Şimdi Ara

Kilo Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu aralar kilo almaya çalışıyorum ama vücut gelen yağları sivilce yoluyla tekrar dışarı atıyor..geçen mc te 3 tane orta boy menü yedim..tüm vücudu sivilceler sardı...kilo artışı falan olmadı..

• aynen
  • Aynı sorun bende de var. Cuma günü diyetisyene gidiyorum. Kan ve hormon testleri yapılacak. Devlet hastanesine gittim senin bir şeyin yok deyip geri yolladı doktor.
  • bende kilo alamıyorum
  • 2 günde kilo alamazsın, alırsanda 2 günde geri verirsin...
    Nerden biliyorsun diye sorarsan kendimden biliyorum.
  • Arkadaşlar istediğiniz kadar uğraşın alamassınız.Çünkü bünyeniz böyle , ama bir avantajınız var yaşlanınca sindirim yavaş çalışmaya başlıyacak işte o zaman diğerleri ayı gibi göbek yaparken kilonuz tam oturucak.
  • neyse ya ben kasmıycam kilo alayım diye..her tarafım sivilce oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kilo aldırır mı!
    2 yıl önce açıldı
    aldığım kilo göbeğe gidiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kilo alamıyorum aynen
  • ne kadar şanslısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlı Karınca

arkadaşlar bu aralar kilo almaya çalışıyorum ama vücut gelen yağları sivilce yoluyla tekrar dışarı atıyor..geçen mc te 3 tane orta boy menü yedim..tüm vücudu sivilceler sardı...kilo artışı falan olmadı..

kilo alamıyan biriysen yağlı şeylerle kilo alamassın proteinli şeyler yemen lazım
  • Ben 1,80 boy ve 58 kiloydum arkadaş tavsiyesiyle spor salonuna başladım 6-7 ay sonra 70 kilo ve eski halime göre %250 güçlü bi hale geldim tabi spor salonuna gitmekle olmuyo sadece proteinli besinler ve süper mass dediğimiz kilo aldırıcıda kullandım şu an çok iyiyim tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Ben 1,80 boy ve 58 kiloydum arkadaş tavsiyesiyle spor salonuna başladım 6-7 ay sonra 70 kilo ve eski halime göre %250 güçlü bi hale geldim tabi spor salonuna gitmekle olmuyo sadece proteinli besinler ve süper mass dediğimiz kilo aldırıcıda kullandım şu an çok iyiyim tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

ne kadar şanslısınız

Ne demessin :)

ne kadar berbat bi durum olduğunu arkadaşlar bilir ölü gibi dolaşıyorum kıyafetler üstümde emanet duruyor dikkatsizlik ..halsizliktüm bunları yaşayınca yaşayınca insan doğal olarak çöküyor

• Bol Bol yağ tahin et süt peynir yumurta ye,iç arada bide vucut çalış hafiften ki dengeli geliş
  • Ben hala vermeye uğraşıyorum
  • Sen gidip "mcte 3 tane menü" yiyince kilo alacağını mı sanıyorsun :)
  • döverim olm sizi
  • kilo veremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.