkarır bu kadar şey her gün.

Hocam ektomorfsanız bunları yemek zorundasınız. Ektolar geç gelişiyor zaten yemeyince daha da yavaşlıyor.
  • Kilo almaya zaten gerek yok. En güzeli Slim Fit vücuttur. Örnek: Kobe Bryant

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi almak ve ulaşmak isteyenler e-maile msj atabilir telefon verebilirim. e-mail:steroid34@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.