arkadaşlar bu aralar kilo almaya çalışıyorum ama vücut gelen yağları sivilce yoluyla tekrar dışarı atıyor..geçen mc te 3 tane orta boy menü yedim..tüm vücudu sivilceler sardı...kilo artışı falan olmadı..
aynen
Aynı sorun bende de var. Cuma günü diyetisyene gidiyorum. Kan ve hormon testleri yapılacak. Devlet hastanesine gittim senin bir şeyin yok deyip geri yolladı doktor.
bende kilo alamıyorum
2 günde kilo alamazsın, alırsanda 2 günde geri verirsin... Nerden biliyorsun diye sorarsan kendimden biliyorum.
Arkadaşlar istediğiniz kadar uğraşın alamassınız.Çünkü bünyeniz böyle , ama bir avantajınız var yaşlanınca sindirim yavaş çalışmaya başlıyacak işte o zaman diğerleri ayı gibi göbek yaparken kilonuz tam oturucak.
neyse ya ben kasmıycam kilo alayım diye..her tarafım sivilce oluyor.
arkadaşlar bu aralar kilo almaya çalışıyorum ama vücut gelen yağları sivilce yoluyla tekrar dışarı atıyor..geçen mc te 3 tane orta boy menü yedim..tüm vücudu sivilceler sardı...kilo artışı falan olmadı..
kilo alamıyan biriysen yağlı şeylerle kilo alamassın proteinli şeyler yemen lazım
Ben 1,80 boy ve 58 kiloydum arkadaş tavsiyesiyle spor salonuna başladım 6-7 ay sonra 70 kilo ve eski halime göre %250 güçlü bi hale geldim tabi spor salonuna gitmekle olmuyo sadece proteinli besinler ve süper mass dediğimiz kilo aldırıcıda kullandım şu an çok iyiyim tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: wafwaf
Ben 1,80 boy ve 58 kiloydum arkadaş tavsiyesiyle spor salonuna başladım 6-7 ay sonra 70 kilo ve eski halime göre %250 güçlü bi hale geldim tabi spor salonuna gitmekle olmuyo sadece proteinli besinler ve süper mass dediğimiz kilo aldırıcıda kullandım şu an çok iyiyim tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: egzantirig
ne kadar şanslısınız
Ne demessin :)
ne kadar berbat bi durum olduğunu arkadaşlar bilir ölü gibi dolaşıyorum kıyafetler üstümde emanet duruyor dikkatsizlik ..halsizliktüm bunları yaşayınca yaşayınca insan doğal olarak çöküyor
Bol Bol yağ tahin et süt peynir yumurta ye,iç arada bide vucut çalış hafiften ki dengeli geliş
Ben hala vermeye uğraşıyorum
Sen gidip "mcte 3 tane menü" yiyince kilo alacağını mı sanıyorsun :)
döverim olm sizi
kilo veremiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme