Şimdi Ara

Killzone2 - Crysis Karşılaştırması (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
0
Favori
17.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Killzone 2 daha güzel körmüsünüz ya neyi tarşıosunuz ayrın oyunu bende Crysis Warheadı oynadım very highda internet cafede gerçekten mükkemmeldi ( 110 Bilgisayar olan 4katlı internet cafe ekran kartları daha 2 ay önce cıkan kaliteli ekran kartları 8 gb ram var turuncu masalarda yeşil masalardada 4 gb...) ama Killzone 2 yi görmüomusunuz videoları izlemiomusunuz ya yuh artık
    Bence Killzone 2 daha iyi ben yorumumu söyledim ben söyledisem dogrudur bosuna tarsıtmayın

adı ne o internet kafenin ???

para mıçıyolar galibA ?

• Arkadşlar Pc bölümünde Gta bölümüne giren abartmıyorum rahat saniyede 5-6 kişi var ve saniyede 2-3 mesaj yazılıyor.
    Eee zaten %90 korsan kullanıyor korsanlar sorunlu zaten
    Evet bide o bölümde yaş ortalaması 14 ya var ya yok.
    Kimisi fx5200 açarmı diye sorar kimisini 2 yıllık driver ile oynamaya kalkar kimisi Türkçe yama der v.s
    Ben 8800 serisinin en eski modellerinden kaç yıllık kartla ultra seviyede oynuyorum. Tabi dün pc'ye 1.2 patch çıktı ve rahat %40 performans verdi.

Sony55 yine replay koymuş ne dersin ki şimdi
    Killzone sanki bir efsane oldu sanki ilk oyunu ps2'de rezildi. Psp'de güzeldi ama bildiğiniz oyundu işte.
    Bilmiyorum ama Pc'deki FEAR 2'ye değişmem şahsen
  • Replay ne demek...Yaptığın yarışı başka bir kamera açısı ile tekrar izlemek..Daha replayin ne anlama geldiğinin bilmiyorsunuz sonrada gelmiş buraya yorum yapıyorsunuz...Yanar dönerlik devam ediyor.Daha çözemedim rengini...
  • sony arkadaş live fps den bahsediyo galiba yani gp5 için bunu live racing diyebiliriz oyunu oynarkenki görüntüyü diyor...
  • Oyun oynarken de replaydaki detaylar poligonlar aynıdır.Farklı değidir.Bir seneden beri her türlü karşılaştırdım.Herşey aynı.Daha neyin tartışması yapılıyor anlamıyorum..
    Bak bunlar direk oyun içinden çekme resimler..
    Full hd tvde böyle duruyor grafikler oyun içi neyse replaylarda aynı.

Killzone2 - Crysis Karşılaştırması

• Gt5'te çok fazla grafik hataları var ama mesela arabaların arkasından kare kare buglar fişkırıyor.
    Gölgeler desen çok kötü
    Hasar modellemeleri yok
    Ha bide o görüntüler Test Drive 'dada vardı

Edit:Ohaaa görüntüler hayvan gibiymiş Sony Bravia farkı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 25 Ocak 2009; 13:02:46 >
  • Ha resimler seni şok etmiş o yüzden ne dedğini bilmiyorsun.Tamam o zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ha resimler seni şok etmiş o yüzden ne dedğini bilmiyorsun.Tamam o zaman...

Edit dedik ya kardeşim oha hakkaten susuyorum ve bir daha laf edersem oyuna Allah beni taş etsin
  • Tamamdır anlaştık o zaman...
  • quote:

Tamamdır anlaştık o zaman...

Valla ben Samsung HD Ready'de oynamıştim Ps3 kafede grafikleri Nfs Underground gibiydi
    Ama tabi basınca 50000 kontrastı bide full hd ise tv böyle hayvanlaşıyor demekki
  • @OnLiNe MaNaGeR
    Adam ol Sen bana ''Lan'' diyemessin klavyeden artislik yapma bana yaşın kaç benim 26 söyleyeyim.
  • Arkadaşlar neyi tartışıyonuzki?

Yarış oyunlarında en iyi grafik GT5 tedir 1080p tv de oynayınca bunu anlıyorsunuz. Diğer oynadığınız oyunlar direk çizgifilm gibi oluyor.

Şu tartıştığınız Fps lerde ise bana göre killzone ipi göğüslemiş durumda. Bazı arkadaşlar Ps3 ün bu grafikleri 480p çözünürlükte verdiğini sanıyor herhalde

Tekrar tekrar okuyun.

1280x720 ve sabit 30 fps. Ve mükemmel bir aksiyon ve grafik.

En son bu ayarda 1080p tv de uncharted i bitirdim. tabi oyun 720p çalışıyodu. İnanın hayatımda gördüğüm en iyi grafikli oyunlardan biriydi.

720p eğer düzgün bir tv ye sahip isenin gayet yeterli bir çözünürlüktür. Bu arada Tv de oyun oynama mesafaesi 2 metredir. Bazı saf arkadaşlar gibi 20 cm de dümdüz grafik beklemyin ;)
  • quote:

Ha resimler seni şok etmiş o yüzden ne dedğini bilmiyorsun.Tamam o zaman...

sony,

dostum senin televizyonun bu resimleri cektigin bravia'nın -sony bravia saniyorum- markasi, modeli nedir acaba, yazabilir misin, tavsiye eder misin, ps3 le uyumu nasıl, merak ediyorum. tesekkurler.
  • sony nin kullandığı lcd en uygun lcdlerden bence ps3 için o yeni samsung serisini öneriyolar ama bilmiyorum sony her zaman daha iyi gibi geliyo bana adındanmıdır nedir

@online manager naaptın ya direk sattın pcyi savunucaksın bi dakka dur

senin adına ben yazıyorum;sony-55 peki o lcd ne kadara almıştın??? o lcd zaten pcyi tamamlıyo....

