Şimdi Ara

Kilo, Yoklama ve Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Benim tecilim 31.12.2025 tarihinde bitiyor. Önümüzdeki sene de bedelli askerlik yapmak istiyorum. Dün akşam e-devletten yoklama işlemlerini başlattım. Bugün işimden izin alıp sağlık ocağına gideceğim. Boyum 187, kilom da 116. Askere gidebilmem için kilomun 114 olması gerekiyormuş en fazla. Başka herhangi bir sağlık sorunum yok.

Birkaç sorum var:

1- Vücut geliştirmeyle uğraşıyorum, kilomun fazla olmasına rağmen ciddi bir kas kütlem de var, olduğum kiloyu göstermiyorum. Aile hekimine rica etsem birkaç kilo düşük yazar mı? Askeri hastaneye gitmeme gerek kalmaz o şekilde sanırım, doğru mu?

2- Eğer yapmazsa aynısını sevk edildiğim hastanede isteyebilir miyim, orada da aynı şey olur mu?

3- Eğer hastaneye sevk edilirsem veya edilmezsem; 31'inden önce, yani zam gelmeden, muayaneyi halledip, bedelli ücretini ödeyip vs. bütün işlemlerimi bitirebilir miyim? Geç mi kaldım?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg_3_ -- 26 Aralık 2025; 11:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi ne yaptın istediğin ve tahmin ettiğin gibi oldu mu? Boy kilo sınırlarını nereden öğrendin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.