(buda benim yorumum;
    kz2 bitti şimdi gt5 e mi geçtik naptınz yaw???)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Killzone 2 daha güzel körmüsünüz ya neyi tarşıosunuz ayrın oyunu bende Crysis Warheadı oynadım very highda internet cafede gerçekten mükkemmeldi ( 110 Bilgisayar olan 4katlı internet cafe ekran kartları daha 2 ay önce cıkan kaliteli ekran kartları 8 gb ram var turuncu masalarda yeşil masalardada 4 gb...) ama Killzone 2 yi görmüomusunuz videoları izlemiomusunuz ya yuh artık
    Bence Killzone 2 daha iyi ben yorumumu söyledim ben söyledisem dogrudur bosuna tarsıtmayın

adı ne o internet kafenin ???

para mıçıyolar galibA ?

İntercity Edremitte ve ''akrabamın'' para sıcıolar derken ne demek istediğini anlamadım 2 ortak babamın yiğenleri calısıolar işleri iyi gidio Edremitte 1 Tane 3 katlı pc satıs noktası war karsısındada 4 katlı int cafesi war hatta 1 katında fast food servisi verilio pizza fln . Ayvalıkta ve burhaniyedede var ama onlar int cafe değil.Sallamıyorum yani bakabilirsin netten.
    buda sitesi ;http://www.intercity.com.tr/
    http://www.haberler.com/balikesir-edremit-e-modern-internet-kafe-haberi/ bu haberda 60 diyor ama artık 119 bilgisayar var.o bile yetmiyo bazen :P Üyelik sistemide var .1 tanede aşcı war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 25 Ocak 2009; 17:13:35 >

• bu pccimi yoksa cafemi anlamadım???

para mıcıyolar derken pclerde dedin ya son sistem falan 119 bilgisayara en azından bi 8800gt taksan zaten 119x140 dolar desen 16.660$ EDİYO kurdan hesaplarsakta 27.655 tl gibi bi rakama ulaşıyoruz buda sadece ekran kartı fiyatı .... bnun işlemcisi var zartı var zurtu var kasalar var toplamda bi 100-150 milyar gidiyo o zaman o yüzden diyorum para mıçıyolar ??
  • O lcd ile ben sadece oyun oynamıyorum.Ailece karşısına geçip film,belgesel vs. izliyoruz.500 dolarlık ekran kartından çok daha fazla zevk veriyor bana.Ayrıca film izlerken pc yi kullanuyorum.Sağolsun o işimiz çok güzel bir şekilde görüyor.Yaw öyle bir düşünüyorsunuz ki sony55 in pc ci yok.Yada konsol kullanıcıları pc kullanmıyor.Asıl sorun e biliyormusunuz konsolu olmayıpda eleştrir yapanlar...
  • quote:

O lcd ile ben sadece oyun oynamıyorum.Ailece karşısına geçip film,belgesel vs. izliyoruz.500 dolarlık ekran kartından çok daha fazla zevk veriyor bana.Ayrıca film izlerken pc yi kullanuyorum.Sağolsun o işimiz çok güzel bir şekilde görüyor.Yaw öyle bir düşünüyorsunuz ki sony55 in pc ci yok.Yada konsol kullanıcıları pc kullanmıyor.Asıl sorun e biliyormusunuz konsolu olmayıpda eleştrir yapanlar...

Ama arkadaşım bazen gerçekten bazen fanboyluk damarların kabarıyor gözün dönüyor ve rampage oluyorsun.
    Mesela Fallout 3 çöp multi diyorsun (yuh) daha gözününün önündeki tek boyutlu çalıyı ve en kötü kaplama (ps3'e özel) görmeyip Allah'ın 100 metre uzaktaki kuleyi işaretliyerek aha ps3'te draw distance daha iyi oldumu şimdi.
    Benim iddam şu ps3'te multi oyun oynanmaz ya xbox'ta ya pc'de oynanır.
    Xbox'u hiç almak istemem 3k gördümmü köpeğime kafa atarım yazık olur hayvana.
    Yani uzun lafın kısası 5 tane exc oyunu 25 tane multi oyuna değişmem ben pc'de en temiz görüntüde kafam rahat oynarım.
    Ama yani her eve bir ps3 şart bence her şeyi geçtim bluray yeter. Bende çok film seyreden adamım ama dvd kiralarım asla almam.
    O Tv ne kadara aldın çok hoş duruyor kontrastıda iyi (sony ve kontrast hayret)
    Kaç ekran o Tv bide

• Normalde KZ2 ezer derdim ama ikiside farklı ortamlarda geçiyor. Crysis gerçekten mükemmel ama. PS3 de full detay + LCD TV ile oynamak istediğim oyunlardan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

bu pccimi yoksa cafemi anlamadım???

para mıcıyolar derken pclerde dedin ya son sistem falan 119 bilgisayara en azından bi 8800gt taksan zaten 119x140 dolar desen 16.660$ EDİYO kurdan hesaplarsakta 27.655 tl gibi bi rakama ulaşıyoruz buda sadece ekran kartı fiyatı .... bnun işlemcisi var zartı var zurtu var kasalar var toplamda bi 100-150 milyar gidiyo o zaman o yüzden diyorum para mıçıyolar ??

Ya aşcı bile var diyorum :D adamlar cok para harcadı ama hep full .Pizzadan tut Chicken nuggets bile var :D onlara göre 150 milyar o kadar para değil 4-5 tane Pc yeri var ama onlar int cafe değil.Teknik servis grubu bile ayrı ...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.